Ljepota

Christina Hendricks ima savršenu suprotnost sa mat crvenim usnama (ultrazvučna koža!)

Christina Hendricks ima savršenu suprotnost sa mat crvenim usnama (ultrazvučna koža!)

U slučaju da niste primijetili, mat usne imaju malo trenutak. 

Znate da je službeno trend kada je poput Maybelline andL'Oréal uvesti čitav kolekcije na osnovu ovog tekstura (kremaste Mattes i Pure Reds, respektivno). 

load...

Ali, mi ćemo doći do onih u samo trenutak. Prvo, moram da vas upozoriti na jednu od najljepših mat ruž izgleda sam vidio u Dugačka vrijeme:

Zar ne? 

Christina Hendricks prisustvovao nedavnom International Academy of Television Arts & Sciences Emmy Awards umotana u veliku mornaricu Paule Ka luk. Ali to je bila njena šminka To je stvarno ukrao šou.

Ja sam samo zaljubljena u tome, i to je sve zbog kontrast između usne i njene kože. (Da ne spominjem da crvena usta izgleda sve vrste super s njom boju kose.)

Koža joj je na svijetao, Głowy strana-ali ne i sjajna ili svjetlucave-što čini stan usta način zanimljiviji nego što bi bilo protiv teža, mat. Plus, malo osvjetljenje čini kožu postati dio izgled, umjesto da to samo bude o Bold ruž za usne. Mislim da je šminka se stvarno kreće prema ovakve stvari-suptilne, usavršio dodirima a ne samo glasno izjave. 

Tako da mislim da je to upravo put kojim treba ići ukoliko želite da uronite u trend mat ruž za predstojeću sezonu stranke. Igrali dobro, Beau Nelson! (On je Christina vizažistica.)

So. Kako radimo? 

Mi to radimo prvi sa osvjetljavajući bazi. Ne svjetlucave vrste, ali jedan od novih krema formule dizajniran da pokupi svjetlo bez da gledate svjetlucave, shimmer ili masna! Dewy nije cilj, ni; to je više kao "lit-iz-u" izgledati.

Chanel Le Blanc de Chanel iluminirajuća Base će biti jedna od najboljih opcija, a od Beau tagged Chanel na Instagram, to može vrlo lako biti ono što je on koristio na Christina. Šminkeri su dugo smatrali da je to najbolji osvjetljavanje bazu, i to radi upravo ono što sam opisao: stvoriti lit-od-unutar izgled kože. Možete ili primijeniti ga kao temeljni premaz ili miješati sa svojim temelj.

load...

Giorgio Armani Fluid Sheer u broj 7 je još jedan odličan proizvod za sjajne kože bez ekstremnih shimmer. Možete ga primijeniti na isti način na koji bi koristili Chanel-ili koristite malom četkom i oblaganje naglašavaju visok avioni vašeg lica.

A velike prirodne opcija je RMS Beauty Living luminizer. Sve top modeli ga koriste, a to je više od melem nego prajmer, pa bih koristiti ovo na vrhu (ne pod) osnova, opet držeći se visoki ravni lice.

Za samu temelj, ja bih preporučio nešto vrlo fluidna i čiste, kao Make Up For Ever lice i tijelo ili Pixi H2O SkinTint. Ništa previše gusta i visoka pokrivenost, a vi ćete izgubiti prekrasne osvjetljenje ispod.

Prelazimo na usnama, prilično sam siguran da Christina nosi Peščanik neprozirne Rouge Liquid ruž za usne u Raven, što je mat, dugotrajna, blago narančasta-crvena:

Još jedna sjajna nova mat crvena je Doutzen hlad iz L'Oréal nove ograničene serije Pure kolekcije Reds (iako ozbiljno, svi oni su neverovatni). Doutzen je mat mandarine crveno.

Maybelline Nova kolekcija Color Sensational Kremasta mat ruž za usne sadrži Sirena u Scarlet. To je stvarno pojavi, i kremastiji tekstura čini dobar izbor za kosu usnama:

NSRS Velvet Matte olovka za usne na Crvenom trgu (jarko crveno-narančaste) je šminker omiljena da smo viđeni vremena i vremena na crvenom tepihu:

Sada sve što trebate je malo trepavica i obrva definiciji, i zamah rumenila, a ti si dobar to ići! Da li ste ljubitelj ove stranke šminke ideja?

Kupujte Story

Neka vaše Say

Šta mislite o ovoj mat usne / osvijetljen uparivanje kožu? Jeste li pokušali? Ili bilo koji od ovih prodz?

load...