Zdravlje i wellness

Najbolji nutricionisti u Hyderabadu - naši top 10 izbori

Najbolji nutricionisti u Hyderabadu - naši top 10 izbori

Svjesni zdravlja ljudi širom svijeta stalno nastojati da se postigne zdrav i fit tijelo. Nakon hranljiva ishrana palac pravilo za žive zdravo. Uvijek treba trošiti dobro izbalansirana ishrana bogata svih vitalnih hranjivih tvari da je pomoć u liječenju i hrani tijelo prikladno.

Pribjegavanja razne dijetetskih programa, konzumiranje dodataka prehrani i proizvoda je postao popularan praksa ovih dana. Međutim, idealan nutritivni grafikon i dodataka propisa koji savršeno odgovaraju ciljevima fitness pojedinca, zdravstveno stanje i ukupnu dobrobit najbolje savjetuje od strane nutricionista. Oni pomažu ljudima da žive i ostati zdravi konzumiranjem prirodnim dijeta i preparata. Neki poznati nutricionisti u Hyderabad su.

Ko među narednom mogu vam reći je najbolji nutricionista u Hyderabad?

1. Dr. Sujatha Stephen Govada:

Jedan od najpoznatijih nutricionista Hyderabad sa iskustvom od 12 godina, pod pojas dr Sujatha koji vjeruje u terapijskim konceptima ishrane. Sa svojim izuzetnim iskustvom u oblasti ishrane, dr Sujatha je pomogao mnogim ostvariti svoje fitness ciljeve i poboljšati njihov ukupni zdravlje iako joj nutritivne planove.

load...

Adresa: Nutrilicious, New Dilshuknagar Colony, Dilshuknagar, Hyderabad - 500060

2. Dr. Jyoti Chabria:

Ovaj vrhunski dijetetičara i nutricionista savjetujte je pacijenata na ličnoj osnovi i osloboditi ih njihove zdravstvene probleme kroz prirodni i efikasni u ishrani zdravstvene rješenja.

load...

Adresa: Ženske Care Clinic, 09, Prizemlje, Golden Hawk Complex, PG Road, Secunderabad - 500003

Telefon: +91 92461 18485

3. Dr. S. Lall:

Dr. Lall odnosi njegove stručnosti psihologije, ishrana, dijeta, naturopatije i fitness za stvaranje nutritivne sistem koji educira pacijenta o važnosti, osnove i sadržaja uravnotežene ishrane. Nutritivnu Sistem pomaže ljudima da razviju zdrave navike ishrane i odgovarajući način života ostati u formi i dobro na duge staze.

Adresa: Dr. Lall je jasno klinika, 201, Shreya Nest, 21, RKNagar, Attapur, Hyderabad - 500048

Telefon: +91 9052173717

4. Dr. B. Janaki:

Ovaj svjetski poznati nutricionista pruža najnovije i najnaprednije ishrani recepata i savjetovanja kako za pacijente patnje i rekreativaca. Tim pomaže svojim klijentima učinkovito ostvare svoje nutritivne ciljeve.

Adresa: Diaita jesti klinika, Near ICICI Bank, Skorts multi specijalitet klinike, Vengalrao Nagar, Hyderabad - 500 038

Telefon: + 91 40 65403789

Mobitel: +91 98481 95081

5. Dr. P. Prabhavathi:

Dr. Prabhavathi je iskusan dijetetičara, nutricionista i pedijatar sa sjedištem u Secunderabad, Hyderabad. Ona čini pravo ishrani i prehrambene rješenja za pacijente i pomaže im da jedu pravo i zdravo da ostanu u formi i dobro.

Adresa: Prabhavathi klinika, Regimental Bazar, Opp Secunderabad Station, Hyderabad - 500004

Telefon: + 91 40 23747971

6. Dr. Suresh Kumar:

A kvalificirani liječnik, nutricionista i um-tijelo wellness prakse, dr Suresh Kumar je posvetio 12 godina karijere da pomogne ljudima da ostanu zdravi i fit. On je suosnivač Nutrition radova, specijalitet lanac ishrane klinike i korporativni wellness provajdera.

Adresa: Panacea Nutrition Works, # 8-2 - 703 AG Heights, Road # 12, Banjara Hills, Hyderabad.

Telefon: +91 95 73 996755

7. Dr. Chanddramouli.M:

Dr. Chanddramouli je dijetetičar, nutricionista, akupunkturolog i alternativne medicine. Ona učinkovito tretira svojim pacijentima putem dodataka propisa i prirodnih lijekova i tretmana.

Adresa: 2. Život Multi ostalih klinika 1, 1. Kat, Mount Nasir Complex,

U blizini Ravindra Bharthi Auditorium, RBI Road, Lakdikapul, Saifabad, Hyderabad.

8. Dr. Mamatha Vuttaradi:

Ona je dobro poznata um i tijelo nutricionista i suosnivač Panacea Nutrition Radovi u Hyderabad. Dr. Vutturadi s njom prirodnih lijekova osigurava holistički ozdravljenja svojih pacijenata i pomaže im da ostvare svoje fitness i wellness ciljeva.

Adresa: Panacea Nutrition Works, # 8-2 - 703 AG Heights, Road # 12, Banjara Hills, Landmark: Blizu Amrutha Valley, Hyderabad

9. Dr Mayuri Aavula:

Ovdje je još jedan najbolji nutricionist u Hyderabad, koji je prije samo oko 2 godine započela svoju praksu, ali je uspio da postane jedan od vodećih stručnjaka za ishranu u Hyderabad. Sa svojim najnovijim tehnikama i savremenih znanja, ona zadovoljava njene pacijente sa najefikasniji nutritivna rješenja da odgovaraju njihovim zdravstvenim potrebama.

Adresa: Reva i zdravlje kože, Road br.4, 3. Kat, Merchant Towers,

Banjara Hills, Opposite GVK Jedan Mall, Hyderabad.

10. Karen Campos Bhatia:

Karen je nutricionista, konsultant način života, fiziolog i osnivač Vigor zdravlja Consulting. Vigor zdravlja proteže preko 5 zemalja koje nude prehrani i wellness savjetovanje ljudima iz svih sfera života od deset godina.

Adresa: Vigor Health Consulting, Jubilee Hills, Hyderabad, Andhra Pradesh

Da li ste bili na bilo koji od ovih nutricionista u Hyderabad ranije? Hoće li ih sada konsultovati? Dijeliti vaš feedback sa nama.

load...