Ljepota

Bella Hadid, pre i posle

Bella Hadid, pre i posle

Osim Kendall i Kylie, tu je još jedan čin sestra da talasa u modnom svijetu u posljednje vrijeme: 20-godišnji Gigi Hadid i njena mala sestra, 19-godišnja Bella.

(U stvari, to se događa da se danas rođendan Bella je. Happy b-day, Bella!)

load...

Sada, ti si vjerojatno već upoznati s Gigi. Ona je prvi uhvaćen našu pažnju na American Music Awards 2009 Kad smo svi bili kao, "Ko je to ?!"

Onda isto se dogodilo kada je Bella pojavio na ovogodišnjem Met Ball. Moje misli: "OMG, postoje dva od njih?" Život jednostavno nije fer.

Onda, jednog od vas predložio Prije i poslije na Bella, a ono što sam našao je bilo prilično iznenađujuće. Hajde da malo bolje!

Bella u 2009. Godini

Najranije foto sam mogao da nađem datira iz 2009. Godine, kada je Bella bila 13. Jeste li znali da je i prvak konjički? Ni ja.

Ovo je još jedan hitac od onoga što mislim da je to ista konkurencija (izgleda kao da je osvojio nešto). Ili ovo je njena prirodna boja kose, ili je počela farba kosu u tamno crno-smeđe kada je bila vrlo mlada. (Da li su 13-godišnjaka ozbiljno rade punom poslove boje ovih dana?) Razlog Pitam se je jer joj obrve su tako lagan. To ne izgleda lijepo i sjajna, ipak.

Bella u 1998. Godini

Evo Bella na 14. Još jedna opservacija o deci ovih dana: oni izgledaju tako odraslo i polirani! Svi koje sam znao u to vrijeme je bilo neprijatno sa lošim stilom, loše kože i loše kose.

Ne znam kada je ova snimka, ali se čini da je to verovatno iste godine. Opet, kosa je na stvar! Ona izgleda stvarno lepo i prirodno. I govoreći prirodnih, pričajmo o slonu u sobi: nos. Nema ništa loše u tome, ali je jasno da to nije uopšte isti ona ima danas.

load...

Nisam siguran kada je ova fotografija ili uzeti, ali Bella je bila sa Gigi, sastanak Drake! Opet, ona izgleda više nego dobro za mene, čak i ako je navodno to nos ne "model materijal" ili tako nešto. Ali ima još jedna stvar koju želim da primjetiti. Njene usne! Gornji je mnogo tanji od donje. Čekati dok ne vidite kako to izgleda sada.

Bella u 2009. Godini

Pretpostavljam da sve hirurške tweakery dogodio negdje između 2004. I 2009. Godine, jer nisam mogao naći bilo koju fotografiju dokumentacija, sve dok nije izašla na ovom crvenom tepihu u 2009. Samo podsjetnik, Bella je 17 ovdje. Prva stvar koju sam primijetio je gornje usne odjednom postao mnogo puniji. Naravno, ona više ne smile na fotografijama, tako da bi moglo biti da se to ne ispružena. Ali, s obzirom da joj je nos promijenjen, kao i, pretpostavljam su kozmetičke intervencije. Nos nije maleni, ali definitivno rafiniran.

Kasnije te iste godine, Bella je kosa počela da tamnija, a ona joj je usvojen sada potpis stilu čvrsto Updo centra parted. U redu, djevojka je sada nokaut. Definitivno se fokusirati na oči više-ona ima jako, jako lepe oči.

Volim je obojena usne ovdje! Ne znam da li je ona dobiva injekcije ili ako je trajno gornju usnu implantata, ali ko god stoji iza ovoga ima nevjerojatan vještinu. Ono što je zanimljivo je da dodavanje puninu na gornje usne pomaže balansirati da joj je lice, jer je skratio vrh nosa. Prilično pametan, ako ste u analiziranju simetrije lica.

Bella u 2016. Godini

Bella je šminka-free ovdje. Respect! U moru Kardashian kontouring, volim vidjeti golim lica i povjerenje koje prenosi. Ovdje možete primetiti kako isklesanim njen novi nos. (Možda malo previše isklesanim?)

Ovo je fotografija koja je naš čeljusti pao na pod. STUNNING. Međutim, to nije samo njen besprijekoran kože i način na koji je to bio stilu. (Side napomena:. Volim glatke vrhu čvor, i mislim da izgleda još bolje nego u centru dijelova) Mislim da ono što je očaravajuća u ovu fotografiju je da njene crte gotovo izgleda pomalo nestvarno. Kao da su previše savršena? Pretpostavljam da je to nuspojava kozmetičkih čačkanje.

Bella je transformacija u brineta Jennifer Lawrence je sada završena. Kunem se, oni izgledaju kao potpuno iste osobe! 

Update: Bella u 2018. Godini

Bella je ljepota izgled održava se razvija; ovde, to izgleda malo opušteniji. I ona također ima tan! Vrh nosa izgleda čudno koščate.

Update: Bella u 2019. Godini

Sada je natrag u Bella je preferirani ultra tight frizura (to je moja omiljena na nju). Ona izgleda još mačaka nego obično zahvaljujući ovoj eyeliner! I dalje ne mogu dobiti preko savršenstvo njene kože. 

Zaključak

Kao što sam uvijek reći sa ovim Prije i Afters, ja nisam protiv plastične kirurgije. Očigledno, to je vrlo lični izbor i možemo nemaju pojma o razlozima druge osobe za to. 

U ovom slučaju, Bella je intervencija ispostavilo kao odličan potez u karijeri (kao što je često slučaj, pa, osim Iggy Azalea i Megan Fox). 

Kada vaš posao zahtijeva da se izrazite sa svojim očima, onda veći nos može biti ometanje (tužno ali istinito). Jednom kada je podesio, Bella je gornja usna je povećan na popuni u tom prostoru, i dodajte ravnotežu lice. Istina, to je razlika između "prosjek godina na ulici" i A-liste model. 

Dakle, budimo svjesni toga! nabasao sam na @ bellahadidb4su1, račun stvoren da ukaže Bella je operacija, i oni su to najbolje rekao:. "Jedini razlog zbog kojeg sam stvorio ovaj račun ne mrzim na nju To je samo da toliko devojaka su sve nisko samopoštovanje nakon viđa Slika ". 

Imajte na umu da češće nego ne, Poznati smo obožavati kao neprirodno lepa je malo "pomoći" na putu. Bella izgleda da je jedan od njih!

Kako mislite o Bella ljepota evoluciju? Koja od ovih izgledu je omiljena? Šta je "ljepota posao" Misliš li da je ona učinila?

load...