Ženska fitness

T Push Ups - Kako to raditi i koje su njene koristi?

T Push Ups - Kako to raditi i koje su njene koristi?

Za fanove fitnes tamo, ni izazov je dovoljno veliki! Oni žele da dalje guraju svoje telo do ruba, napreduje u adrenalin su dobili za uzvrat.

Sklekovi su krajnji test izdržljivosti, fleksibilnosti, snage i izdržljivosti osobe. Rade rigorozne ponavljanja sklekova i povećati ove kvalitete u osobi. Naravno, sklekovi su se razvile u brojne varijacije koje dodatno testirati sposobnosti osobe. Jedna od tih varijacija je T push up, što je velika vježba za davanje definicija na broj mišića u tijelu.

Kako to učiniti T Push Ups?

Napraviti T push up vježbe, pretpostavimo da su normalni push up stav-mjesto ruke direktno i čvrsto ispod ramena. Spustite grudi dok je odmah iznad tla, skoro ali ne sasvim. Sada gurnite natrag gore i dok to radite, podignite lijevu ruku sa poda i doći u nebo ili plafon, ovisno o tome gdje obično radite svoj dnevni ponavljanja. Istovremeno, morate pomaknuti svoju težinu na desnu ruku. Morate roll noge, tako da je cijela težina vašeg tijela počiva na desnoj udovi tijela. Ako su ti kičma ravno, možete vidjeti kako vaše tijelo čini nagnutom 'T' čineći ugao od 45 stepeni sa podom. Sada vratiti u početni položaj i ponovite. Dok radite ovu vježbu, ugovoriti svoj core mišiće i zategnite kukovima.

load...

 [Read: sklekovi za žene i njihove koristi]

Kreten T push up:

Radi sklekove pomoći ton i oblikovati broj mišića u tijelu. Dodavanje neki otpor da bi pojačali ove efekte. Ovaj otpor se daje u obliku težine tijekom treninga. Koristeći hex bučice pojačava treninga i čini mišiće još moćniji. Da biste to učinili, kupiti par bučica da ste ugodno sa- nema svrhe koristiti zaista teškim one. Želite da dodate otpor da možete zapravo prevladati. Mjesto ove težine, gdje se sade ruke tokom normalnog sklekove. Sada uzmite bučice i uzeti normalan push up poziciju. Nakon toga, morate izvesti T sklekove po istom metodom kao i ranije. Da li ponavljanja na izmjenične strane.

Naizmenično T push up:

Ovdje previše, morate uzeti u normalan položaj sklekova-ispruženih ruku, rukama i nogama koji podržavaju vaše tijelo i zasadio na terenu malo šire od ramena rukama. Kao normalni sklekovi, sudoper na zemlju i push up. Kada push up, dovesti svoju desnu ruku i proširiti kao visok kao možete dok valjanje desno stopalo i odmore celo telo težinu na lijevu ruku i nogu. Nakon održavanja ovog 'T' položaj nekad ponoviti sa levom udovima tela. Zbog toga naizmenično od strane, ova vježba se zove naizmjenično T push up.

load...

Prednosti:

Postoji nekoliko prednosti radi T Push Ups vježbe. Postoji nekoliko sportskih koja se može igrati sa većom efikasnošću, ako se obavljaju redovne T sklekove. To su borilačke vještine, nogomet, bejzbol, nogomet, odbojku i bejzbol. T push up je spajanje pilates i gimnastiku, tako da je velika u izradi grudi. Ona također radi na ramenima, oblikusi i triceps. Uz redovnu ponavljanja ove vježbe, primijetit ćete promjene u svoje zdravlje, držanje i snagu. Sklekove kreten T povećati koordinaciju mišića i pokretom ruke i noge.

Sve u svemu, T push up je malo teže verzija redovne sklekove. Sa praksa ćete biti u mogućnosti da bilo koji od ovih bez ikakvih problema. Kreten sklekove razraditi triceps, srednji leđa, ABS, ramena, grudi, oblikusi i gluteuse.

Dakle, koji je tvoj najveći push up računati? Da li ste pokušali T push up? Jeste li to pomoći? Da podijeliti s nama u komentarima ispod teksta!

load...