Vijesti

Top 10 najlepših bijelih ruža

Top 10 najlepših bijelih ruža

Cvijeće su odličan način za komunikaciju. Različite cvijet boje može komunicirati različite reči. Bijelu ružu znači simbol ili gest koji prenosi čistoće, nevinosti, poštovanje i blaženstva. Oni su najčešće vjenčanje cvijeća i dolaze u širokom sorti. U nastavku su navedene neke najpopularnije bijele ruže slike i vrsta.

Najljepši The White Roses

1. Mme. Alfred Carriere Rose:

Mme. Alfred Carriere ruža je prekrasna razne bijelih ruža. Ovi gotovo trn manje ruže nosi nešto neformalni oblik su u punom cvatu tokom mjeseca juna i jula. To su penjač ruže koje rastu do dvadeset metara. Imaju Snow White enterijer sa primjesa naranče / roza.

2. Winchester Cathedral Rose:

Winchester Katedrala ruža pripada English Rose vrsta i dobila je ime po Katedrala Winchester u Britaniji. Oni imaju vrlo lijep snježne bijele boje s povremenim dodirima ružičaste. Ove ruže ponuditi vrlo delikatan miris čime se osigurava i estetski i aromatičnog žalbu.

load...

3. Mme Plantier Rose:

To su u suštini penjač ruže i može narasti do devet metara u visinu. Oni su hardy i otporan na štetočine ali samo cvijet pravilno tokom zime. Oni rastu u grozdovima, ali latice na svakom cvijet su uredno oko centra. Oni se mogu uzgajati ili kao grm ili penjač i imaju vrlo jak i privlačan miris.

4. Glamis Castle Rose:

Glamis je Macbeth dvorac u Shakespeare legendarni igri. Duncan je opisao dvorca upisom 'imaše prijatno mjesto' gdje zrak 'slatko' preporučuje se sama na pameti. Ovo je porasla stoga ima vrlo prikladno ime. Cvetovi su zapanjujući i imaju izuzetno prijatan miris koji može napraviti okolnog vazduha slatko i divno.

5. Long John Silver Rose:

Ove ruže rastu visok i imaju srebrnasto bijele boje, baš kao što i samo ime govori. To su sjajni ruže da raste u vrtu ili ukrasiti sobu s.

load...

6. Gospođa Herbert Stevens Rose:

Ovo pripada penjanje ruža vrsta i može narasti i do šest metara. Zajedno sa visinom, ova sorta ruža ima milosti i eleganciju koja može napraviti bilo koji vrt slavne. Oni imaju jaku miris i treba uzgajati u takvom mjestu gdje se može se poštovati ovaj miris.

7. Wollerton Old Hall Rose:

Ove ruže pehar u obliku imaju trag misterije oko njih. A Wollerton Old Hall vrt ruža bi omogućio božji bijeg za one koji traže ga sa svojim jakim mirisom i prekrasan boja.

8. Alba Maxima Rose:

Ovo je porasla vrsta je preživjela kroz vrijeme i tražiti grand kada posađeno da stane stari vrt temu. Oni su hardy i mogu živjeti kroz teškim i teškim uslovima. Ove ruže tako su simbol upornosti i istrajnosti. Oni imaju kremastu bijelu boju i izgledaju veličanstveni kad se uzgaja u klastere.

9. Yvonne Rabier Roses:

Yvonne Rabier Ruže su punom cvatu ruže koje rastu u grozdovima. Imaju kremaste bijele teksturu i miris vrlo dobro. Ovi izgledaju šarmantan kada se uzgaja u klastere i žbunja. Ovi cvijeće su jedinstveni i očaravajući, baš kao i njihovo ime.

10. Mountain Snow Rose:

Ove penjač ruže može narasti do pet metara. Oni pripadaju vrstama penjanja i Rambler ruže i su veoma zgodna i lepa. Mogu se koristiti kao vjenčanje dekoracije ili kao dekorativni cvjetni aranžmani za domove. Ljubitelji Garden možete posaditi ih za poboljšanje krajolik znatno.

load...