Ljepota

Kako dobiti zdravu kosu nakon oštećenja u boji

Kako dobiti zdravu kosu nakon oštećenja u boji

Dobro došli na naše dlake Konsultacije kolone. Da biste zatražili online kosu konsultacija od osoba frizer Bill Angst, slijedite upute ovdje.

Pitanje: Trebam velike kosu pomoć. Ja sam star 22 godina i oko 5'8 "visok. Uvijek sam imao dobro, valovite kose (a ne mnogo toga. Uzdišu). Ja obično držati ramena, iako sam imao je oko grudi za dvije godine.

load...

Prošlog ljeta, odlučio sam da farbam kosu od moja prirodna srednje smeđe do plavuša. Loše greška. Ovo je danak na moju kosu i napravio zaista skloni lom, i izgubio sam prirodni talas. Ja ne znam da li je to zbog nedostatka tijela / talasa, ali izgleda da je dobio tanji.

Nakon plavuša suđenja, pokušao sam da dobijem sjaj vratiti tako što mi je kosa profesionalno obojena natrag u smeđe. Nakon smeđe izblijedio, ja nesvjesno počinio kosu samoubistvo i farbam Auburn crvena (polu-trajno). Nastavio sam da je ofarbam ovu boju za oko dva mjeseca.

I to me ostavlja tamo gdje sam sada. Jadno sa oštećenu kosu. Ne smeta mi ide Ukratko, kao što sam imao Bobs ranije, ali to može biti teško dobiti pravu rez sa ovom okruglo lice koje mi je mama blagoslovio (haha). Volio bih da se moje zdravlje i valova kosu. Što je vaš savjet? Hvala! Tvoj savjet je najbolji! - Bianca

A: Hvala ti, Bianca, za vaš zahtjev i vrsta riječi. Također, vi ste fin...

Postoji samo jedan način da se ispravi mučeni kosu i to je makazama. 

Siguran sam da ste se nadali za brzi popravak, ali ni na koji način, ne kako. Jednom kada kosa je izmijenjen dovoljno da izgubi svoj sjaj, morate početi od nule.

Ovdje je kratak, svestrani cut da će izgledati odlično sa svojim obrazima-a ne okruglo lice, ali velike obraze! Bianca, trebalo bi da se zahvalim tvoja majka za takve prekrasne strukture kostiju.

load...

Rez profil.

Za boju kose, ovdje je slika ono što mislim da treba uzeti u obzir za svoj sljedeći potez, a zatim ga ostavite na miru !!!

Nakon što to učinite, možete rasti kosu i biti slobodan od teksturom kose koje ne želite. 

Bez obzira na to, ovo je i dobra lekcija u dodavanju različite teksture za kosu. 

Kada frizera žele da postignu potpunu promjenu teksture za stvaranje oblika ili stila, oni bi najverovatnije nered se zanoktica sa izbjeljivač. Ide za dramatične promjene boje mogu izazvati probleme, ali isto tako može poslužiti svrsi za alternativne opcije stila.

Billyxoxo

Bill Angst je jedan od Kanade najboljih frizera osoba i vlasnik Angst Salon na 240 Queen Street East u Torontu. Pozovite 416-360-5942 rezervirati termin.

load...