Ljepota

Kako napraviti pastelu kosu izgleda zdravo

Kako napraviti pastelu kosu izgleda zdravo

Dobro došli na naše dlake Konsultacije kolone. Da biste zatražili online kosu konsultacija od osoba frizer Bill Angst, slijedite upute ovdje.

Pitanje: Zdravo, ja sam star 23 godina i da počne svoju karijeru u industriji animacije 3D. Moja kosa je prirodno srednje smeđa, valovita i suha, a dobiva neposlušnu s vlagom. Onoliko dugo koliko se sjećam, imao sam isto dosadan, srednje dužine frizura. 

load...

Tokom proteklih deset godina sam pokušao svaka boja je moguće, od plavuša na đumbir, jarko crvena, tamno smeđe i crne. Nakon toga, odlučio sam da im izraste i zaustaviti peglanje, bojenje i bijeljenje, da vidim da li bih mogao imati dug, sjajna i zdrava prirodna kosa na duge staze. 

Ali to nikada nije došao. Rekao sam sebi, ako je moja kosa stanje će biti kao da je za ostatak dana, možda kao i eksperimentirati s njim prije nego što sam stariji. 

Otkrio sam polutrajna boja za kosu i počeo da ga farbaju jorgovana. Znam da je veoma štetno, ali ja pokušati zadržati kao zdrav moguće i izbjeljivač samo moji korijeni svaka dva mjeseca. Ja primijeniti keratina ulje, masku svake nedelje, pokušajte da je ne peglam i pustite da se osuši prirodno, ali moja kosa izgleda nikada ne oporavi. 

Volim da mi je boja kose sada, ali ja nikako da izgleda zdravo, pa sam pomislio da bih mogao, kao i da se vratimo na nešto više prirodnih i izvući iz izbjeljivač što je više moguće. Bih isprobati novu rez i boju koja će najbolje odgovara mom stilu (što je malo. Retro / štedljivost prodavnica / grunge) i lica značajke. Zaista cijenim bilo kakvu pomoć mogu pružiti! - Laurence

A: Bože Golly gee Willikers, Laurence. Tako si lepa, možete nositi bilo koju boju i stil ste odabrali.

load...

Imam muza čija je kosa I izbeljivati, a zatim obojite je u mraku, a onda natrag u plavu, a zatim jorgovan, a onda ne... Kada sam prvi put počeo raditi za kosu u 70-ih godina, moja sestra Leslie je bila moja muza i ja učinio isto njena kosa. Proizvodi sam koristio su bili grublji nego danas, ali ja sam imao toliko zabavno s njom u boji. Ona bi češljati u hrani bojanje na nju beljenog kosu imati drugačiji ton svaki dan. Vrlo progresivan za sada, mogao bih dodati. Ona je bila super-cool.

Dakle, nisam stidljiv o šteti kosu kada dodaje novu teksturu stvoriti izazovnija izgled.

S obzirom na vaše novo zanimanje, ići za to. Pokažite svoje kameleon kvalitetama. Ima dosta vremena da ide prirodno.

Mislim da bi to bilo super-cool izgled za vas:

Na ovom kraće dužine, možete zadržati krajevima svježe. 

Pustite da se osuši prirodno, a zatim koristiti štapić za glatka ga i poboljšali valova.

Također se možete nositi ravno:

Takođe mi se ovaj mrak nijansa za vas:

To bi dodali sjaj, zdravlje i drame na svoj dugo brave.

Vaša prirodna boja je vrlo zavidnu kao i; to je prilično savršen meke smeđe.

Party Down sa kosom-to će biti neograničene zalihe zabave.

Billyxoxo

Bill Angst je jedan od Kanade najboljih frizera osoba i vlasnik Angst Salon na 240 Queen Street East u Torontu. Pozovite 416-360-5942 rezervirati termin.

load...