Zdravlje i wellness

Najbolji težak video klipovi - naši top 7 izbori

Najbolji težak video klipovi - naši top 7 izbori

Ponekad postaje važno da dobiju na težini. Ne paničite sada! Dobija na težini, ne znači da postane debela. Postoji mnogo mršava meenies tamo traže načine da dobije neku težinu. A tu su i drugi koji žele da dobiju na težini za neke sportove. Dakle, bez obzira na razlog želju da dobiju na težini - sport, dobro zdravlje, ili dobar izgled; ostaje činjenica da je san debljanja je tako teško kao san za gubljenje kilograma. Iako je danas, većina ljudi žele izgubiti na težini, ali ako ste među onih nekoliko koji žele da dobiju na težini samo preokrenuti neke od osnovnih dijeta principima.

Ovdje su Top 7 Weight Gain Video:

Dakle, kako bi se lakše stvari, mi smo sastavili listu od 7 dobiti video težine koji vam mogu pomoći i voditi vas da dobijaju na težini.

1. Najbolji Savjeti da dobiju na težini za Skinny Žene:

Ako ste prirodno mršavi žena u potrazi za dobiti nekoliko krivih, onda ovaj video će sigurno biti od pomoći. Maltene se nudi u video, možete dobiti na težini u zdrav način. Ove opcije ili pravna sredstva su idealni i za ženske i muške. Dobija na težini možda neće biti lak zadatak, ali to kako da dobiju na težini video će vam pokazati put da se sa uvid o pravu unosa hrane i odgovarajuće vježbe.

load...

Watch Here:

2. Weight Gain - Prirodni Ajurvedski Home Remedies:

Ayurveda nudi mnoge lekove koji mogu pomoći u debljanje. Ovaj video demonstrira mnoge kuće pravna sredstva pomoću lako dostupnih proizvoda kao što su smokve ili ghi.

load...

Watch Here:

 [Read: Weight Gain Vitamin dopunama]

3. Kako dobiti mišićnu: Kako dobiti na težini i izgraditi mišića za žene:

Dobija na težini zahtijeva kombinaciju pravilne ishrane i vježbanja. To može pomoći ženama u debljanja i izgradnju mišića. Ovaj video profesionalni fitness instruktora Carol Ann, pomaže vam planirati zdrave režim hrane i vježbanja. Carol Ann je vrlo popularan sa preko 19 godina radnog iskustva fitness trening. Ona ima magisterij u nauci vježbi i promociju zdravlja. Dakle, bolje sluša!

Watch Here:

4. Kako dobiti na težini, naravno:

Pogledajte ovaj video i pročitajte članak na link blogu pod uslovom da prirodno dobijaju na težini. Dobija na težini potrebna energija u i energiju iz. Da bi dobili na težini, morate imati kvalitetne mišićne mase. Ovo bi trebalo da se poveća sa dnevnim unos kalorija. Također je važno da se ove kalorije dolaze iz dobre i visoke hranu kvaliteta. Dakle, dump te pljeskavice!

Watch Here:

5. Hrana za dobijaju na težini:

Ovaj video vas vodi kroz najbolje namirnica koje će vam pomoći da dobiju na težini. Ovaj video objašnjava da torti, kolača i drugih junk hrana sadrži nepotrebne sastojke koji mogu pokvariti vaše oblik tijela. Slijedi popis hranjivih sastojaka koji će pomoći da steknu zdrave težine:

 • Izvor proteina
 • Ugljikohidrati izvor
 • Fat izvor

Ove hranjive tvari su objašnjeni u detalje u video, zajedno s najboljih izvora hrane koje pružaju ovi sastojci.

Watch Here:

6. 8 lak i jednostavan Koraci o tome kako dobiti na težini Brza za djevojčice:

Ovaj video daje mnogo savjeta kako dobiti na težini na najzdraviji mogući način: Ukratko, video koji traži da:

 1. Troše hranu energije, proteina i minerala
 2. Nemojte preskakati svoj hranu
 3. Redovno jedu
 4. Jedite hranu ugljikohidrata i proteina
 5. Da li redovnih treninga
 6. Nakon treninga konzumirati visokokalorična obroka.
 7. Jedite ishranu prema obroka piramide vodič
 8. Uzmite savjetovao dodataka prehrani

Watch Here:

7. Diet and Nutrition: Kako dobiti na težini:

Ovaj video će definitivno pomoći da dobiju na težini na zdrav način. To ukazuje na:

 • Konzumiraju zdravu kalorija guste hrane kao što su orasi, sok, frape i avokado.
 • U Eat mnogim obroka dan da dobiju na težini
 • Uzmite odgovarajuće savjete iz registrirani nutricionista za zdravu ishranu grafikon.

Ovaj video je iz stručnog nutricionista Nicole Gaitan. Ona je certificiran od strane Američkog savjeta o vršenju kao osobnog trenera. Ona je također dobio sportske prehrane certifikat.

Watch Here:

Pogledajte ove videozapise i krenite na debljanje putovanje. Uz pravu motivaciju i navike, možete pogledati neverovatno sa ili bez još nekoliko kilograma.

load...