Ženska fitness

Šta je vježba Jelqinga?

Šta je vježba Jelqinga?

Da li ste čuli za jelqing? Da li želite da se razvije mišiće 'tamo dolje' za neke teško i brzo djelovanje, ali žele izbjeći operacije, pilule ili losioni? Ako ste clueless i radoznali, čitajući ova poruka može biti dobra ideja.

Jelqing je prastari vježbe za jačanje vaše samopouzdanje i muževnost prirodno! Želite znati više o tehnici? Čitajte!

Koja je Jelqing Vježba?

Riječ Jelq znači "muzu". Ako ste vidjeli muže od cow- ćete shvatiti kako se praktikuje jelq. Morate jednostavno početi u blizini testisa (kugle) i masirajte glatko do vrha. Jednostavna 'milking- tipa' pokreta će raditi čuda za vas!

load...

Prema narodnom vjerovanju, muškarci mogu dodati 2 inča njihovoj dužini penisa i povećanje penisa obim sa jelqing vježbe. Je jelq je sličan masturbacija i radi povećanjem dotoka krvi u penis. Zagovornici jelq tvrde da može pokazati vidljive rezultate u roku od mjesec dana prakse.

U Jelq u istoriji:

Penisa je višegodišnja opsesija za muškarce od uzrasta kao muški organ je simbol svoju muškost i snagu. Evidencija istorije pokazuju da muškarci su čak pokušali da povećaju svoju veličinu penisa vješanjem težine od vrha njihovog penisa i ručno rastezanje vratila. Opasno i uzaludno? Možda.

  • U drevnim arapski puta, očevi će inicirati mladića u čin jelqing. A benigni praksa, čini se.
  • S vremenom sve vrste penisa proširenja su sinonim za jelqing.
  • Od 1970-ih godina, američki muškarci su bavljenja jelqing da prošire svoje organe.

U Nitty Gritty Of The Jelq:

Jelqs su različitih vrsta. Potrebno je da izvrši mokrim jelq dok je vaš penis je mokar. Tu je i suho jelq, i morate IT praksa Da li ga u pravu - kada penis suha.

load...

1. Wet Jelq:

Te najbolje vrijeme za izvođenje ove vježbe je nakon zagrijavanja penis uzimanjem vrući tuš ili stavljanje na toplu krpu za zagrijavanje da se za akciju. Ideja je da se poveća protok krvi u tkiva vaših organa.

Evo jednostavnih koraka koji će vam pomoći doživjeti ogroman porast u veličini organa:

1. Podmazivanje:

To je važno da se spriječi povreda na osovinu. Možete koristiti vazelin, baby ulje ili bilo uobičajeno dostupni penis maziva.

2. Nivo erekcije:

To je važno da vaš penis nije potpuno uspravno u vršenju jelq. Ili će biti skloni ozljede. Morate donijeti erekciju na 50- 70% od strane masturbira. Na ovom nivou erekcije, to je lako gurnuti krvi kroz penis tkiva i mišića.

3. OK Grip:

Koristite veliki prst i palac da se formira OK znak.

4. Masaža:

Samo naprijed i masirajte organa lagano. Sada stisak penisa pomoću OK grip u bazi, što bliže pubične kosti. Ideja je da se istisnuti krv iz vratila. Ako imate bol ili nelagodu, olabaviti stisak. Pomicanje gore ka vrhu vašeg člana uz blago pritiskanje. Ideja je da se gura krv se vratila. Pobrinite se da je pritisak ne boli. Zaustaviti prije nego što do glavića ili glavu.

5. Ponavljanje:

Kada dovršite jelq, uzmite drugu ruku i ponovite postupak. Naizmjenično koriste i ruke. Predlažemo da počnete sa 200 udaraca i rev do 500 udaraca.

Riječ oprez:

Uvijek držati tvoj penis polu-uspravno tokom jelq. Ako u vršenju jelq dobijete punu erekciju, predlažemo da zaustavi i ohladiti dok se organ je u fazi polu-uspravno.

Učestalost Jelqing:

Nemojte prekoračiti jelq jer će to samo povećati vaše šanse za ozljede. Izreka "više je bolje" ne radi s jelqing. Predlažemo da jelq samo jednom dnevno, pet dana u tjednu. I sjećam da je potpuno siguran ako ga izvesti uz odgovarajuće toplo-up i ohladiti praksi.]

2. Dry Jelq:

Potrebno je da izvrši Jelq bez podmazivanja. Može naglašavaju penisa vratila zato što ne koristite lubrikant da proces glatko. Suve jelq je sličan mokre jelq, ali vi koristite samo jednu ruku za to. Morate ponoviti korake dok ne dođete do glave penisa. Nakon toga, morate ugovoriti svoj mišića karlice i uzeti ruku natrag u bazu penisa držeći kontrakcije mišića. Preporučujemo da počnete mala sa 200 udaraca i izgraditi ga do oko 500 udaraca.

3. Rastegnut Jelq:

To zahtijeva malo koordinacije. Dok s jedne strane steže penis u bazi, s druge strane, prati u stopu, protežući se to malo, prema Priručniku Penis proširenje. Morate otpustiti stisak kada ruku do vrha penisa i početi u bazi. Počnite sa 200 udaraca i izgraditi kao i ranije.

Kako li Jelqing radi?

Prema riječima stručnjaka proširenje penisa, jelqing pomaže da se poveća dužina penisa i obim. Kažu da je ova vježba snage krvi kroz penis, koji se sastoji od 50% glatkih mišića. Upotreba sile prilikom obavljanja ove jelqing vježbe rutinu stvara mikro-suze u penisa glatkih mišića, koji povećavaju svoju veličinu i obim.

To je strategija korištenja pod kontrolom štete za obnovu glatkih mišića. Ove gurui tvrde da možete manipulirati sunđerasto tkivo da se održi više krvi tokom erekciju ,.

Nuspojave:

  1. Preteruje će uzrokovati bol.
  2. Crvenilo i blotchiness su česti. Predlažemo da, ako imate bilo koji od ovih, možete zaustaviti i odmoriti.
  3. Drugi česti problemi su formiranje žulj, pohabane i iritaciju kože. Pokušajte da koristite više podmazivanje. A ako se problem nastavi, zaustaviti.
  4. Prekomjerne jelqing može dovesti do crvenog ožiljka ili stvaranje modrica zbog mogućeg pucanja kapilara. Opustite se 'OK grip ", i trebalo bi biti u redu. Drugo, treba stati i pustiti ga izliječiti.

Da li je zaista dobro?

Loša vijest je da je medicinska zajednica je skeptičan o prednostima jelqing. Kažu da ne postoji naučni podatak da dokaže da povećava dužina penisa i obim. Što je još gore, urologa kažu da jelqing može uzrokovati trajna oštećenja i dovesti do problema sa erekcijom, ukočenost, formiranje ožiljaka, modrica i otoka. Jelqing s potpuno penisa u erekciji mogu dovesti do venske curenja, što rezultira u vidu impotencije gdje penisa postaje uspravan, ali ne mogu održavati ga.

Nekoliko urolozi kažu da jelqing može uzrokovati manji porast u veličini penisa (oko 2 cm). Takva mala promena ne izgleda vrijedan potencijalne štete i opasnost od impotencije. Dakle, ako planirate da jelq, učiniti s velikim oprezom.

Ako ste pronašli ovaj članak informativan, ostavite komentar ispod.

load...