Njegu kože

Kako voditi računa o Kombinacijskoj koži - našim top 10 savjetima

Kako voditi računa o Kombinacijskoj koži - našim top 10 savjetima

Kombinacija tip kože nije ni suho ni masna, to je uglavnom mješavina oba. Ako imate tip mješovitu kožu, većinu vremena primijetit ćete više nafte na čelo, nos i brada područje. Ostalim dijelovima bi bilo normalno ili suhe i varira od osobe do osobe.

Kako identifikovati ako imate suhu kožu?

Možete prepoznati ga postavljanjem tkiva na licu, ako je tkivo ima masnu područje u "T" oblika, odnosno svojim T-zonu obe strane, te čela, nosa i brade. To znači da imate mješovitu kožu. Da li taj proces nakon 1 ili 2 sata kada završite pranje lice i ne primjenjuju nikakve šminke da biste dobili pravi rezultat.

load...

Razlozi za kombiniranu kožu:

Razlozi su uvijek različiti za različite ljude - nasljedne, hormoni itd Ovdje ćemo vam pomoći da shvatite kako da se brine o Kombinacija kože i borbi protiv neka pitanja koja muče ovu skintype.

Ovi savjeti koža ne samo da će vam pomoći da se nosi sa svojim problemima ali će ih spriječiti da ponovo javlja.

Najbolje Savjeti za kombiniranu njegu kože:

1. Stop Sapuni:

Prestanite da koristite sapune za osjetljivu kožu lica. Sapuni osušiti kožu i može uzrokovati iritacije što dalje pogoršavaju vaše probleme kože. Odlučite se za blagi sredstvo za čišćenje koje odgovara vašem tipu kože ili možete koristiti prirodni sredstvo za čišćenje kao med ili mlijeko za vašu kožu.

load...

2. Pratite CTM Rutinska:

Ako pratite CTM rutinu - čišćenje, toniranje i vlažna, možete zaista očekivati ​​besprijekoran kože nema vremena. Čisti se ton kože i sprečava dalje problema sa kožom.

3. Koristite A Toner:

Toner je imperativ u režim za njegu kože svi posebno za ljude koji imaju kombinaciju za masnu kožu. To balansira kožu uklanjajući posljednje tragove vaše sredstvo za čišćenje i pomaže u smanjuju otvorene pore.

4. Vlaže Često:

Nanesite tanak ovlaživač koji vlaži suvu područja i matira masnu područja na licu. A ovlaživač gel-based ili gel-krema hidratantna krema obično radi dobro.

5. Koristite kremu za sunčanje:

Nikada ne preskočite kreme za sunčanje. To djeluje kao zaštita za vašu kožu kad izađeš. Kupiti kremu za sunčanje koja je namijenjena vašem tipu kože. Uvijek provjerite proizvod prije kupnje.

6. Pomoću njega:

Po dolasku kući, uvijek uklonite šminku koristeći blagi sredstvo za čišćenje pred spavanje. Ne dozvolite da vam šminka sjediti na svojoj koži za cijelu noć. Pratite CTM postupak ovdje.

7. Koristite noćna krema:

Da biste dobili dodatne prednosti koristiti noćnu kremu. To će popraviti i vlaže kožu dajući joj sjaj u jutarnjim satima kao vaša koža upija sve vitamine iz vašeg noćne kreme. Ona također radi kao anti-aging alat previše.

8. Piling ključna:

Piling je potrebno da se riješi bijele glave, crna glava i mrtvih ćelija kože. Piling potiče cirkulaciju krvi i polira kožu. Piling ili ribanje otvara pore i kožu počinje da diše od strane lako apsorbuje dobrotu CTM, lice paket i maske, noćna krema.

9. Domaći paketi na licu:

Lice paketa i maske koristiti dva puta tjedno, a gotovih jedan je jednostavan za korištenje, ali ponekad se odlučiti za Home made DIY paket ili maske. Prirodnih i svježih sastojaka će povećati zdravlje vaše kože. Početna pravna sredstva za mješovitu kožu, ponekad daje bolje rezultate da su oni na tržištu. Pogledajte naš post na licu paketi za mješovitu kožu.

10. Ne Touch Your Face:

Ne dirajte lice kao našim rukama nositi puno bakterija. Nemojte podizati ili stisnuti svoj jer će povećali veličinu otvorenih pora i žlijezde ulje će luče više ulja. To dovodi do više problema kože.

Ovi savjeti će definitivno pomoći svima. Osim toga, uvijek pokušati pronaći uzrok vašeg problema i djelovati u skladu s tim. Jesti zdravu i uravnoteženu ishranu koja uključuje povrće, voće, žitarice, lisnato povrće, jaja, ribe, mliječnih proizvoda i sl Pijte puno sokova vode ili voća i povrća juhe. Vježba znači zdravo tijelo i zdrav tijelo znači zdravu kožu. Ako ne možete ići u teretanu, a zatim pokušajte da se brza šetnja. Kad god odeš zadržati tkiva, upijanje novine pri ruci. Uvijek koristite prave proizvode koji su namijenjeni za vaš tip kože.

load...