Šminka

10 fotografija Ileane D'Cruz bez šminke

10 fotografija Ileane D'Cruz bez šminke

Glumice su uvijek bili inspiracija za žene kada je u pitanju ljepote i stila. Gledamo do njih za najnovije modne, šminka trendovi, stil i još mnogo toga. Ali najčešće od ne, ono što vidimo na ekranu ostaje na ekranu. Zabrane poziva nekoliko, većina glumica ne bi bilo utisak kada izađu sa svojim golim lica, bez šminke.

Bollywood glumica Ileana D'Cruz je rođen u Mumbaiju 1. Novembra 1985. Do rimokatolički otac i majka musliman. Ona je 28 godina Christian glumica koja je počela djeluje na jugu indijske filmske industrije u Tollywood. Kasnije je ušla u svijet visoke kvalitete.

Slike Ileana bez šminke

Hajde da pogledamo kako ova mlada glumica izgleda bez svih onih slojeva šminke:

Look 1

U gore sliku, Ileana apsolutno nema šminke. Ona nema velike kože, ali u odnosu na druge Bollywood glumica kao Celina Jaitley i Kajol, to nije loš.

Look 2

Evo još jedna slika Ileana D'Cruz bez šminke, njene tamne krugove i ispod očiju torbe su izuzetno istaknuti. Istina je da je pravo vrsta šminke može transformisati nikoga u ljepotu diva.

load...

Look 3

Evo, Ileana nije koristio nikakve prajmer. Možete jasno vidjeti tekstura njene kože, pore i duboko koštice mrlje na obrazima.

Pogledajte 4

U ovu sliku, njeno čelo izgleda neujednačen i neujednačen, u odnosu na ostatak lica. Također postoje neke tamne mrlje na njenom lijevom obrazu.

Pogledajte 5

Opet, Ileana podočnjake i tamne krugove izgledaju vrlo izražen. Da li je to nedostatak sna ili nedostatak šminke?

Pogledajte 6

Na ovoj slici, Ileana D'Cruz je vrlo pametno pokrila ne čine oči sa tamnim naočarima. U stvari, to je uobičajena trik koristi većina glumica kada se odluče na korak bez šminke, posebno golim očima.

load...

Pogledajte 7

Evo Ileana D'Cruz se vidi nosi minimalno šminke. Izgleda kao da je ona koristi samo svjetlo bazu šminku. Međutim, ona izgleda dali korektor u oči promašaj.

Pogledajte 8

Ileana nosi samo usne mrlja na gornjoj slici. Postoje neke manje nepravilnosti, ali ona još uvijek izgleda dobro.

Pogledajte 9

Ovdje Ileana nosi zelenim lećama mačka oka. Ona se vidi bez šminke. Neki bubuljice su vidljivi na obraze i čelo.

Pogledajte 10

Ileana koža ne izgleda bez greške na ovoj slici, čak i bez šminke. Iznenađujuće, ovdje teksturu koža joj izgleda prilično glatko.

Glumice nemaju savršenu kožu. Mnogi ljudi vjeruju da glumica rođeni sa Flawless Skin i ostati na taj način. Ali realnost je da glumice znaju kako da pametno koriste svoje šminke, a to je kako vi vidite te glamurozne vrijeme izgleda i ponovo. Plastična kirurgija, punila, botoks, pilinga, izbeljivanje kože i laser su neki od kozmetičkih tretmana koji pomažu poboljšati njihov izgled.

load...