Ljepota

Nositi toplu i hladnu tonu šminku zajedno je nova stvar

Nositi toplu i hladnu tonu šminku zajedno je nova stvar

Pa evo u čemu je stvar. Ja sam veliki fan-veliki, veliki fan! -of izgled za kosu ton-na-ton. Da, ja sam najsretniji kada je boja baze i boje isticanja (e) dobiti da igra srećne porodice jer su iz iste porodice, sa samo najmanji varijacije između njih. To je jednostavno više u trendu, ali i više prirodnog izgleda. I primijetit ćete da ima tendenciju da prevari ljude, posebno muškarci, da misle da ste rođeni sa svojim umjetni nijanse izbora. Vidjeti ovdje, i ovdje i ovdje, ako još niste ovo prihvatili.

load...

KAKO GOD. Ste možda treba zaboraviti sve što sam rekao kada je u pitanju predmet šminke.

Tako je! Nova stvar je, po svemu sudeći, da se miješaju svoj grije sa svojim hladi. Ne doslovno da će samo stvoriti neke vile smeđe zelenkasto sivo-a kao u našminkan u oba tonova odjednom, na različitim područjima vašeg lica, u isto vrijeme. Zvanični šminker YSL mi je to jutros, tako da to mora biti istina.

Dopusti mi da objasnim.

Tako je nekad bilo da ste bili "topli" ili "cool", a to je bilo to. (Da, razgovarali smo o tome puno ranije, većina nedavno u ovom postu o tome kako više ne postoje pravila u boji. Koji se uklapa u lijepo s današnjim teoriju.)

U svakom slučaju, stari način razmišljanja je da ste morali da se drži šminke u istoj porodici boje kao svoj ton kože. Široka generalizacija uzbuna! Ovo je u suštini značilo da toplo vrste morao dobiti udoban sa smeđe i bronze i breskve. I cool tipovi su opterećene sa pastelnim roze i plave i lavande.

E sad, ja ne kažem da ne mogu raditi. Mislim da svi znamo kako ace neko poput Jennifer Lopez je na Głowy, zlatni, ton-na-ton stvar. Evo je ranije ove sedmice:

A tu su i kul-tonirana ribe poput Heather Graham, koji je prošle sedmice je izgledala zanosno na hladnom (dobro, tehnički "vruće") roze usne i ledene, shimmer sjena:

Volim oba ova izgleda, zaista. Ali, ako želite da se samo malo ispred igre i zapamtite, to ste čuli ovdje prvi su super momci uparivanja toplo hladnom.

Najbolji primjeri mogu da ti dam dolaze iz snimaka YSL kampanje. Na vrhu ovog posta je kolekcija proljeće vizualni, što ću ponoviti ovdje:

load...

Možete vidjeti kako cool ružičaste na oči i usne je uparen sa vrlo peachy rumenilo. Jer je više pink bi bilo pretjerivanje, obvs.

I po istom principu, evo prvi pogled na kampanje prikupljanja jesen (u prodz nisu out do septembra), što je prilično mnogo sve o dobrim plave i zelene i ljubičaste na oči, i ponovo ljubičaste-ish lips.but a peachy obraz.

Zanimljivo, ne? (Nisam mogao naći nikakve YSL Slika od mali prst obraza sa cool oči / usta, ali teoretski bi mogao da uradi kao dobro.)

Ali čekajte! Postoji više

S druge Tidbit I prikupljene danas (koje možete koristiti čak i ako ne planira izlazak iz kuće sa YSL-style fuksije ili teal sjenilo) je da možete koristiti svoj EYE COLOR će vas voditi na obrazu COLOR.

Da. Znam da ima tona maskare i kompleti sjenilo tamo dizajniran da biste poboljšali boju očiju koje ga spojili sa suprotnim hlad, ali osobno, nikada nisam iskopali njihove palete boja, pa čak i osjetio kao da su velike razlike. YSL sugerira ovo umjesto toga.

Ako vaše oči su više kul ton-plava, siva, duboko smeđe, crno-onda je to mnogo više zanimljivih nositi suprotno boju rumenila, odnosno toplo breskve ili korala, i idite za hladnije tonove svuda. Svjedok kako radi to čini Alexis Bledel oči ističu čak i više nego što je to uobičajeno:

Ali, ako imate tople oči zelene boje, zlatno smeđe, kestenjaste-onda može uzdrmati stvari koje nosi cool, pinky rumenilo i ide toplo svuda. Ti znaš ko je majstor u ovo radiš constrast stvar? Eva Mendes:

Pa, reci mi:

Da li se držite sa propisanim toplim ili hladne boje sve ovah? Šta mislite o ovom novom miješanje 'n odgovara mikro-trend? Da li ste probali ova rumenila još? Jer ste stvarno, stvarno treba. (I mijenjali između roze i breskve, i moje ih svaki dan.)

load...