Ženska fitness

10 neverovatnih prednosti Ab Doer Twist vežbi

10 neverovatnih prednosti Ab Doer Twist vežbi

Jeste li umorni od radnog out na različitim mašinama u teretani? Da li se često osjećaju frustriran da rade na različitim mašinama za toniziranje različite dijelove tijela? Ponekad, ima previše mašine smo trening na, da mi se obeshrabriti radnog out u potpunosti.

Ali, šta ako postoji jedna vježba stroj koji može toniziranje čitav naš organizam? Kako bi to bilo, zar ne? A ako se pitate da li postoji mašinu tako, onda treba da vjeruju da postoji jedan!

To je Ab poiinilac twist!

Da li ab poiinilac twist stvarno radi? Ab izvršitelj twist je moderan i inovativan ostvarivanje mašinu koja se fokusira na ukupnu tijelo fitness. To čini i održava duodenuma ABS. To je sjedio mašina koja radi na dual konceptima aerobika i mišića ton.

load...

Zvuči zapanjujuće, zar ne? Dakle, da li želite da znate više o ovom kickass opreme body-toniranje? Onda je ovaj post morate pročitati za vas!

Osnovne vežbe na Ab Doer Twist Machine:

Ab izvršitelj twist je savršena mašina za početnike kao dobro. Kao što ime sugerira, možete izvesti niz uvijanja vježbi na ovom stroju. To konjušara ramena mišiće, ABS, butine i ruke. Istražite neverovatan činjenice o osnovnim uvijanje vježbe koje nudi Ab Doer twist.

 1. Ab izvršitelj twist nudi dobrotu aerobik (1). Potrebno je da sedi sa savršeno usklađen i podigne kičme s leđa dodiruje masaža valjka. Podešavanje visine stroja prema udobnost. Držite noge na zemlji, protezala široko da ponudi najbolje držanje. Polako potez ruke i van, držeći ručku s rukama. Povećajte rotacije prema udobnost. Twist centra štap lijevo i desno, a proteže ruke u i nazad. Ovo je Ab grooming način dok sprucing prednosti aerobika.
 1. Potez noge u i natrag, dok uvijanje centru štap Ab poiinilac twist. Prilagodite masaža valjak tačno u centru gornje leđa. Twist ručke lijevo i desno nasuprot noge. Na primjer, kada se krećete ruke na desno, kretanje noge na lijevo i obrnuto. Ovo je sjajna način toniranje mišića ruku, butine i Abs, sve u isto vrijeme.
 1. Nakon saznanja osnovne vježbe na Ab Doer obrt, vrijeme je da naučite odgovarajući postupak rigoroznog treninga na ovoj čudo stroj. Pročitajte o istražiti kompletnu proceduru hardcore ostvarivanja na Ab Doer twist.
 1. Sedite u udoban položaj na mašini i prilagoditi sebe u stalnom pokretu i obrazac.
 1. Alter visine ruku barova i da ih upravo iznad ramena.
 1. Početi vježbe zveckanje oružjem i povećati kretanje postepeno. Pobrinite se da ste postepeno povećati učestalost kretanja. Ovo smanjuje šanse za leđa i ramena ozljeda.
 1. Održavati frekvenciju kretanja sve dok se osjećate ugodno raditi.
 1. Promijenite uvrtanje s desna na lijevo i fokusirati se na noge istezanje.
 1. To je kontinuirani proces, a ti je potrebno za održavanje određeni ritam. Na primjer, s jedne strane potezu zatim lijevo i desno twist na rukama i nogama. Ponovite određeni obrazac dok ne počnete umorni.
 1. Nemoj prestati odmah kada početi osjećati umor.
 1. Spustiti frekvenciju postepeno, baš kao što si ga povećao.
 1. Usporavanje tempa rotacije i polako spustite barova ruku.
 1. Nastaviti vježbe polako dok bar ruku dostiže upravo u središtu gornji leđa, ispod ramena.
 1. Smanjite otpor da povećana (ako je povećana) na akciju biranja.
 1. Odmorite mišiće i duboko disati za nekoliko minuta.
 1. Stand up sa stolice i polako hodati za pet minuta.

Ovo je sjajna sekvencijalno vodič rigorozan trening na Ab Doer twist. Još uvijek nije uvjeren o dovođenju kući ovo tijelo toniranje i oblikovanje stroj? Čitajte više o njegovim prednostima onda!

load...

Prednosti AB Doer Twist:

 1. Ona ublažava krute mišiće leđa i mišiće vrata. To daje dugoročno olakšanje od mišićne ukočenosti i boli.
 2. Masaža valjka nudi prednosti terapeutska masaža. To de-naglašava kompletan okosnicu i čuva vas sigurno od bolova u leđima, mišića ili neželjene umor.
 3. To čini tanji. Je vitkost je ukupno i nije lokaliziran samo trbuh i ruke. Gori dodatnih slojeva masti iz nogu, bokova i stražnjice. To vam daje savršen oblik da uvijek željeni za.

The Amazing razgradnju masti mašina je must-have za zdravlje svesne ljude. Ab Doer Twist dolazi sa 3 DVD da ti pomogne. U protekom pravilno vježbanje rutinu, vaše tijelo ima tendenciju da se prikupe nezdrave masti. Nezdrave masti može dovesti do više bolesti kao što su krvni pritisak i srčani udar. Twist mašina Ab Doer tonovi mišiće i poboljšava ukupnu fitness tijela.

Da li ste sada uvjereni u prednosti ostvarivanja na ovoj čudo mašinu? Da li ste aktivni korisnik ovog oblikovanja već mašinu? Podijeliti s nama komentarišući u okvir ispod!

load...