Ženska fitness

3 najbolje vežbe za smanjenje smijehova linija

3 najbolje vežbe za smanjenje smijehova linija

Svi žele da izgledaju mlade duže. Nema sumnje o tome. Međutim, ono što je pitanje je kako ukloniti finih linija i bora sa lica ili druge dijelove tijela.

Hajde da pričamo o smeha linija. One vrste koja se obično pojavljuje na vašim licima; postoje mnogi prirodni tretmani i vježbe lica za uklanjanje smeha linije. Da li bi joj ih? Čitajte i saznajte!

Kako da biste dobili osloboditi od Laugh Lines - Top 3 Vježbe:

Zadatak 1: Jačati orbicularis Oris:

 1. Koristeći svoj kažiprst, kuka uglove usta i lagano povucite prema stranama.
 2. Ne pretjerate potezu; samo oko ¼ inča.
 3. Držite ovu poziciju za nekoliko sekundi. Sada rade na suprotnoj strani.
 4. Draw uglovima usta jedan prema drugom, opiranje pokreta ponovo pomoću kažiprsta.
 5. Opustite se i ponovite vježbu 25 puta.

Kako to radi?

load...

U orbicularis oris mišića je vrlo potrebno i pomaže da disproporcionalnog koža adekvatnu podršku za sprečavanje opuštene.

Zadatak 2: Otpornost Smiles:

 1. Ova vježba je također odličan lijek za sprečavanje smeha linije. Izvedite vježbu stavljajući prste čvrsto preko smeh linija.
 2. Nastavite za smile što šire možete sa svojim usnama razdvojeni.
 3. Držite ovu poziciju za pet sekundi. Opustite se i ponovite vježbu 30 puta.

Kako to radi?

Vježba pomaže u jačanju obraza mišiće i smanjuje nabore kože. Ona također pomaže podizanje kože, sprečava dalje nabore oko usta.

Vežba 3: Thumbs Next To Oči:

 1. Ova vježba je ocjenjen kao jedan od najefikasnijih. Prema Carolyn je lica fitness, postavljanje palčevima u blizini svoje uglove oka, prstima leži na vrhu glave, pomaže vidno smanjiti smeha linije.
 2. Za obavljanje ove vježbe, zatvorite oči i povucite palčeve daleko od svoje oči prema svojim hramovima.
 3. Držite ovu poziciju za oko 5 sekundi. Ponovite 10 puta.

Kako to radi?

load...

Vježba pomaže izvući uglovima oči prema vani, koji pomaže u borbi protiv u smislu da se smeje uzroka; kada obrazi prirodno push up, a koža oko očiju bore.

Osim ovih smeh linije vježbe, postoje i neke druge korake možete uzeti za smanjenje smeha linije oko usta.

1. Izbjegavajte The Sun:

Ovo je verovatno Oone od najboljih načina za borbu protiv rasta bora i nabora oko usta. Kada ograničite izlaganja suncu; ne samo izbjeći šanse bora i opuštene kože, ali također može smanjiti osmijeh linije. Nosite šešir izbjeći izloženost suncu ili koristiti zaštitu od sunca (1).

2. Antioksidansi:

Antioksidansi tretira sve vrste oboljenja od raka na druge bolesti. Oni također imaju mnoge potencijalne koristi za kožu. Oni su aktivni agensi protiv starenja, koji sprečavaju rast bora oko usta. Bogata antioksidantima dijetama, koje se sastoje od vitamina C, zajedno sa mnogim voće i povrće pomoći da održite kožu zdravom i elastičnom duže (2).

3. Piti vodu:

Jedan od najboljih načina za sprečavanje bora pije puno vode. Voda pomaže hidratizira kožu i čini je mekša koža i elastičnija. Pije 8 - 10 čaša vode dnevno može učiniti da izgledate duže mlađi. Pitke vode usporava razvoj svježeg bora oko usta (3).

4. Konzumiranje Omega - 3 masne kiseline:

Konzumiranjem omega - 3s, ti bi se osiguralo da ćete zadržati tražim mlade za dugo. To je zato što masne ribe i riblje ulje pomaže u sprečavanju stvaranja bora i nabora oko usta i gornjih usana. Riblje ulje je prepuna omega - 3 masnih kiselina, koje smanjuju oštećenja kože poput bora oko očiju, usta i smeha linije (4).

Ove vježbe i druge promjene dijeta će vam pomoći u sprečavanju tih iritirajući smeha linija. Sada kada znate kako da riješi smeha linija, javite nam ako ćeš danas pokušati ovi lijekovi home-based i jednostavne vježbe. Recite nam nešto o bilo kojoj drugoj hranu ili vježbe koje koristite za sprečavanje bora kože ovdje. Ostavite komentar ispod.

load...