Ženska fitness

11 najboljih Kegel vježbi Videos i njihove prednosti

11 najboljih Kegel vježbi Videos i njihove prednosti

Vježbe za zatezanje i izbjeći pitanja pisoar inkontinencije nazivaju Kegelove vježbe. Ove trening režimi pomoći jačanju karlice mišiće, kao i pomoć za održavanje dobar seksualni život. Ovo su najbolji video Kegelove vježbe pokupio za vas da žeti svoje prednosti, ako redovno praktikuje.

Prednosti Kegelove vježbe i njihove Video

Evo nekih Kegelove vježbe za žene video koji će vam pomoći da ih učiniti kod kuće

1. Karlice Nagib:

Za početak sa hardcore karlice treninga režima, treba zagrijati prvi. Ovo je vježba koja pomaže protok krvi kuljati kroz karlice, što daje mišićima dobro istezanje. Vježbe treba da leži na leđima s koljenima podigao gore i polako podignite zadnjicu prema nebu. Održavati poziciju za 10 sekundi, koji će dati dobar zagrevanje sesija karlice. Ovo Kegelove vježbe video će vam pomoći da dobijete jasnu sliku.

load...

2. Classic Kegel:

Vježba prednosti Classic Kegelove da ojača svoj mišića karlice. Ova vježba je obavezno tokom trudnoće za jačanje karlice. Izvršavate iste, može se legnu na pod ili sjediti na teretana loptu noge širom otvorena. Onda bez pritiska donjeg abdomena područje ili bedra, samo zategnite karlice otvaranje prostora i odmor. To je pitanje kontrakcije i puštanje najmanje 4 do 5 puta svaki dan.

3. Karlice Sklekovi:

Push-up se ne samo značilo za toniziranje ruke, ramena i ABS, ali također može biti dobar način da se učvrste mišića karlice. Ovaj stil može biti malo drugačiji od redovnih jedan. Sve što trebate učiniti je skrivao u položaju za push-up; pokušati podići noge prema gore balansirajući na koljena i dlanove. Onda sam sebe gurati dole uz blagi zavoj u laktovima i ponovo ustao. Ne zaboravite da ne drži noge dole dok ste završili s 10 ponavljanja vježbe.

4. Ramena most:

Vježba most je odličan način da zategnuti vaše trbušne mišiće i zdjelice području. Ramena most je jedna takva vježba koja daje izdržljivost vaše karlice potrebe području. Kao što legne na leđa i dovesti kolena do plafona, polako podignite kuka gore da formiraju most, a zatim ispružite lijevu ravno nogu. Nakon 10 sekundi podignite razvučeno nogu prema gore, kao da marširaju svoj put napred.

load...

5. Bočni nogu leži dizanja:

Podignite strani nogu je vježba kako bi dobili gadno ljubavi ručicu na mjestu, ali oni pomažu u zatezanje mišića karlice također. Leže prema lijevoj strani vašeg tijela sa lijevom rukom ispod i na kuk i podignite lijevu nogu gore i dolje pet puta. Kada je završeno, prebaciti bazu na desnoj strani i ponoviti isto.

6. The Butterfly:

Leptira podrhtavanje je prilično zabavna vježba i jednostavno pomaže da de-stres. Kao što se obavlja s fokusom na karlice, to čine vrlo važan Kegelove vježbe. Sjediti u uspravnom položaju s nogama u blizini vaše karlice. Formiranje će imati koljena savijena prema lijeve i desne strane istovremeno. Držite na noge i početi lepršaju butine gore i dolje za najmanje 10 puta. Ovo će ojačati bedrima mišićima daje pritisak na svoj karlice.

7. Duboko disanje:

Disanje je najbolji način da se izdahnite stresa i udahnuti svjež zrak i na isti način na koji kontrakcije karlice diše unutra i van. Sjedeći u udoban prešli nogu držanje daha i izlazi; uzeti 5 duboko i svaki put kada jednom dahu ugovor karlice mišića i otpustiti kada izdišete.

8. Spinal twist:

Spinal Twist je dobar način da se opustite trbušne mišiće. Sve što trebate učiniti je da se savija naprijed držeći ruke na koljenima i savijte prema levom i onda desno. Ponovite isto za najmanje 10 puta.

9. Rolling koljenima:

Ležao na podu mogu vam dati vaše mišiće karlice dobar push i pull s koljena roll. Podignite koljena prema grudima i čine virtualni krug u vazduhu sa kolena. Kao i ti da je karlice zateže up svaki put uzmete roll.

10. Clams:

Da bi izveli ovu vježbu trebate lagati suočava s lijeve strane i podići kolena prema grudima. Jednom kada ste u tom položaju, drži noge zajedno i digni lijevog koljena u stranu i polako dovesti ga. Da li ove vježbe pet puta i promijenite položaj na desnu stranu za obavljanje istih.

11. Leg - Pelvic potezu:

Noga-karlice potezu je oko labavljenje mišića nogu i jačanje mišića karlice zajedno. Zauzme položaj ležeći na trbuhu i podignite noge unazad. Obavljaju ga sa ritmom istezanja svaku nogu unazad i pusti ih dodirnem stražnjice.

Pratite ove Kegelove vježbe za žene video i ojačati svoj mišića karlice. Nemojte zaboraviti da nas ostavite komentar!

load...