Briga za kosu

Najbolji VLCC proizvodi za negu kose - naši top 10

Najbolji VLCC proizvodi za negu kose - naši top 10

Dobro brinu naše kose je vrlo važan i vrlo težak zadatak. Dakle, ja uvijek u potrazi za proizvodima koji rade dobro na moju kosu bez potrebe previše napora. Evo, ja sam oglas u top 10 proizvoda VLCC za njegu kose. To je dobro poznati brand koji koristi sve prirodne sastojke koji dolazi kao dodatni bonus za mene.

Najpopularniji VLCC Hair Products

1. VLCC Soja Protein šampon:

Ispunjen sa svim prirodnim sastojcima, čini kosu zdravom i sjajnom. Proteina i soja ekstrakata sjaj i sjaj na beživotnu kosu. Cijena je razumna i neće povrijediti džepu. Takođe kontrolira kovrče u određenoj mjeri, ali ne možete preskočiti u serumu nakon ovoga. Miris je sličan shikakai. Mislim da je to mora probati.

load...

2. VLCC pšenične proteine ​​kosu:

Postoji trend događa ovih dana - "Izbjegavajte silikone". Ovaj uređaj je za sve one koji su u potrazi za proizvodima za kosu silikona. Tekstura uređaj je kremasta i na taj način, lako se širi na kosu. Pakovanje je prekrasna i dolazi po pristupačnoj cijeni. Čini kosu glatkom, mekom, sjajnom i zdravom gleda. Šta još hoćeš?

3. VLCC Ayurvedski Henna za kose:

Ovaj paket ima sve prirodne sastojke, uključujući maline i shikakai i dolazi po pristupačnoj cijeni. Radi odlično na sive vlasi i uvjete kosu. Nakon upotrebe, možete osjetiti mekoću. To je spreman za upotrebu paket tako da ne zahtijeva puno vremena.

load...

4. VLCC Hibiscus protiv dlake Fall šampon:

Ako ste pate od pada kose, onda je ovaj šampon je za vas jer pokazuje vidljive rezultate u kontroli jesen kosu. To čini kosu mekom, sjajnom i zdravom zbog prirodnih sastojaka koje sadrži. To je džep-friendly, a količina je također vrlo dobro. Probajte i vidjeti razliku sami.

5. VLCC dlake poravnanja šampon:

Ljeti, kosa postaje gruba zbog izlaganja suncu. Kada sam pokušao VLCC dlake poravnanja šampon, kosa mi je postala meka i sjajna. Poboljšana tekstura moje kose koji high-end brendova nisu bili u stanju učiniti. Nakon korištenja šampona, moje poverenje na VLCC proizvodima neizmjerno povećala.

6. VLCC ulje za kosu Fall Repair:

Ovo ulje se sastoji od svih prirodnih sastojaka i to je ono što me privuklo. Smanjuje pad kose u velikoj mjeri i čini moju kosu mekom i sjajnom. Ulje nije masna ili ljepljive na sve. To biva lako pere i takođe je isplativo. To je da pokušamo za ljude koji pate od pada kose.

7. VLCC tretman vlasišta Kit za šampon za kontrolu:

Ovaj komplet je napravljen za kontrolu peruti i mislim da živi do svoje tvrdnje. Postoji vrlo malo proizvoda koji zaista pokazuju rezultati, a ovo je jedan od njih. Komplet sadrži masaža gel koji je antiseptik i to stvarno radi. Cijena je malo na višem kraju, ali s obzirom na to pokazuje odlične rezultate, ne smeta mi.

8. VLCC ravnanje kose ulje:

Moja kosa je suha, neposlušnu i oštećene zbog ponovnog vezanja. Stoga, ja uvijek u potrazi za proizvodima za kosu koje jačaju kosu i ovo ulje živi do moja očekivanja. To je ne-ljepljiv i nemasna. To čini moja kosa sjajna, smanjuje pad kose i jača ga.

9. VLCC Henna Natural Color - Burgundy:

Ako volite bojenja kose onda treba probati VLCC kanom boju jer ne sadrži nikakve štetne sastojke. Postoji mnogo boja koje su dostupne na tržištu, ali pokušao sam onaj bordo i bilo je stvarno dobro. Nisam vidio nuspojave nakon upotrebe.

10. VLCC šampon za kontrolu peruti:

Ovaj šampon sadrži sve prirodne sastojke i radi sjajno na liječenju peruti problema. Smanjuje perut bez oštećenja kvaliteta dlake. Cijena je zaista pristupačna i pakiranja šampona je pogodan za putovanja. Ljudi koji pate od peruti svakako treba dati ovo probati, a vi ćete primijetiti razliku u roku od samo nekoliko tjedana.

Dakle, koji od ovih VLCC proizvoda za njegu kose planirate da pokupi dalje? Ili, da li već koristite jedan od ovih? Podijeliti s nama.

load...