Ljepota

Rosamundova štuka je na ovom crvenom tepihu bila super-gola

Rosamundova štuka je na ovom crvenom tepihu bila super-gola

Rosamund Pike nosi moje osnovne, svakodnevne, go-to look ovdje-osim Nosim Lululemons i ona ide na crveni tepih za LA premijeru Svjetski End.

Toliko smo navikli da vidimo slavne izvući sve šminke prestaje da zgrabite pažnju (VMA, anyone?) Da je to gotovo radikalan crvenom tepihu potez jedva nosim šminku na sve.

load...

Pazite, Rosamund li upariti joj svježe lica izgled sa svečan haljinu i visoke štikle:

Ali je njeno lice se obukla?

Da zoom:

Ima maskare na, a neki shimmer gol sjenilo (pogledajte ovaj post za neke od mojih Recos). Onda, možda najkraći mogući zamah rumenila i jasan (CLEAR!) Sjajilo za usne.

Jesi li ikad vidio takav minimalizam na crvenom tepihu?

To vjerojatno neće doći kao iznenađenje da volim ga. Postoji hladnokrvnost faktor uparivanja Bare lice sa fancy odijelo, što je stari trik model. Ona također ima isti oblik oka kao i ja, gdje je najveći šminke oko očiju teži da nestane pa sam se zašto je to držao samo maskaru i svjetlo sjena. (UPDATE: Ceo ovaj izgled je po šminkera Melanie Inglessis, koji je također radio se Olivia Wilde nedavno Istina talenta.!)

Ali najviše od svega, volim povjerenje ovaj izgled. Ja sam često uznemiren kad sam se noću ili čak danju-vidjeti kako mnoge žene nose takve teškom šminkom da ni ne treba. Čak sam napisao post o tome. Debljine temelj, složene multi-hlad kapka nijansiranje, tamno / debeli eyeliner, Goopy ruž za usne. Počinje da postane značku nesigurnosti. Naravno, volim igrati sa šminkom trendovima na suptilan način, ali glavna tačka šminke je da se poboljša ono što imaš da ne izgledam kao da nosite bilo!

Druga stvar da su ljudi ponekad zaboravljaju je da je manje šminka može učiniti da izgledate mnogo mlađi. Pisao sam o trik bez maskare na pistama, i definitivno se odnosi na stvarni život, previše. Probate cijeli lice ponekad i uviti trepavice, ali izostaviti maskaru. Ili u najmanju ruku, nose znatno manje maskare. Ima nešto mekši, hladnjak i svježiji o tome. Rosamund je stara 34 godina i mislim da izgleda kao đavola od mnogo mlađe od mnogih svojih mlađih kolega:

load...

Zar nije još predivna kad se smeje?

Ne znam za vas, ali Rosamund je me inspirisala da prilagođenu nekom sledeći put moram dotjerati. Reci mi:

Da li vam se sviđa ovaj ne-look? Ili mislite da joj je potrebno više definicija? Da li bi ikada probao ovo sa svečan haljinu?

load...