Njegu kože

Tajne lepote Pravi od kraljice večne mladosti: Madhuri Dixit

Tajne lepote Pravi od kraljice večne mladosti: Madhuri Dixit

Ako je odrastao u 90-ih godina, sve što je želio da bude je da bude kao ona.

Svi smo sanjali da su joj u nekom trenutku ili drugo. Mladosti, ljepote, šarma, toplinu i ličnost su nešto što privlači muškarce i žene da joj kao leptiri na plamen.

Ovo je bilo prije 20 godina i sada je u svojoj 40-ih godina. Šta se promijenilo? Apsolutno ništa! Ona je i dalje jednako lijep, mladenački, šarmantan i topao kao i uvijek. Sa dodatnim dodirom milosti i zrelosti da smo kredit da joj majčinstvo i starosti.

load...

Ovo jednostavnost je ono što čini Dixit tako ljupka, zar ne? Majka divan djecu, divna žena na svog doktora supruga, kćeri i kćeri-in-zakon, kao i žena sa svojom jaka ličnost. To i ne čudi da Madhuri je idealizovan. Svoje sposobnosti glume, plesa, roditeljstvo učiniti sa savršenom dozom topline i savršenstva su ono što joj je da se razlikuje od bling publike. Vjerojatno zbog toga ona je osvojila srca iz cijelog svijeta, i da će nastaviti da tamo ostanu u vrhu za sve vremena.

Da li bi joj znam kako je uspeo da ostane ovaj zadivljujući?

Beauty Tips preferiraju Dixit

Ljepotu savjete Dixit torbu tajni su vrlo jednostavne.

Na pitanje šta je lepota sa njom, Madhuri rekao: "Lepota je u oku posmatrača i ono što je lepo na jedan, ne moraju biti lepa na drugu. Ali jedna uvijek mora raditi da se osjećaju i izgledaju dobro. "

load...

Ako je pitati sve dijetama nesreće, kaže da se jednostavno ne radi. "Neka bude uravnotežen", kaže ona. "Vaše telo treba da bude zdrav izgledati lijepo", ona tvrdi. Ona kaže da je tijelo treba odmor da izgleda živ, tako dobro i za pravilno sati spavati ili će pokazati znakove tuposti u svoju energiju i sjaj previše.

Savjeti To Dixit Prati Redovno:

  • Ulje kosu prije pranja. Veoma važno.
  • Vlaže, vlaže i onda vlaže još malo.
  • Nikad ne propustite SPF.
  • Jedite zdravo, jesti dobro i razraditi.
  • Sve u svemu, voditi uravnotežen život.
  • Njen trening rutina trenutno je raspored šest dana sa dosta sna.

Njen izbor u kozmetičkih proizvoda je vrlo jednostavna. Njene omiljene su olovka za oči i sjaj. Njena najnovija ljubav i vjerovanje je Olay Regenerist. Zašto pitate? Kaže da voli dobar izazov i ovaj proizvod zapravo izaziva kliničke metode, dajući dobre rezultate. Ovo je jedan proizvod vjeruje daje sjaj žena mora biti u stanju da izađu bez šminke!

Sada znamo kako ona izgleda tako prirodno cijelo vrijeme, zar ne?

Kako ona postigla zapanjujući sjaj? Ovo će ispravan način previše jednostavno da bi bilo istinito, ali to je radio za nju - ostati sretni i rade stvari koje usrećiti. Ako ona želi sjaj pred žurku, to je ono što ona kaže da nema -Dance! Da ples. Ples je vrlo duhovna stvar za nju, to joj daje vrstu radost ne može da nađe drugdje i zato što kardio rad izlasci pumpa krv u organizmu i suočavaju se dajući mu sjaj.

Nije li ovo zapanjujuće ljepote je jednostavnost samo topla? Koje osobine Madhuri voliš? Šta aspekt njena dobiva joj obožavaju? Snimiti komentar i javite nam!

load...