Briga za kosu

Najbolji proizvodi zelene boje za kosu - naši top 10 odabira

Najbolji proizvodi zelene boje za kosu - naši top 10 odabira

Jeste li ikada pomislili promjene vaše kose u nijansama šljive, zelena, živopisan plavi? Boja nara i paradajz nas je uvijek intrigirala. Sada je vrijeme da se iz gomile i učiniti nešto novo i funky. Ali onda je važno da se zadrži originalni sjaj i sjaj kose kada bojenja je masnim slovima nijansi. U nastavku su prvih deset kozmetičke kompanije koje proizvode zelena boja kose:

Top 10 Zelena Boja kose Proizvodi

1. Schwarzkopf - Priroda:

Schwarzkopf je Trusted Brand u kozmetičkoj industriji. Ovo je veoma popularan brend, koriste frizerima širom Indije. Ona ima preko 60 živopisnih nijansi u ponudi. Boju kose košta Rs. 400 za cijev!

2. Jerome Russell Punky COLOR- 1446 Apple Green:

Ovaj brend je boja kose vrh favorit među frizerima u Indiji. Boja je dugotrajna i dolazi u različitim funky nijansi. Postoji alpski zelena, crvena, tirkizna i još mnogo toga za izabrati iz. Ove tegle kose dostupne su na svim vodećim web stranica. To je po cijeni od Rs. 1274.

load...

3. Sirovi Boja - Tema - Zelena:

Tema je još jedan internacionalni brend koji razume trashy punk u svom najboljem! Ovo je još jedna omiljena marka kose među frizerima. Boja kose je zaista svijetla i ostaje na za dugo vremena! Nećete naći puno boja za izabrati iz, ali one koje brendu marke su svakako najbolji. Raw Color Vruća tema je dostupna na svim vodećim web stranice na internetu i košta Rs. 812 samo.

4. Manic Panic Polutrajna veganska Classic boje za kosu Električni Lizard Green:

Manic Panic je oko u oblikovanje kose industriji za dugo vremena i stoga pronalazi svoj put u prvih deset tip za zelenu boju kose. Ova boja kose će raditi najbolje na vas ako ga obrađuje duže od vremena preporučene na pakiranju! Pastelne nijanse poput zelene, plave će izaći nevjerojatno dobro na lakši kosu. Ovaj paket dolazi u debelim, gel-based formula koja se lako nanosi na kosu. Manic Panic kose košta Rs. 1500 samo.

load...

5. Specijalni efekti Iguana Green:

Specijalni efekti vegan kose dolazi u funky nijansi. Boju kose ima debeo i ne-kapanje formula aplikacija. Boju kose će raditi najbolje na svjetlu kosu, ali i radi dobro na prethodno osvetljeni kosu. Ova boja kose je potrebno dugo vremena za obradu. Tu su na raspolaganju određene nijanse koje zapravo sjaj u crnoj svjetlu. Oni su Napalm Orange, Atomic Pink, svijetlo žute, Cherry Bomb itd specijalni efekti se po cijeni od Rs. 812 samo.

6. Wella Koleston- 0-28 Blue Green:

Kolestone od Wella je novi brand u Indiji i ima veliku kvalitetu proizvoda u ponudi. Crème plava zelena boja kose koje nudi ovaj brend je bez amonijaka i dolazi u različitim nijansama. Uvijek možete dobiti kosu boji u profesionalnom salonu ili uradi sam kod kuće. Wella Koleston košta Rs. 489 samo.

7. Majirel - Shade br.7:

Majirel je Najpouzdanije u salonu marke u cijelom svijetu. Oni proizvode preko 94 nijansi u boji kose. Ste razmaženi za izbor. To je trajna boja i ostaje na duži vremenski period. Ovaj proizvod je po cijeni od Rs. 600 samo.

8. Aveda Full Spectrum dlake COLOR- Zaštitna Stalni čistog tona Dark Blue Green:

Aveda je Najpouzdanije internacionalni brend u kozmetici i koristi razne biljnih ulja kao osnova za svoje proizvode. U Aveda Full Spectrum Boja kose dolazi u jedinstvenoj nijansi. To uključuje 99% zaštitu od biljnih ulja poput jojobe, suncokreta i kotač koji pružaju vozilo bez boji kose! Boje su dugotrajne i otporna na izbjeljivanje! Ovaj proizvod je po cijeni od Rs. 2171 samo.

9. Redken- 07 NGR Natural Green:

Redken je poznati internacionalni brend, povjerenje poznati frizeri diljem svijeta. Zelena boja kose će ostaviti svoju kosu dva puta bolje opremljena i zdrav. Boja je dugotrajan zbog proteina ekstrakti i ODS (sistem za isporuku nafte) nalaze u bazi boju kose. Ovaj proizvod je po cijeni od Rs. 2640 samo.

10. Pravana Chroma Silk Vivids Intense dlake COLOR- Zelena Punk:

Ovaj brend ima neodoljivu kolekciju od 11 jarke i nezamislive nijanse. Također se možete kombinirati nijanse Vivids sa drugim osnovne boje da se električni efekt. Boju kose je lako dostupna na internetu, a po cijeni od Rs. 1500 samo.

Postavljen na modne trendove i gledati svijet pogled na tebe! Idi, obojite kosu u zeleno!

load...