Ženska fitness

5 neverovatnih prednosti Frog Jumps vežbi

5 neverovatnih prednosti Frog Jumps vežbi

Dobivanje fit i svjetlo je vjerojatno svima moto ovih dana. Ljudi širom sveta pokušavaju da izgleda tanak, zategnuta, i predivna. Nikada nećete čuti nekoga da kaže da bi željeli da se stavi na malo težinu ili jesti malo više za održavanje da bucmast oko struka! Naprotiv, svi žele znati savjete i trikove kako izgubiti na težini i riješi taj dodatni masti. Ako se dogodi da se jedan od njih, onda ovaj članak je samo jedan za vas. Ja sam o tome da se uvede eksplozivne pokret koji će promijeniti vaše tijelo drastično samo u roku od nekoliko mjeseci. Da, pogodili ste u pravu! To je ništa drugo nego žaba skokova!

Šta je Frog Jump?

Baš kao što samo ime kaže, žaba skokovi su sve o skakanje kao sretan žaba! To je efikasan pokret i lako. Ne morate ići u teretanu ili negdje spacious.This vježba zauzima malo prostora i može maksimizirati sagorevanje kalorija u roku od nekoliko minuta. To je intenzivan, inovativan i nešto što će podići otkucaje srca kao nikad prije!

Kako da si to uradio?

Da se spali off višak kalorija i prolio one funti, što trebate učiniti ove vježbe na pravi način. Početi sa čuči skroz na zemlju i stavite obje ruke ispred vas. Sada skočiti u zrak i dodirnite pete u isto vrijeme. Ako ste pronašli kretanje teško, slobodno drži ruke iza glave. Šta god čini se osjećate ugodno, ali ne prestaju.

load...

Koristite Vježba Ball:

Možete napraviti svoj trening malo više izazovan koristeći vježbe loptu. Sve što treba da uradite je da stoji iza vježbe loptu i čučne dole. Držite loptu s obje ruke i provjerite je li vaš koljena su savijena pod 90 stepeni Držite noge u stranu. Sada, skok kao visok kao možete i podignite loptu iznad glave. Ruke bi trebalo da bude ravno. Vrati se dole i ponovite 8 puta. Vi ćete biti iscrpljeni nakon ovoga!

Koliko dugo treba da si to uradio?

Također je važno znati koliko dugo treba uraditi žaba skokova? Stvar je u tome da se izgubiti masti, a ne naprežete tijelo ili ozlijediti sebe. Ako ste početnik, krenuti sa 20 do 30 sekundi. Uzmite drugi pauzu od pet i ponavljaju dok god možete. Pokušajte i raditi svoj put do čitav minut. Ako se dogodi da bude jači, a zatim početi utakmicu u punom minuta, napravite pauzu i opet nazad. Također se može učiniti zajedno sa nekim skakanje priključcima, čučnjevi, Iskorak, trbušnjaka i mjesto trčanje. Treninga će biti zaista masti miniranja.

Prednosti žaba skokovi:

Žaba skok koristi vježbe su puni, a neke od njih su:

  1. Jača telad, gluteus, zadnju ložu, kvadricepse i mišiće nogu. Ako ste u potrazi za neke toniranje, ova vježba je savršen za vas.
  2. Smanjuje ukočenost i nogu bol.
  3. Pomaže u topi nepotrebnih i tvrdoglava masti iz različitih delova tela.
  4. Povećava razinu memorije i pomaže da zapamtite stvari za duži vremenski period.
  5. To je jeftino i besplatno! Ne morate da se pridruže fensi teretani. Možete vježbati žaba skokovi kod kuće također.

Savjeti To Remember:

Trebalo bi da zapamtite sledeće savete dok vježbanje žaba skok vježbe:

load...
  • Kada ste neraspoloženi, ne zaboravite da diše u.
  • Izdahnite dok skakanje gore.
  • Pokušajte da ne sleti na petama jer nisu dobre za pete.
  • Ne opusti quadovima previše. Oni neće biti od velike pomoći ni.

Dakle, jeste li spremni za skok s radošću? Na kraju krajeva, sa žaba skokova, vi ste sigurni da se spali off sve one slojeve dodatnih masti vaše tijelo! Ali zapamtite da ne naprežeš. Ako se osjećate kao vaše tijelo ima dovoljno, Stop!

Jeste li ikad pokušali žabu skokova? Jesu li oni bili korisni? Podijelite svoje iskustvo s nama u komentarima ispod teksta.

load...