Šminka

Top 5 korejera za suvu kožu koja su na raspolaganju

Top 5 korejera za suvu kožu koja su na raspolaganju

Suha koža izgleda vrlo nezdravo i nedostaje joj zdravi sjaj. Uvijek postoji nedostatak vlage i na vrh da to postaje još gore kada se koristi pogrešne šminke. Suha koža treba hidrataciju i vlage da bi ga izgleda zdravo. Izbor pravog šminke za suhu kožu može biti teško. Ponekad postoji problem ispod oka podočnjaka, ili pjege ili mrlje i morate koristiti korektor.

Tako da smo izabrali najbolje prikrivaĉe za suhu kožu vašu korist. Najbolja opcija za suhe kože dame je da koristite kremu prikrivaĉe jer će pomoći da održite kožu zdravom i neće učiniti kosu kožu.

Najbolje Korektori za suhu kožu

Narednih 5 su dobri prikrivaĉe za suhu kožu.

1. NYX korektor u tegli:

Kupiti NYX korektor u tegli Za ₹ 991,49 @ www.amazon.in/nyx-concealer-in-a-jar

Nyx je američki brend drogerija što čini neki budžet šminke proizvoda, koji je dostupan putem uvozi sada-a-dana. Nyx nudi krema korektor za suhu kožu i nudi u tegli. Zahvaljujući svom krema svojstvima drži kožu hidratizirana i zdrava. Neće više od suhe kože. To nije lako dostupni na lokalnom šminke šalterima, ali može se naručiti online putem online shopping portalima. Da li dobiti pravu nijansu korektora.

load...

2. Colorbar Navlaka korektor:

Colorbar je i strani brend uz dobru kvalitetu šminke. Ovaj određeni proizvod je sličan Nyx korektor u tegli i dolazi u tegli previše. Korektor je kremasta, čime pomaže u održavanju kože hidratizirana. To se može lako nalazi u bilo centar ili colorbar šalterima odjela trgovinama. U cijeni je i pristojan. Ona je SPF 35, tako da je dodatna prednost. Proizvod se može lako meša sa šminkom spužvom ili sa savjetima prstom i bez mirisa i nekomedogeno.

3. MAC Studio Finish korektor:

Kupite Mac studio finish korektor Za ₹ 2.950,00 @ www.amazon.in/mac-studio-finish-concealer

Mac studio finish korektor je vrlo dobar na oba pokrivenosti i u smislu vođenja kožu zdravom. Ne začepljuje pore, nudi veliku pokrivenost. Korektor dolazi u kadi formatu i SPF 35. Tako da će pomoći da se štetne zrake sunca. Postoji mnogo nijansi dostupni i lako se može birati svoje nijanse u bilo mac šalteru. Ovo je poznato da je najbolji korektor za suhu kožu.

load...

4. Lotus Herbals Prirodni Blend Swift Makeup Stick:

Kupiti Lotus bilja prirodne šminke štap Za ₹ 276.00 @ www.amazon.in/lotus-herbals-natural-makeup-stick

Ovo je prirodni proizvod iz lotosa bilja kući koja daje srednje višak. To se lako nanosi i nositi jer je vrlo kompaktan. To daje mat efekt i održava kožu zdravom. Ona također tvrdi vođenja kože zaštićena od štetnih sunčevih zraka. To je obogaćen botanički ekstrakti i tvrdnje da urade dio korektor i temelj tako da se može koristiti u cijelom lice kao dobro. Ovaj korektor se lako može naći u svim vodećim ljepoti trgovinama i online, a također razumno cijene.

5. Deborah 24 Ore Perfect korektor:

Kupiti Deborah 24 ore savršen korektor @ www.amazon.in/deborah - 24-rude-savršeno-korektor

Deborah dolazi sa odličan proizvod koji daje potpunu pokrivenost od tamne mrlje, podočnjake nepravilnosti i sve nesavršenosti. To je kremasta tekstura korektor u tiganju štap formatu. To je dugotrajan i neće začepiti pore. To daje mat efekt i bez ikakvih sastojaka koji mogu biti štetni od osjetljivu kožu. To je odlično za stranke i za svakodnevnu upotrebu. Ovaj proizvod može se naći u bilo kojem Deborah šalteru ili na mreži.

load...