Zdravlje i wellness

Najbolji Acai Berry dodatci dostupni - naš top 10

Najbolji Acai Berry dodatci dostupni - naš top 10

Acai bobice, proglašen ah-uzdah-ee bobice se nalaze u brazilskom, Centralne i Južne Amerike kišnih šuma. Oni se koriste stoljećima za energiju, dobro zdravlje i vitalnost. Oni su bogat izvor antioksidansa, proteina, nezasićenih masnih kiselina, vlakana i esencijalnih minerala. Bobice su male, okrugle, duboko ljubičaste boje i sadrže antioksidativna svojstva.

To je prilično teško konzumirati potrebne količine acai bobica zbog nekoliko faktora kao što su cijena i dostupnost. Ali danas, oni su lako dostupni u obliku dodataka acai bobica u Indiji iz različitih popularnih brendova.

Hajde da provjerite neke popularne marke suplemenata acai berry:

1. Acai Berry® Indija:

Acai Berry® sadrži smrznute čist i sušenog voća koje se dobijaju direktno iz Amazon prašume. To pomaže da se bori i uništiti slobodnih radikala i poboljšati probavu i ukupni zdravlje creva. Možete uzeti 2 kapsule na dan kao što je 100% siguran i prirodan. Ovo je prvi acai bobica dodatak koji pada na pamet kada kvaliteta je fokus!

load...

Cijena: Rs. 2500 za 1 bocu

2. Vitamin Shoppe Acai Cleanse i Detox:

To se zove kao "super-hranu". Vitamin Shoppe Acai poboljšava izdržljivost, vitalnost i energiju. Oni su dobijeni od bujne Brazilski Amazon i sadrže odlična lekovita svojstva. Oni povećati svoju energiju, izgraditi izdržljivost i pokrenuti toksina evakuaciju iz debelog crijeva, smanjuju proljev, zatvor, reguliraju crijeva pokreta i gubitak težine. Vitamin Shoppe Acai Cleanse i Detox pročišćava crijeva. Također sadrži i mnoge druge biljne ekstrakte poput komorača sjemena i đumbira kako bi vaše tijelo zdravo po detoksikaciju.

load...

Cijena: Rs 1.999

3. Vivid Nutrition Premium Acai Berry:

Vivid Nutrition Premium Acai Berry ima najviši stupanj kvalitete i najmoćniji Acai Berry formulu. To je vrlo moćan, hranjivo, i 100% prirodni i čisti. To pomaže da izgubite težinu, povećava metabolizam, tonove mišića, poravnava želudac, bori slobodni radikali, ispira loše toksina, usporava proces starenja, pomaže probavu, povećava energiju, poboljšava snagu, izdržljivost, atletske performanse i poboljšava ukupno zdravlje. Je acai bobice u Vivid Nutrition Premium se beru iz Brazila.

Cijena: Rs.720

4. Natrol Acai Berry:

Natrol Acai Berry sadrži Metabolički aktivator Kofein Blend koji sadrži kofein, ekstrakt bijelog čaja, kola ekstrakt orah, ekstrakt zelenog čaja i zelenih kafu. Preporučuje se da se konzumira uz obrok. Ovaj dodatak sadrži dobrotu želatina, silika, kukuruzni škrob, magnezij stearat, maltodekstrin voda, rižino brašno; ne sadrži nikakve umjetne boje, arome, šećera i konzervansa.

Preporučljivo je da se 2 kapsule jednom dnevno, uz obrok.

Cijena: Rs.870 za 60 + 15 CAPS

5. Prirode Bounty Acai:

Ove dodatak meki gelovi su testirani u laboratoriju i ne sadrže natrij, umjetno arome, sladila, šećer, laktoza, mlijeko, pšenicu, gluten, kvasac, riba ili meso. To uključuje sastojke kao što su biljni glicerin, prirodna boji karamele, želatina, sojino ulje, žuta pčelinji vosak, sojin lecitin i silika.

Preporučljivo je da se 2 mekih gelova uz obroke dva puta dnevno za najbolje rezultate.

Cijena: 60 mekih gelova za Rs.750

6. Zenith Nutrition Acai Berry:

Zenith Nutrition Acai Berry ima 10% fenola kiseline po dva-kapsuli porcija. Suplementi su najpogodniji način da se dobije prednosti acai bobica. Zenith Nutrition Acai Berry ima najbolje kvalitete koristi. Također sadrži biljne želatina (kapsula), magnezijev stearat.

Možete uzeti 2 kapsule dnevno za najbolje rezultate

Cijena: Rs.1980 za 240 kapsula

7. Vista Nutrition:

Ovaj proizvod je doveo direktno iz prašuma Brazila koja sadrži visok antioksidativna svojstva u tečnom mekom obliku gela. Ovo sadrži dobrotu biljnog želatina (kapsula), magnezijev stearat.

Možete uzeti 2 kapsule dnevno ili kako je predloženo.

Cijena: Rs.1108

8. Zdravstvena pomoć Acai Ace

Ovi suplementi sadrže mnoge korisne hranjive tvari koje su bogate antocijana, amino kiseline, flavonoida, polifenola, biljnih sterola, drugih vitamina i minerala. Ovi pomoć za održavanje ukupne zdravo tijelo, idealne težine, podržava rast, popravak tkiva; neutrališe slobodne radikale, štiti srce, povećava imunitet, stimuliše bela krvna zrnca, održava ravnotežu glukoze i holesterola, reguliše cirkulaciju krvi i čisti tijelo. Ovaj proizvod je pšenica besplatan, mlijeko besplatno, bez glutena, soje besplatno, riba slobodno, bez šećera, škroba besplatno, natrijum besplatno i kukuruza besplatno.

Cijena: Rs.1430

9. Amazonia - Prirodni dodaci Superfood - Acai Berry (vegan):

Amazonia - Prirodni Superfood suplementi su divlji okupili, sirovo, bez glutena, i veganski. Oni su zamrznuti i suši na -40 stupnjeva Celzija da zadrži maksimalno nutrijenata i ima prvoklasnog Açaí pulpe.

Preporučljivo je da se 6 kapsula dnevno.

Cijena: Rs.1800

10. Acai Berry od Organic Burst:

Kapsule organski Burst su 100% organski, čist, smrznuto i sušeno Acai bobice. Ona ne sadrži punila ili veziva i ima visok sadržaj antioksidanata. Možete uzeti tri kapsule dnevno, dva ujutro i jedna kapsula s vodom prije spavanja. Štiti i popravci vaše tijelo od slobodnih radikala. To su organske, visoko potentni i hranjiv.

Cijena: Rs.1900 za 90 vegan kapsula

load...