Ljepota

Bourjois rouge izdanje velvet je vrhunski mat tekući ruž za usne

Bourjois rouge izdanje velvet je vrhunski mat tekući ruž za usne

Crvene usne su na pameti u posljednje vrijeme, uglavnom jer ne mogu prestati igrati ovu pjesmu:

To su mat tečni ruževe sam spomenuo kao jedan od mojih 30 omiljenih novih kozmetičkih proizvoda od 2018. Godine, što je prilično čast. (Nisam lakše snašli u potpunu ocjenu do sada. Pa evo ga!)

load...

Kao što im ime govori, ovi zaista idu na baršunasto gladak, kao buttah.

I slično ostalim tečnost ruževa, dobijete ludo opterećenja pigmenta-s tom razlikom što se suši do najmekše, najlepši mat. I mat je sve što želim da nosim u zadnje vrijeme.

U odnosu na Peščanik neprozirne Rouge, što je vjerojatno najpoznatiji mat tečni ruž, volim Rouge Edition Velvet je kajillion puta bolji. (Nikad nisam razumjeti hype preko Peščanik.) Ove lippies su način udoban za nošenje, a ne na sve sušenje, neće se drže pahuljice na usnama, i dolaze u najljepših, većina laskavo nijansama.

Postoji šest ukupno, što se čini da se osloni crvena (čak i one koje nisu opisane na taj način). Tri vidite ovdje su, s lijeva na desno, 01 Personne Ne Rouge, 04 Peach kluba i 08 Grand Cru.

S druge nijanse uključuju 02 Frambourjoise, 06 Pink Pong i 07 Nude-ist. (Ne mislim 03 Hot Pepper ili 05 Ole Flamingo! Dostupne su u Kanadi.)

Evo ih na usnama:

01 Personne Ne Rouge

Ova nijansa, 01 Personne Ne Rouge, je klasični crveni. Ali vidi? To je meka crvena, tako mnogo više nosive nego tradicionalni crveni ruž. 

04 Peach Club 

Ova nijansa, 04 Peach klub, moj apsolutni favorit! To je super-jedinstven i ja zapravo nemam ništa kao što je to u mojoj veliku kolekciju šminke. To je i ono što sam nosio ovdje. Pogledajte što mislim sada o tome naginje malo crveno? 

load...

08 Grand Cru

Ova boja, 08 Grand Cru, je najdramatičniji i vampy od svih njih, a ja bih potpuno ga nositi za fancy večer priliku. Mislim da je malo jak za dnevnu protiv moje blijedo bojenje, ali obojenog efekt je nevjerojatna i tako dalje-trend.

Ako ste na sve ruž nosi, mislim da ćete voljeti ove-čak imaju nečuveno 4.5 od 5 rejting MakeupAlley! Ne mogu da verujem da su proizvod drogerija sebe. Javi mi šta misliš?

Gdje kupiti

Nađi Bourjois Rouge Edition Velvet ruž za usne na:

  • Amazon.com
  • ASOS
  • Kupci Drug Mart

Neka vaše Say

Jeste li još odjavila ove ruževe? Koja nijansa je tvoj fave? Pronađeno bilo koji drugi veliki kamen u posljednje vrijeme?

load...