Ljepota

Revlon photoready cream blush je moja najnovija ljepota za ljepotu

Revlon photoready cream blush je moja najnovija ljepota za ljepotu

Ne znam kako me Revlon je PhotoReady krema rumenila pobjegao do sada, jer su oni bili van za najmanje godinu dana ili tako u Kanadi ali oni su samo došli u moj život, i mislim da im je potrebno da ostanu.

load...

(Usput, šta se dešava? Ja samo komentarisalo Rimmel Stay pocrvene! Liquid Cheek trepavice, a sada postoji još jedna odlična opcija drogerija rumenilo? Times su a-Changin '. Nekada se da bi mogao naći samo pristojan rumenila na Sephora ili robne kuće. Posebno krem ​​rumenila.)

Mislim da su ovi Revlon oni su super. Oni osećaju kremasta na dodir u lonce, ali čim ih preveze na kožu, oni su vrlo tanka i suha, a tu je i dosta "klizanje" će vam pomoći da ih širiti okolo. Boje su čiste, ali možete izgraditi više intenziteta, ovisno o vašem tonu kože. Za razliku od nekih rumenila (* kašalj * Stila Convertible boje * kašalj *) nema Sticky / masnu osjećaj; samo osjećati kožu.

Postoje četiri nijanse, a evo šta sam mislio svake od njih.

Koraljni greben

Coral Reef je svijetao, Orangey korala i definitivno najintenzivniji hlad od četiri. Čita mnogo više narančasta nego roze, pa bih preporučio ovo za nekoga ko je već udobno nošenje taj ton u rumenilo. Ti pokupiti dosta pigmenta na prvom swipe, ali nakon što je miješanje, to je mnogo više nosive:

Našao sam ovo nijansa prilično, i nisam mogao izvući s tim, ali bi bilo još bolje na nekoga ne kao fer kao ja, i toplije boje.

Stegnut

Stisnute je najlakši hlad od četiri, a ja bih ga opisuju kao laka breskve ili kajsije. Čini se da se bar malo sjaja kroz njega (u odnosu na druge boje, koji su svi stan), ali to nije shimmer u-your-face.

load...

Ova boja je na blijedo strane, tako da ne mislim da bi se pojavio vrlo dobro, osim ako imate svjetlu kožu. Mislim da je to jako zanimljivo boje. Većina rumenila koje su tom svjetlu imaju neke roza na njih, ali ova nijansa je super-narandžasto svetlo-može biti stvarno lepo za drugačiju rumenilo izgled nego pravilo.

Ispran

Pocrvene je bio moj favorit, pošto je moj hot-pink usne i obraz opsesija ne jenjava. Izgleda kao izuzetno svijetle boje fuksije u loncu, ali je čista na koži.

Ova boja je sjajno ako ste poput mene i vole jaču rumenilo izgled. Mislim da bi to raditi na širokom spektru nijansi kože, od sajma do mraka, a pink je malo lakše za većinu nas da nose u odnosu na koral.

Charmed

Iz nekog razloga, Moja slika Charmed izašla kao laka baby pink, ali to je stvarno više ruže hladu, uz malo smeđe u njemu. Ali, na koži mislim da je najbliži "univerzalni" rumenilo boje.

Ova ružičasta nijansa bi odgovarala apsolutno svima. Iznenađujuće, to je malo dublje od pink.

Ovdje su sve četiri zajedno (i nepomiješan), tako da možete zaista vidjeti razlike:

Jedina mana sa ovim je da ćete morati da ih sloj sa rumenilo za više dugovječnosti, ako imate kožu koja je na masnija strani. Obraze imaju tendenciju da budu kosu u zimskom periodu, tako da nisam imao problem, ali u ljeto oni možda trebati podneva ponovno nanošenje. Je Rimmel krem ​​rumenila sigurno trajati duže (jer oni su više kao mrlja) i vjerovatno još mojih top drogerija rumenilo pick. Ali, to su definitivno vredi pogledati, posebno ako želite alternativa skupim YSL creme de rumenilo, a ako si zaintrigiran te neobične boje.

Bih da čujem da li probao ove!

Gdje kupiti

Neka vaše recimo

Da li ste pokušali Revlon PhotoReady Cream rumenila? Koja od ovih boja bi ti nosiš? Koja je tvoja omiljena apoteci kremasto rumenilo?

load...