Briga za kosu

Top 10 Revlon kose i njihove karakteristike

Top 10 Revlon kose i njihove karakteristike

To nije moguće posjetiti salon svaki put kad je potrebno poker ravno vlasi, zar ne? Osim toga, to je kad pegla za kosu dolazi u akciji. Hair straighteners su jednostavni za upotrebu i oni vam pomoći da postignu glatke i ravne kose u udobnosti svog doma. Postoje brojni kose strengthener je dostupan na tržištu i na taj način odabiru najbolje iz njih postaje stvarno teško.

Ako ste u potrazi za dobrim pegla za kosu, onda je ovo top - 10 lista možda će vam pomoći. Danas sam sastavljanja REVLON kosu ravnanje, brand koji čini neke sjajne kose uređaji i jedan takav je pegla za kosu.

Top 10 Revlon Kosa Straighteners

1. REVLON Hydra-Smooth Steam za ravnanje (RVST2088):

Ova pegla za kosu od REVLON se temelji na Hydra terapija, što znači da je ploča za ravnanje ulije kosu sa česticama vode. Ona ima keramičke pločice koje pomažu u donošenju kosu glatkom i kovrdžanja slobodan nakon ispravljanja. Ona ispravlja brzo kosa koja smanjuje oštećenja i to da se zagrijavati do 430 stepeni, tako da možete kontrolirati toplinu u skladu s tim. To bi se zagrije u roku od 30 sekundi, i na taj način ne morate čekati dugo. To vam daje poker ravno dlaka u deliću vremena.

load...

2. REVLON Laser Brilliance ravnanje:

Ova pegla za kosu se zasniva na infracrvenu tehnologiju koja zatvara vaše dlake kutikule i strands glatko i dodaje sjaj njih. Tablice za ravnanje su izrađeni od keramike, koji pomaže u zadržavanju prirodne vlažnosti dlaka i da li ih ne oštećuje. To se je grijani za samo 30 minuta i ima više postavki topline što ga čini lakšim za upotrebu. Tu je i ukazuje na svjetlo koje se je uključen kada je za ispravljanje je spreman za upotrebu. Jonske uslovi tehnologija dlake i kontrolira kovrče, konačni rezultat je elegantan i ravna dlaka.

3. REVLON 1 "Keramičke ravnanje (RVST2005PNK):

Ova keramika oplata ravniji od REVLON pruža visoku topline i daje poker ravno vlasi u samo jednom prevlačenja bez oštećenja vlage dlaka. Keramičkih tehnologija sprečava kosu od dobijanja neposlušnu i čini ih glatkim i meka. Za ravnanje ima biranje Reostat sa više postavki topline koji pomažu u styling sve vrste dlake. Postaje zagrijavanja u roku od 30 sekundi, a kada je temperatura vrlo grijani to get isključivanje automatski koji onemogućava dlake od štetnih. Ručka je duga i pomaže u lako rukovanje što čini jednostavnije stvari.

load...

4. REVLON 2 "Keramički ravnanje (RVST2006C):

Ovaj ravnanje kose ima 2 "Ploče veličine ploča, tako da možete ravno veliki dio koji štedi vaše vrijeme. Ona se zasniva na keramičkim tehnologiju koja osigurava minimum štete i to da se zagrije u roku od 30 sekundi. To vam daje poker ravno, splet preuzeti i upravljati kosu, jer ima klupko bez okretni kabl. Sprečava vašu kosu od gubitka njihove originalne vlage i možete oblikovati bilo kakvu teksturu kose i debljina sa ovim pegla za kosu.

5. REVLON ½ "Travel-Pro Mini ravnanje (RVST2020):

Ako imate kratku kosu i šiške onda je napravio ovu pegla za kosu od REVLON za vas kao što je napravljen od ½ "turmalin keramičke pločice, koji su savršeni za šiške i kraće slojeva. To zagrijava roku od nekoliko sekundi da štedi svoje vrijeme stila i krajnji rezultat daje vam poker ravno šiške i slojevima. Ona također ima samopričvršćavajući wrap moždine što je odlično za on-the-go praktičnost. On ima * o * označava svjetlo koje se uključuje kada je za ispravljanje je spreman za upotrebu. Pakovanje je također vrlo inovativne i dolazi sa stilom otporni na toplotu torba za pohranu željeza, tako da možete ga pohraniti odmah nakon što završite sa ispravljanje.

6. REVLON Bold Izrazi za ravnanje:

Ovo Revlon pegla za kosu je svestran kao što možete dobiti poker-ravno dlaka s njim ili možete stvoriti kovrče / valovi s njim. Keramičkih tehnologija osigurati minimum oštećenja na vašem dlake i to da je na toplinu u nekoliko sekundi i stil vaše vlasi u deliću vremena sa vrhunske rezultate. Ona ima zaobljene ploče i jednostavan za ručkom što ga čini prikladan za korištenje. Je okretni kabl je splet besplatno i to da se zagrijavati do 430 stepeni.

7. REVLON Nano Diamond ravnanje:

Ova pegla za kosu je obložena nano-dijamant aditiva koji stvara mekanu površinu kroz vlasi i daje vam kovrče Bez dlake, ovo je poznato kao nano dijamant tehnologije. Ona se zasniva na Tourmaline tehnologija koja pruža sjaj i glatkoću na vlasi. Tablice ovog ispravljanje su svestrani i 1 "Slim u veličini koja pomaže u lako rukovanje. Varijabilni postavke topline i visoke grijanje čini apt za profesionalne kao i individualnu upotrebu.

8. REVLON 1½ "Titanium ravnanje (RVST2031PNK):

Možete kreirati flips, kovrče, valovi, šiške i ravna dlaka s ovom pegla za kosu jer ima 1½ "Ploče, što ga čini svestran. Kao što samo ime kaže, to se temelji na titan tehnologiji, što znači da možete oblikovati svoj dlake bez povlačenja ili je maznuo ih. Ona ima 30 postavki topline koja pomaže u svestrani stil i to get zagrijavanja u roku od 20 sekundi. Pakovanje je vrlo inovativan i dolazi sa kompaktnim upaljene ogledalo što ga čini putuju prijateljski previše.

9. REVLON 1 "Titanium Wet / Dry ravnanje (RVST2025):

Ovaj svestrani pegla za kosu ima 1 "ploče koja pomaže u oblikovanje dlake drugačije. Ona se zasniva na vlagu boravak tehnologiji koja pomaže u zadržavanju prirodne vlažnosti vaše kose vlasi i ima manje štete. To se toplota-up odmah i više postavki topline čini jednostavan za korištenje. To isključuje automatski kada temperatura se zagrevaju više i zaplet besplatno okretni kontrolu kabl frizz. Tehnologija titana pomaže u oblikovanje dlake bez njih vuče i to također pomaže u vašem stilu ostati duže odluka.

10. REVLON Perfect Heat ravnanje:

Ova pegla za kosu je baziran na Tourmaline tehnologija koja emitira ione smanjiti statički za najveće sjaj, mekoću i kontrole. Tablice su 1 ", koja pomaže u svestrani stil i to da se zagrije u sekundi čime se štedi na vremenu. Trostruki Bakes keramičkih tehnologija pruža visoku toplotu bez gubitka vlage kose i daje vam kovrdžanja slobodan ravno dlake. Takođe možete kreirati talase ili lokne sa ovim ispravljanje što ga čini vrijedan cijenu.

Nadam se da vam se sviđa čitate ovaj članak na top 10 REVLON hair straighteners. Nemojte pokušati ovih proizvoda za najbolje rezultate i podijeliti svoja iskustva sa nama. Jednom kada ih kupite, sigurno ćete znati kako da koriste Revlon hair straighteners sa smjernicama datim zajedno sa aparatima. Mi bismo rado vidjeli ispod svoje komentare i stavove. Ostati Gorgeous !!

load...