Briga za kosu

Najbolja ljepota za kosu za kosu Availlable - naš top 5

Najbolja ljepota za kosu za kosu Availlable - naš top 5

Vaš kruna slave, kose, može biti jedan od najtežih stvari koje treba održavati, ako ne redovno zbrinuti. Različite metode toplinskim oblikovanjem, kemikalija, armirači i sprejeve, zagađenja i zdravlje / hormonski faktori mogu da opustoši vaše mane. Naravno, ovi problemi mogu rješavati sa različitim kući lekove previše, ali domaći pravni lijekovi obično traje dugo vremena da pokaže rezultate. Za brzo stupili na snagu rezultate, pogotkom redovne Hair Spa Gotovo je obavezno. Čitajte o top 5 Hair Spa terapije iz L'Oreal Paris.

The Best Loreal Hair Spa proizvodi u Indiji

1. L'Oreal vitalizirajuća Creambath Hair Spa Maska:

Najlakše dostupan i rampantly koristiti proizvod u kategoriji Hair Spa, Loreal Hair Spa proizvodi spektar ima čitav niz koji se sastoji od šampona, a vlasište losion, maska ​​i koncentrat koji će se koristiti sa maskom. Većina Hair Spa sesije u Indiji se vrši pomoću ovog vrlo asortiman proizvoda. Generalno, kosa spa masku i koncentrata najviše upotrebljavanih proizvoda. Možete idealno morati primijeniti mješavinu masku i koncentrirati da pere kosu i ostavite ga neko vrijeme prije nego što pranja ga. To ostavlja kosu mekom i podatnom i više upravljati.

load...

Ho [Pročitajte: l oreal uređaj]

2. L'Oreal Expert Serie Absolut Repair maska ​​za vrlo suhu kosu:

Intenzivna maska ​​Fortifying tretman za suhu i oštećenu kosu, je maska ​​dodaje volumen i snagu tanke, suhe kose. Ovaj proizvod tvrdi da radi samo od 2 - 3 minuta od samog prve primjene. Ona pomaže u kontroli kovrča i izglađuje kosu, a hrani kosu iz dubine.

load...

3. L'Oreal Paris Ukupno Repair 5 maska:

Jedan od najrasprostranjenijih L'Oreal kosu maske u Indiji, ovo je bio favorit otkad je lansiran nekoliko godina. Ona tvrdi da rade na 5 probleme kose together- pada kose zbog pucanja, suhoće, hrapavost, tupost i ispucale vrhove. To je jedan od najboljih proizvoda u ovom opsegu, jer cilja gotovo sve probleme kose najčešće susreću.

4. L'Oreal Paris Smooth intenzivna krema protiv sitnog Maska:

Raved kao jedan od najboljih anti-kovrdžanja tretmana od L'Oréal Paris, ovo je omiljena među djevojkama s gustu, kovrčavu kosu. Kovrčava kosa je obično sklona postaje gazirana i tražim suho i nepregledan ni put nakon pranja kose, ali ova odlično radi u tom odjelu. Ovaj proizvod radi fantastično za one sa valoviti / ravna kosa previše. Duboko uvjetima i hrani kosu i čini ih izgledaju sjajno i zdravo. Ova maska ​​čini kosu lakše upravljati.

5. L'Oreal Paris Serie Expert Liss Ultime:

Ova maska ​​je usmjeren na nepregledan i neposlušnu kosu. Ovaj strašan proizvod sadrži argana i maslinovog ulja, zna da njeguju kosu na najbolji mogući način. Ona tvrdi da je njeguje i ukrotiti kosu, i da ga štite od efekta promjene razine vlage u okruženju. Također, povećava sjaj i snagu kose sa redovnim korištenje. Vrlo koristan proizvod za monsuna, uglavnom zbog zaštite nudi od vlage.

Najbolji način da se koristi maske za kosu je da ih primijeniti na mokru kosu, odmah nakon šamponiranja, na ručnikom prosušenu kosu. Ostavite masku za neko vrijeme, oko 15 - 20 minuta. Ako je potrebno, zamotajte vlažnom ručnik oko glave za bolje rezultate.

Nakon što je predviđeno vrijeme je gotovo, izvadite ručnik i neka temperatura vašeg vlasišta doći u normalu. Zatim operite kosu kao i obično. Ne primjenjuju uređaj. Hair Spa treba raditi dva puta mjesečno za najbolje rezultate.

Nadam se da je članak bio informativno. Dakle, whats ste presudu na ovim loreal spa proizvoda. Molim vas, ostavite nam komentar.

load...