Briga za kosu

Top 10 lekova za kontrolu prhljaja

Top 10 lekova za kontrolu prhljaja

Perut je jedan od najčešćih vrsta problema kose i vlasišta. Iako je perut rijetko postane ozbiljno, to je jedan od glavnih uzroka vlasišta svrab i nelagodnost. U isto vrijeme, perut je uzrok velike sramote previše. Nećete biti u stanju nositi svoj omiljeni crnu haljinu u strahu od te prljave vidljive bijele pahuljice na ramenu. Kao što je zima nije daleko, da nas pogledajte neke od najboljih anti proizvode perut dostupan u Indiji.

Medicina Za Perut u Indiji: Top 10

1. Matrix Biolage terapija vlasišta protiv peruti:

Popularna proizvod Matrix je Biolage terapija vlasišta je stvorio senzaciju otkad je lansiran na tržište. Pirition Cink i Bio Jastuk kompleksa su glavne komponente ovog šampona. Proizvod je dovoljno dobar za uklanjanje peruti iz korijena. Ovaj visoke kvalitete šampona ne znači da vaša kosa gazirana ili dosadna.

load...

Cijena proizvoda je Rs.190 za 200 ml.

2. Nizoral:

Jedan masnu kožu glave, baš kao i masne kože, je tlo nekoliko kvasca i gljivičnih infekcija. Za masnu kožu glave, Nizoral je najbolji lijek za perut. Nizoral sadrži posebnu anti-gljivične agent zove ketokonazol, koji pomaže u sprečavanju rasta peruti na glavi. Nije ni čudo, ovo je još jedan dobar proizvod za sprečavanje i izliječiti peruti učinkovito.

load...

3. Cipla 8X protiv peruti:

Cipla je popularan lekovima brend. Ako se obratite dermatologa za perut problem, on može vam propisati anti-perut šampon. To pomaže da se uspješno čišćenje tvrdokorne peruti iz vlasišta. Vrlo pristupačne, Cipla 8X sadrži aloe vera, pored cicloprix i cink piritioni.

4. The Body Shop Ginger šampon:

Međunarodno popularan brend, The Body Shop je nedavno pokrenula anti-perut proizvoda. Iako je šampon je malo skupo, ona tvrdi da je korisno čak i na najtvrdokornije dandruffs. Proizvod je mudar anti-dote za hronične perut problema.

5. Pantene Pro-V šampon protiv peruti:

Jedan od najpopularnijih proizvoda koji su dostupni širom Indija je Pantene Pro-V šampon protiv peruti. Proizvod je pristupačan, a možete koristiti šampon na redovnoj osnovi. Za bolji rezultat, primjenjuju Pantene Pro-V uređaj nakon šamponiranje kose.

6. Avon Natural čajevca i timijana protiv peruti:

Čajevca i timijana, oba imaju hlađenje efekte poput mentola na koži glave. Komponente kao što su SLS i silikone u ovom proizvodu su vrlo efikasne u borbi protiv peruti. Proizvod je veliko olakšanje od svrbež i vlasišta iritaciju.

7. VLCC Rosemary protiv peruti:

VLCC anti-perut šampon je prirodni anti-dote za peruti. To je pogodan za sve tipove kože. Redovno upotrebe proizvoda poboljšava stanje kože glave u roku od nekoliko dana. Neki od elemenata koji se koriste u šampon su ružmarin, čajevac, indijski ogrozd, hibiskus cvijet, i Margosa. A 200 ml pakovanje ovaj šampon košta oko Rs. 160.

8. Clear njegujući vlasišta Care šampon protiv peruti:

Nutrium 10 je vitalni agent Obriši njegujući vlasišta Care šampon protiv peruti. To ne samo da pomažu uklanjanju dandruffs, ali i poboljšava skalp stanje u velikoj mjeri. Proizvod je pristupačan dovoljno, košta oko Rs. 224 za 400 ml.

9. Head & rame protiv peruti:

Head & Shoulders je vjerojatno najstarija šampon protiv peruti u Indiji. To je vrlo popularan i dostupan lokalno širom zemlje. Koristeći šampon pomaže uklanjanju pahuljice vidljivo.

10. L'Oreal Elvive:

L'Oreal Elvive je odličan proizvod koji ne isušuje ili nahrapaviti kosu nakon šamponiranja. Šampon nježno ispiranje pahuljice iz vlasišta i sprečava ponovno pojavljuju.

I sada znaš zašto smo nazvali ovu listu kao kompilacija peruti lijekova! Jeste li isprobali neki od njih? Ili ste u iskušenju da pokušate bilo koji od njih? Da ostavite nam komentar i javite nam!

load...