Ljepota

Najbolja inspiracija ljepote na ceremoniji otvaranja Kanna 2018

Najbolja inspiracija ljepote na ceremoniji otvaranja Kanna 2018

Ne zaboravite kako Diane Kruger je bio taj koji gleda na Filmskom festivalu u Cannesu u 2018. Godini? Pa, pripremite se za istu stvar da siđe u ovoj godini, osim zamjena Diane s Nicole Kidman umjesto. To je zato što Nikol, poput Diane pred njom, je član Cannes 2019 žiri-a tako da smo o tome da se tretira na pliva u novcu (yachtload?) Od crvenog tepiha gorgeousness. Počinju sa ceremonije otvaranja ove sedmice. 

load...

Također tu i spreman da impresionira su Carey Mulligan, Cara Delivingne i gomilu više poznatim ličnostima. Evo top 10: 

Nicole Kidman

Wow! Da li vi kao oduševljeni kao što sam ja? Osećam ovako mora da bude jedan od najboljih prikazivanja u dugo vremena-možda čak spada u životu Hall of Fame. Ružičaste usne, zračenja kože, punija obrve, nevjerovatne skulpturalna konjski rep.

Super kul. I možete li zamisliti sate vremena prep sve ovo potrebno? (Govorim dermatološki. Ne radi samo o frizerskom.) U svakom slučaju, bez obzira što radi ovih dana, dobro sam s njim. Niko ne donosi klase i pribranost na crvenom tepihu kao Kidman.

Carey Mulligan

Da li ste shvatili Carey kosa bila tako dugo? Ni ja! Ne znam zašto je ona bila to krije za cijelu turneju Gatsby promotivni, jer izgleda fantastično-posebno način na koji je bio način sa centrom dijelu i onda uvučen iza ušiju kao izgleda trend u poslednje vreme. (Ali ja nju i dalje volim sa kratkom kosom previše. Ona je jedna od rijetkih koji je u potpunosti, 100 posto vuče kratki.)

Očigledno je da je žarište je ruž, i gledajte kako se to primjenjuje četkom da se one špicaste uglova na pramcu u Amorov. Možda nešto uzeti u obzir za sljedeći put kada želite da bude super-duper obukao. Imam i riječ na hladu. To je Jungle Red iz NSRS, na usne i ruž za usne:

NSRS ruž za usne u Jungle Red, C30 € / US25 €; kliknite ovdje da biste saznali više i kupovinu.

To je klasika!

load...

Cara Delevingne

Cara slomio ljepote "pravilo" o tome kako se ne bi trebalo da se igra do očiju i usana. Ali ona je samo najtoplijeg modela na svijetu u ovom trenutku, tako da je dozvoljeno da se uradi-a ona je potpuno povuče ga. Samo nisam siguran da li nam vrsta ne-model mogao ove zadimljene oči i sjajna cigla crvene usne da ne izgledam kao otpadnika iz 80-ih. Odgovarajući nokti su veliki dodir previše.

Naravno, moja omiljena stvar u vezi Cara je obrve i evo ih opet, tražim ludo. Pogledaj to fan! Umrem.

Lana del Rey

Ovo je nešto drugo što je drugačije. Umjesto svoje uobičajene stil mačke olovka za oči, Lana je uradio novu stvar-a to je da produži brod dijagonalno od donjeg liniju trepavica umjesto vrha. Onda je i produbio naborima kapaka sa upaljačem, smeđe boje sjena i proširio tu liniju između toga. Plus zlato sjenu na poklopcima. Cool, zar ne? To daje oči vrstu egipatske, Cleopatra izgled.

Georgia May Jagger

Još jedan celeb, još jedan jednostavan i zapanjujući crvene usne koja se nanosi četkom za vrhunsku preciznost. (Ona čak i ne trebaju rumenilo sa ovim. Samo trepavice.)

U hladu je Big Bang Red 004 iz novog Rimmel London spektar zove Apocalips Lip Lacquer. (Apocalips! Najbolji. Ime. Ever.)

Nisam vidio ove serije u lice ili u prodavnicama, ali recite mi ako imate! Oh, a za usne izgledaju ovo podebljano želećete pratiti Janelle je savjete za što je prošle cijelu noć (ili dan).

Julianne Moore

Ništa revolucionarno o Julianne kosu ovdje (to je ona go-izgubiti stil), ali njen šminke oko očiju je nov. Obično, ona ide u mnogo čistiji oko, ali ja volim ovu top-liniju trepavica samo gledaj. To samo je vrlo malo ranio na periferijama-to je više o debljini same linije. Mnogo, mnogo deblji od normalne liner.

Želim da ga probati! Izgleda kao da će biti tako lakše nego da uradi lagani akciju.

Isla Fisher

Još jedan crveni tepih crvenokose, a ja stvarno nemam ništa da kažem osim da je Isla ima veliku kosu. To je sve.

Paz Vega

Ja vjerujem da je ovo Paz ljepote EDITOR debi. Ne znam zašto, jer ima dosta dešava za nas da govorimo o ovdje. Makeup-mudar, da peachy usne je super prilično s njom tonus kože, haljine i kose-i volim kako ona koristi samo trepavice i nagovještaj liner naglasiti oči. Sa svojim jakim obrve, stvarno ne treba ništa više. Kosa zanimljiv previše, jer kaskadni talase u crvenkasto ombre. Najbolje ocjene!

Solange Knowles

Solange haljina je možda bio pomalo bizarno, i nisam baš siguran o naušnice-hej, čudno mode izbora rade u porodici ali te usne! Orange stvarno, stvarno joj odgovara. Ostatak svog šminka je veoma lijepa, previše, i to je lijepo vidjeti kovrčave kose celeb ljuljajući je prirodna tekstura. (Nisam mislio da je radio tako dobro za Met Ball punk tema, ali inače YES.)

Cindy Crawford

I dalje prilično vruće u dobi od 47! Sviđa mi se ta Cindy nije muckovao se lice-vjerojatno da je imala Botox i neke punila u obrazima, ali to nije ništa ludo. Ona je održana na njenu lepotu potpisa: blago talasasta kosa, nude usne i dimljeni-out oči. Kad nešto radi tako dobro, zadrži ga.

Reci mi:

Koji su bili vaši Faves Cannes otvaranja noći? Umireš svih ovih neverovatno usne boje? -Red! pink! naranče! Koja od ovih izgleda da pokušate u stvarnom životu?

load...