Zdravlje i wellness

Najbolja težina Gain Vitamin Supplements - naši top 8 izbora

Najbolja težina Gain Vitamin Supplements - naši top 8 izbora

Umoran od pozvana skeletnih? Pokušavam da dobijaju na težini? Pokušajte težina dobiti dodataka vitamina koji vam mogu pomoći dobiti na težini. Ovi proizvodi su dostupni u mnogo varijanti da odgovara vašim individualnim potrebama i ukusu. Možete ih birati sami ili još bolje, obratite se nutricionista za pravilan savjet o tome kako ove kapsule viškom kilograma radi.

Top Weight Gain Vitamin dopunama

Ovdje su top 8 Weight Gain Vitamin Supplement proizvodi:

1. Fit i Glow Težina Fitness - Gubitak:

Cijena: Rs. 375

Ovaj sadrži 30 mekih gelova. Fit I Glow Težina fitness pomaže u održavanju zdravog srca i poboljšava metabolizam organizma. Ove kapsule su također korisne za zdrav mozak i memoriju.

load...

2. QNT Weight Gain 3000, Banana:

Cijena: Rs. 4899

Ovo dolazi u ukusa kao što su Banana, čokoladni, jagoda i vanilije. Ovaj proizvod sadrži visok kalorija za dobija na težini. Ovo je korisno za povećanje veličine mišića i snage. QNT Weight Gain 3000 je niska u masti i proteina.

load...

3. Zelena pašnjak je X-Factor Gold Veliki Vitamin Butter ulja:

X-Factor Gold Veliki Vitamin maslac ulje zelene livade, sadrži Quinones, Buterna kiselina i masnih kiselina. Ovo se priprema od hranjivih masti topiv potiče od maslaca i mesa. Ovo je velika vitaminima i ljekovita svojstva, zahvaljujući prisutnosti ulja jetre bakalara. To može pomoći vašem tijelu da apsorbuje minerale i obnovu tkiva, kostiju, težine i zuba.

X Factor Gold Veliki Vitamin maslac ulje zelene livade, sadrži antioksidanse koji sprečavaju rizik od slobodnih radikala i bolesti srca.

4. Weight Gain Protein - Scortis Healthcare Protis Masa:

Cijena: Rs.2,495

Ovo je iz popularnog brenda Scortis Healthcare. Sadrži:

  • 1700 Kj kalorija.
  • 63g ugljenih hidrata.
  • 20.5g proteina

Ovo je prepun nutritivne vrijednosti i ukusa ukusno Chocolaty. Ovaj hranjiv napitak možete dodati funti sa svojim složenih ugljenih hidrata i kvalitetan soje. Ovo također pomaže da dobijete više energije i izgradnju mišićne. Protis Mass je dobar način da se stekne i održavanje zdrave težine. Sadrži ugljikohidrata, masti, minerali, soja proteina i vitamina. Idealan je i za muškarce i žene koji su u potrazi za brzo vitamina za debljanje. Ovo također dodaje hranu, snagu, izdržljivost i imunitet. To je laktoze i bez glutena, te je idealna zamena za redovne obroke. Takođe se može konzumirati nakon treninga.

5. Weight Gain Drink Mix Muscle Juice Mass Formula Protein:

Cijena: Rs.1,999

Ova ishrana napitak ne sadrži šećer i najbolji je dodatak proteina na tržištu. Ovo takođe pomaže da se smanji loše kalorija i dobijaju na težini. Sadrži samo pravu količinu azota zahteva vaše tijelo. Ovo je šećer i ugljenih hidrata besplatan, a dostupan je u mnogim okusa. Pokušajte da dobija na težini i povećanje energije.

6. Matrix mišićne pumpe Gainer Weight Gain Protein:

Cijena: Rs.1,999

Ovo je idealan kao pre i posle treninga dodatak. Sadrži čisti Whey proteina i izolaciju Protein koji pomaže u lako apsorpciju. Ovo je prepun aminokiselina, vitamina i minerala. Matrica mišića i tako dalje. Pumpa Gainer Weight Gain Protein je masnoće.

7. Ranbaxy Revitalite protein:

Cijena: Rs. 490

Ovo je odličan dodatak proteina koji sadrži 90% proteina soje. Ovo također ima željeza, kalcija i aminokiseline koja pomaže u oporavku mišića, izgradnju imuniteta i podržava zdrav život. To je 100% vegetarijanski i pogodan je i za muškarce i za žene. To pomaže da se izgradi zdravlje kostiju i dobijaju na težini.

8. Treneri Formula gejner, Chocolate:

Cijena: Rest. 600

Ovo je dostupan u čokolade i jagoda okusa. Sadrži protein surutke, oko 24 vitamina i bezbroj minerala izgraditi snagu i povećati nivo energije. Ovo je unisex nutrijent napitak za masovno koristi. To je 100% vegetarijanski i sadrži vitamine B, C, D, folna kiselina i biotin za dobar rast mišića. To je ujedno i najbolji vitamin da dobiju na težini.

Prije nego što troše novac na ove dodatke, bitno je da ste zatražiti savjet liječnika. Vaš liječnik ili nutricionista će biti u stanju da vodi na savršen plan debljanje.

load...