Šminka

Najbolji kondenzatori Maybelline - naši top 10

Najbolji kondenzatori Maybelline - naši top 10

Korektori pomoći u davanju besprijekoran izgled na oči, ali je važno odabrati kvalitetu proizvoda. Zbog čega je, kada u potrazi za korektor Maybelline se smatra idi na brend. Maybelline ima veliki raspon prikrivaĉe i dostupan je u mnogim nijansama što ga čini lakše pronaći savršen spoj.

Najbolje Maybelline Korektori

Ovdje smo svi top 10 Maybelline prikrivaĉe.

1. Maybelline Dream Lumi Touch Isticanje korektor:

Kupiti Maybelline Dream Lumi Touch Isticanje korektor Za ₹ 1.699,00 @ www.amazon.in/maybelline-dream-lumi-touch-highlighting-concealer

load...

Ovaj korektor ima tri nijanse slonovače, buff i meda. Ona dolazi sa četkom u ugrađeni tako da možete nositi tokom putovanja. Tekstura je glatka i lako se uklapa, ali bez bijele cast. Takođe, ističe oči.

2. Maybelline Instant Age Rewind Eraser podočnjake korektor:

Kupi Maybelline Instant Age Rewind Eraser podočnjake korektor Za ₹ 1.099,00 @ www.amazon.in/maybelline-instant-age-rewind-eraser-dark-circles-concealer

Ovaj korektor je dostupan u fer, lakih, srednjih, med, neutralizator i posvetljavanje nijanse. Ona dolazi u iskrivljenu cijev spužvom na vrhu; morate okrenuti cijev da biste dobili željeni rezultat. Postaje lako uklopljena i daje prah finiš. To je vrlo lagan i ne izgleda teška na sve.

load...

3. Maybelline Clear Glow BB krema:

Kupiti Maybelline Clear Glow BB krema za ₹ 200.00 @ www.amazon.in/maybelline-clear-glow-bb-cream

Ovo Maybelline BB krema sperma korektor prikriva podočnjake, mrlje i druge nepravilnosti savršeno ali bez bijele cast. To je vrlo razumno i dolazi u putničkoj prijateljski cijev. To je dostupan u mnogim nijansama. Formula je kremasta i lako stapa.

4. Maybelline Dream Matte Mousse:

Kupiti Maybelline Dream Matte Mousse Za ₹ 660,00 @ www.amazon.in/maybelline-dream-matte-mousse

Ovaj san mousse radi odlično kao korektor. To će sakriti sve vaše mane i daje vam savršen ispod očiju. To je kremaste konzistencije što ga čini glatkom da se uklope, ali to nije ljepljiv na sve.

5. Maybelline Superstay korektor:

Kupiti Maybelline Superstay korektor Za ₹ 1,251.11 @ www.amazon.in/maybelline-superstay-concealer

Ovaj korektor dolazi u slatka mala cijev s srna metara aplikator. Ima kremaste konzistencije, ali to ne izgleda cakey. Zbog kremaste teksture lako stapa. Korektor ostaje za 6 - 7 sati lako bez primera.

6. Maybelline Fit Me korektor:

Kupiti Maybelline Fit Me korektor Za ₹ 500,00 @ www.amazon.in/maybelline-fit-me-concealer

Ovaj korektor daje srednje do visoke pokrivenosti. Tekstura je glatka i ne izgleda cakey. Formula je lagana i nećete osjećati nikakve težine.

7. Maybelline Dream Mousse korektor:

Kupiti Maybelline Dream Mousse korektor Za ₹ 4,067.83 @ www.amazon.in/maybelline-dream-mousse-concealer

Ona dolazi u kadi ambalaži i dostupna je u 3 - 4 nijanse. To prikriva svoj pod oči glatko i daje vam osjećaj klima-soft. Formula je građevno i možete ga graditi u skladu s tim. Ovo ulje free korektor je najpogodniji za masnu kožu.

8. Maybelline Coverstick korektor:

Kupiti Maybelline Coverstick korektor Za ₹ 4,148.00 @ www.amazon.in/maybelline-coverstick-concealer

Ovaj korektor dolazi u 8 različitih nijansi tako da ćete lako dobiti svoj hlad. Na pakovanju se vrši u jednostavan za korištenje stick, što ga čini putuju prijateljski previše. To prikriva svoj podočnjaka i fleka bez gledanja cakey. Takođe, ne ostavlja bijele cast.

9. Maybelline Mineral Power Prirodna usavršavajuća korektor:

Kupiti Maybelline Mineral Power korektor Za ₹ 3.650,00 @ www.amazon.in/maybelline-mineral-power-concealer

Ovaj korektor dolazi u 6 nijansi i daje srednje do potpuno pokrivanje. Dosljednost je dobro i to se lako stapa. Tekstura je lagana i to je razlog zašto to ne izgleda cakey. Takođe posvijetljava oči i ostaje za 6 sati bez primera.

10. Maybelline Instant Age Rewind Eraser podočnjake:

Kupiti Maybelline Instant Age Rewind Eraser podočnjake Za ₹ 832,00 @ www.amazon.in/maybelline-instant-age-rewind-eraser-dark-circles

Ovaj korektor je lako uklopiti čak i sa prstima. Lako prikriva podočnjake i formula je građevno. To ne izgleda cakey i daje prirodan izgled vašim očima. Ova dugotrajna korektor ostaje za oko 5 - 6 sati lako. Postoji 6 nijansi na raspolaganju za izabrati iz.

Pokušajte ove neverovatne prikrivaĉe oči i naglašavaju oči lijepo. Nemojte zaboraviti da nas ostavite komentar!

load...