Ženska fitness

3 varijacije V-Up vežbanja i njihove koristi

3 varijacije V-Up vežbanja i njihove koristi

V-up vježbe je posrednik snagu potez koji radi na ceo jezgru. Vježba se naziva Jackknife trbušnjaka i Pike trbušnjaka. To je vježba prednost na osnovu koje koristi vaše tjelesne težine izolirati jezgru području. V-ups ciljaju trbušnih mišića, ton niz oblikusi, ojačati mišiće leđa i izazov cijele jezgre. Osim toga, radi na kvadriceps i zadnju ložu u isto vrijeme. Vježba zahtijeva fleksibilnost, kao i oprez. Iako je jedan od najefikasnijih vježbi za jačanje jezgru, to može rezultirati nižim ozljede leđa i bol ako se ne radi kako treba.

Kako to učiniti V Ups:

U V-ups, u osnovi trebate držati ravnotežu na gluteus, sit-kosti dok je torzo i noge su sa poda. Ključ za učiniti pravu V-up je da se uključe svojim ABS i leđne mišiće u potpunosti kao stabilizator umjesto korištenja kao zamah.

  • Legne ravno na leđa sa svojim lopatice leđa, donji dio leđa gurnuo u pod i abs čvrsto. Pobrinite se da vaša noge su ravne. Držite ispruženih ruku ravno iznad glave.
  • Sada podignite noge i ruke u isto vrijeme. Držite noge ravno i podignite kao visok kao možete. Pokušajte na dodir prstima prstima.
  • Spustite natrag na početnu poziciju. To je jedno ponavljanje. Da li za 10 - 15 ponavljanja.

V-Ups Vježba Varijacije:

Međutim, postoje mnoge varijacije ovog V Ups vježbe. Čitajte na znati više o varijacijama:

load...

Varijacija 1:

U ovom varijacije, ne dirajte noge na zemlji cijelo vrijeme. Podignite noge i torzo i kada spustiti, zaustaviti noge na 45 stupnjeva umjesto njih postavljanje na pod. Da li 10-12 ponavljanja ovog.

Varijacija 2:

U ovom varijacije, podignite noge ravno prema gore kao visok kao što možete, pokušajte ih podići dok ne postanu okomito na pod. Sada posežite pravo oružje i pokušati dodirnuti prste podizanjem gornjem dijelu leđa sa poda i krcka svoj ABS. Iznova i iznova, spustite natrag na pod, a zatim do opet. Učinite to za 30seconds to1minute. Ne spusti noge u svakom trenutku u pokretu.

Varijacija 3:

Ako želite da intenziviraju svoj V-ups, možete zgrabi par bučica. Držite ih svjetlo. Držite kreten u svakoj ruci vašeg produžene ruke i radite svoj tradicionalni V-ups onda. Također se možete vezati težine gležnja na zglobove ili zglob težine na zglobovima da se poveća izazov.

load...

Savjeti:

Evo nekoliko savjeta treba imati na umu prije nego što rade V-ups:

  • Warm-up vaše tijelo prije nego što radite ovu vježbu. Da li jednostavno trbušnjaka da se zagrije svoj core područja i protežu vaše tijelo.
  • Ne naprežete vrat u bilo kojem trenutku u pokretu. Vrat ostaje opuštena. U stvari, neki treneri ukazuju na to da oni koji imaju problema sa vratom ne treba da rade ovu vježbu kao u ovoj vježbi ruke ne podržavaju glavu i vrat.
  • Ako imate donji dio leđa pitanja, onda ne podignite leđa od poda. Koristite svoj trbušni mišići kao stabilizatori. Ovo ne samo da uključuje ABS potpuno dati bolje rezultate, ali i zadržati donji dio leđa od napora.
  • Ruke i noge ne bi trebalo da savijati nigdje.
  • Izdahnite kada podignete noge i udahnuti kad ih spustiti.
  • To je sve u redu ako ne možete da podignete noge veći od 45 stupnjeva. Ako je to najviše što možete učiniti onda radite vama tvrd kao fleksibilniji osoba radi. Sve što trebate učiniti je dati sve od sebe.

Pa, šta čekaš? Uključuju ovom čudesnom potez u treninga da biste dobili ripped abs. Ovaj potez uključuje gornji i donji ABS u isto vrijeme. Vaš ABS će ga voljeti. Ne može biti bolje, zar ne?

load...