Ženska fitness

Najbolji vježbanje vježbe za rast - Video snimci - naši top 10 odabira

Najbolji vježbanje vježbe za rast - Video snimci - naši top 10 odabira

A nizak rast se vidi kao nešto što se stidi, nešto što utječe na povjerenje većine ljudi, posebno mladih. Da li želite da raste visok i postizanje željene visine? Vaša pretraga završava ovdje. Postoje učinkoviti vježbe koje će vam pomoći da raste, inč po inč, u samo nekoliko mjeseci. Dati u nastavku su top 10 visina vježba rast video zapise koje možete učiniti pravo u udobnosti svog doma da se poveća svoju visinu.

Visina rasta Vježba Video:

1. Vježbe istezanja za Visina Povećanje:

Istezanje vaše tijelo je najbolji način da se poveća svoju visinu prirodno, bez obzira na svoje godine. Ovaj video Mike Andrew nam govori o deset osnovnih vježbe istezanja za visinu dobiti. Preskakanje, vertikalno visi, vertikalne krivine, Cobra poza, stoji-vertikalni-rastezanje, laganje dva smjera rastezljiv, stoji na strani bend, noga udarac, težine gležnja i inverzija sto su najbolji vježbe istezanja da se osiguran rezultate.

2. Porasteš Sa Yoga:

Vježbe u ovom videu se može izvesti bilo gdje, bilo kada i ne traje duže od 5 minuta. To oslobađa moć joge za povećanje visine prirodno. Joga poze opisane u video proteže mišiće tijela kroz različite položaje. Možete rasti 3 - 4 cm viša u 2 mjeseca.

load...

3. Povećanje visine za samo 10 minuta:

Ovo je ujedno i jedan od najboljih povećanje visine vrši video pokazuje poteze tijela koji vam mogu pomoći povećati svoju visinu, čak i nakon puberteta. Jednostavne vježbe ovdje spomenuo uzeti ne više od 10 minuta da ti dam assured povećanje visine. To objašnjava različite ruke i proteže se tijelo sa sinhronizovani tehnike disanja. Slijedite ove pažljivo i svjedoci zapažene rezultate.

4. Fleksibilni Istezanje Vježba za Visina Povećanje:

Ako ste uvijek ponestaje vremena, onda ovaj video će raditi dobro za vas. Objasnio ovdje su fleksibilnost vježbe koje možete izvoditi u 5 minuta i povećati svoju visinu nekoliko centimetara u samo mjesec dana. Fleksibilnost vježbe prikazane ovdje su kvadriceps, bedrima, tetive hip fleksora, gluteus maximus. Svaka od ovih vježbi treba obaviti u 3 seta za 10 sekundi. Možete li ove fleksibilnost vježbe svaki dan u tjednu, pa čak i dva puta dnevno.

5. Osnovni Leg vježbe istezanja:

Ovaj video opisuje jednostavne nogu vježbe istezanja brzo povećanje visine. Ćete naučiti istezanje tehnika za visoke udaraca i špagu. Vježbe pokazali u video rad istezanje vaše tele mišiće. Sve vježbe treba raditi s obje strane vašeg tijela i da se ponovi najmanje tri puta. Međutim, budite oprezni dok istezanje i nikad pretjerate.

load...

6. Najbolji Vježba za prirodne Visina Povećanje:

Evo još jednog visina raste vježbe video prikazuje neke od najboljih rasti-viši vježbe za vaše jutra. Odgovor se prostire obavlja ovdje mogu otvoriti celo telo desno od vrata do kičme do zadnje lože! Ove buđenje vježbe protežu svoju ruku, leđa i noge. Prilikom obavljanja ove proteže važno je da diše mirno i ponovite s obje strane.

7. Yoga za Visina Povećanje:

Ovaj video pokazuje joga tehnike za povećanje visine od obučenog učitelja joge, Kate Kendall. Joga se ne vrši samo za sveukupno zdravlje tijela, ali neke poze i može vam pomoći povećati svoju visinu od inča za 90 dana. Nježna proteže prikazan ovdje su odličan način da se udarac započeti dan i držati visok nivo energije.

8. Porasteš vježbe istezanja:

Ovaj video je vaš vodič za istezanje rutinu koja uključuje tetive potezu, hip potezu, sredinom leđa hip potezu, prepone butine potezu, quad-hip fleksora potezu, modifikovan quad-hip fleksora potezu, lat protežu i mačke Camel potezu. Ovaj set vježbi treba obaviti na kraju treninga i je lijep način da se ohladi svoje tijelo i opustite mišiće. Statičko istezanje rutinu treba učiniti s obje strane vašeg tijela i mogu vam pomoći da prirodno povećati svoju visinu.

9. Visina Povećanje vježbe prije nego što Vaš spavanja:

Ovaj video pokazuje neke vježbe da se uradi svaki dan prije nego što odete na spavanje. Ove vježbe će vam pomoći da mirno spavati noću. Počnite tako što sjedi na krevetu udobno i dišeš. Postoje nježan obrte i proteže za ruke, noge i kičme.

10. Porasteš Vježba Baba Ramdev:

Baba Ramdev je poznati učitelj joge. Kroz ovaj video on je pokazao neke osnovne fizičke vježbe koje će vam pomoći da se prirodno povećati svoju visinu. Ove vježbe će vam pomoći da ostanete u formi i dobro. Ovaj video govori o pet joga asane koje povećavaju svoju visinu.

Ove visina raste vježbe video će vam pomoći da se poveća svoju visinu prirodno u samo nekoliko mjeseci. Pobrinite se da pažljivo pratite korake. Ako patite od bilo kojeg hroničnih bolova tijelo, da se konsultuje sa svojim lekarom pre nego što počnete bilo koji režim treninga.

load...