Ženska fitness

Šta su Scissor Jumps i kakve su to koristi?

Šta su Scissor Jumps i kakve su to koristi?

Jeste li u potrazi za vježbu koji će vam pomoći da ton čitavom telu? Dok neki uživaju aerobik, nema mnogo vole ovaj oblik vježbanja. Ako ste previše tražite novi način ostvarivanja da je zabavno i pomaže vam da ostanete opreme, onda platforme na skokovima je pravi trening za vas.

Lud kao što se čini da ti, ova vježba može pomoći da poboljšate izdržljivost i držati se uklapaju i radi! Želite znati više? Molimo vas da pročitate ovaj članak!

Platforme na Skače - A Brief

Platforme na skokovima je popularizirao nakon Lesley Paterson, profesionalni triatlonac, uključena je u 6-minutni video a. Video vježba se može pogledati online danas. Vježba se zove tako jer se radilo noge zamjene svoje pozicije, dok je tijelo još uvijek u zraku. Ovaj pokret podseća škare. Ova metoda se također naziva kao platforme na udarce. To se može suditi sportista i svako ko želi da poboljša tijelo fitness i dobiti mišiće zategnuta.

load...

Kako to učiniti Škare Forum?

To nije mnogo dosadan za obavljanje treninga, kako kod kuće ili izvan nje. Potrebno je da imate dovoljno prostora oko sebe kada pokušate ovaj trening. Istraživanja su pokazala da fizička aktivnost je to jedini način da zadrži težinu pod kontrolom. (1), a ovaj trening pomaže vam da se postigne! Probajte ove jednostavne korake odmah. (2)

1. Stanite u poziciji u kojoj je desnom nogom u leđa i lijevo stopalo je na prednjoj strani.

2. Jump sa poda, i zemlju nakon noge su zamijenili svoje pozicije u vazduhu.

3. Desnom nogom, treba da bude ispred, a lijevo stopalo bi trebao biti iza.

4. Vrati se na prvi pozicioniranje kao u, levog stopala naprijed i prednji stopala iza.

5. Ovaj ritam treba ponoviti nekoliko puta.

6. Pobrinite se da područje slijetanje nije složen.

Savjeti za uvježbavanje Škare Jump:

U početku, možete se suočiti poteškoće u pokušaju ovaj trening kako treba. Vježba zahtijeva vaše tijelo da bude u formi i zdravi. Međutim, pokušavajući sledeće savete mogu biti od pomoći:

load...

• Ako pokušavate ovu vježbu, po prvi put, možda će biti lakše ako ste swing ruke kada zamijeniti noge dok je u zraku.

• Možete imati koristi od pokušaja skoka na brži tempo. Ovo pomaže u gori više kalorija.

• Kad sleti na podu, pokušati zadržati koljena u savijenom položaju. Ona pomaže u apsorbuju neke iznosu od šoka, a možete spriječiti ozljede kao dobro. Ako je potrebno, možete uzeti kratak nakon svakih 30 ponavljanja u ostvarivanju. To će vam pomoći da se fokusirati bolje.

• Nakon što smatraju da obavljaju skok više nije teško za tebe, pokušajte nekoliko varijacija. Probate bez ljuljanje ruku, na primjer. Druga ideja je skakanje dok držite težinu. Osigurati težine je udoban za vas. To može biti teško u početku, ali s praksom ćete se navići.

• Ako radite skoka držeći težinu, dodajte malo šale na torzo. Ovo pomaže u izradi jezgru stabilizuje.

• U početku, možete pokušati obavljanje vježbe na debelom tepiha. To će smanjiti šanse za ozljede ako izgubite ravnotežu i pao na pod.

Prednosti bavljenja Škare Skače:

Platforme na Skače možda neće biti lako izvesti, a to ne može biti svoj omiljeni treninga. Međutim, koristi nadmašuju Smaranje na duge staze.

Zapaženim prednosti su:

1. Ova vježba tonira celo telo, više ili manje.

2. Podiže otkucaje srca i pomaže spali kalorije brže.

3. Mišića nogu se zategnut kada pokušate ovaj trening.

4. Kada vježbate ovaj trening sa pravilnost, vaša sposobnost da apsorbuje šokove nakon skakanja raste značajno.

5. Ne zahtijeva nikakve dodatne opreme pokušati, i ljudi sa različitim nivoima fitness možete isprobati ovaj trening.

Riječ oprez:

Dok vježbanje makazasta skokova vam može pomoći da ton noge i mišiće tijela, i poboljšali nivo fitness, kao i, još uvijek je potrebno da se tih riječi upozorenja:

• Ne bi trebalo da se bave ako ti je noga povređen.

• Ovo nije vježba za žene koje su zamišljena.

Pokušajte ove platforme na skokove vježbe danas. Da, potrebno je neko vrijeme da savladaju, ali kada imate trik ćete biti ni manje ni više nego profesionalac. Nekoliko minuta bavljenja platforme na skokova je sve što je potrebno da ostanu u dobroj formi, trim i sretna!

I mi također reći kako ste pronašli ovaj post! Možete komentirati u okvir ispod!

load...