Zdravlje i wellness

Najbolji Aerobik Videos za gubitak težine - naši top 10 izbora

Najbolji Aerobik Videos za gubitak težine - naši top 10 izbora

Dakle, konačno je uspjela da na ovu stranicu! Dobro urađeno! Stvarno to mislim, jer to znači da si zaista, zaista spreman da izađe iz ljušture (viška kilograma) i odlučili dati mršavljenja vježbe pucanj. Jeste li u potrazi za uzeti aerobne vježbe za mršavljenje kao što oružje izbora. To je jako dobro! Dozvolite mi da vam kažem zašto.

Zašto Get 'Physical'Sa Aerobik?

To vam pomaže da na sljedećim poljima:

  • Gubitak težine
  • Bolje zdravlje mišića
  • Jača imunitet
  • Bolje srčani rad
  • Stres busting

Budući da sam uglavnom vjernik u učenju kroz rad, ovdje su neke velike aerobik video za mršavljenje.

load...

Aerobik Video za Mršavljenje: Pokrenimo Streaming

10. Dobra stvar ovaj video je da ima običan sidra girl-next-vrata, što je ohrabrujuće za aerobne newbie! Ne želim da se obeshrabriti prvi put vidi preoblikovana model mene voditi u vježbi. Osim toga, to je samo 10 minuta treninga; stoga, također odlično za početnike.

9. Za one koji žele da počnu sa dužim kardio treninga, ovaj video je super. To vam daje vođeni 37 minuta treninga uključujući zagrijavanja vježbe.

8. Ako ste u trese nogu, ovaj 30 minutni video čini aerobik zabava tako što plešeš. Ples sa ciljem spaljivanja masti u organizmu je veoma ohrabrujući i sagorijeva kalorije big time.

load...

7. Dancing ne radi za vas (bez dosjetka namijenjen)? Pa, ovaj video je 20 minuta treninga koja ima poseban mali uticaj vježbe za one koji vole da idu sporo i stabilan.

6. Ovaj video je specijalno dizajniran ciljati trbuščić masti (svi znamo da je ravniji stomak nas čini više na indeks gorgeousness). Ovo je kratki video koji se fokusira samo na nekoliko vježbi i radi sjajno za one koji se lako preplavljeni mnoštvom trbušnjaka i poteza. Dobra stvar je da je ova web stranica ima mnogo drugih takvih video zapisa koje se može pozvati kasnije.

5. Kao i prethodni video, ovaj 20 minutni video i fokusira se na posebno problematično područje - ruke! Počnite sa ovaj video i početi podrezivanje te mlitave ruke da daju ljudima da Hollywood crvenom tepihu ruku vala; nositi da se trakama haljinu si krio u ormaru i osjećati puno više samopouzdanja!

4. Ako je noge da vas najviše brige, posebno tijekom ljeta, isprobajte ovu 10 minuta kardio trening za noge i bedra. Zaziru nema više od svog bikini i kratke suknje jednom kada zategnut noge s ovim treninga.

 [Read: Aerobic vežbe za redukciju Belly Fat]

3. To je krajnji super kratki video za spaljivanje masti kroz aerobik. To je jednostavan, zabavan i savršeno do-stanju! Oko 6 minuta u dužinu, fokusira se na gori masti u organizmu - gorući problem svih gojaznih ljudi.

2. Da li žele aerobica video koji daje kompletan paket? Evo 60 minutni video koji prati cijeli tok. Jedan run u jednom danu, a vi sve spremno da se spali masti, ton mišića i trim salo.

1. Razlog zašto sam stavio ovaj pod brojem 1 je da je voda Aerobik je korisno ne samo za fit ljude, ali i za one pogođen artritis, bol u leđima, multiple skleroze i fibromijalgije. Za ove ljude, gubitak težine nije samo hir, to je nužnost. Aerobik u vodi omogućava im da izgubite težinu bez izazivanja više štete nego koristi. Ovaj 20 minuta trening je pogodan i siguran za sve (i to je puno zabave).

Pa, evo vam ga. Evo mog izbor najboljih aerobika video za mršavljenje. Uzmi svoj izbor, izgubiti salo i dobiti neke ABS! Nemojte zaboraviti da nas ostavite komentar ispod.

load...