Zdravlje i wellness

13 načina da vaša zdrava hranidba bude zdrava

13 načina da vaša zdrava hranidba bude zdrava

Jeste li zabrinuti o vašim zavisnosti od brze hrane i još uvijek ne mogu dobiti preko ljubavi za njih? Ako da, onda treba probati ove savete ispod da pretvoriti svoj junk hranu u zdravije opcije. Evo 13 načina kako napraviti brzu hranu Healthy:

1. Maslac:

Možete koristiti samo malu količinu maslaca u sendvič. Pokušati izbjeći maslac ako ste već dodali majoneza. Maslac se može koristiti na samo jednoj strani tost ili sendvič.

2. Integralni / Integralni:

Integralni i cijeli kruh zrna su najbolji izbor za bijeli kruh. Ovo je također zdrava opcija za dobru probavu.

load...

3. Grilling:

Možete roštilj hamburgere umjesto da ih prži. Čine ga točku da smanji dodatnih masti od sirovog mesa prije nego što ih roštilj. Odaberite pečena, pečeno ili meso s roštilja ili peradi i izbjegavajte pržene ili pohovana stavke.

4. Imati različite Sokovi Everyday:

Možete napraviti različite svježe voćne sokove svakodnevni koje se mogu uzeti s doručkom ili obroka. Na primjer, tamarind sok povećava apetit i pomaže u pravilnom probavu. Konzumiranje svježe sokovi će držati podalje od gazirana bezalkoholna pića. Konzumiranje bezalkoholnih pića povećava rizik od kostiju i drugih zdravstvenih problema.

5. Cut Thicker Chips:

Svi mi volimo čips i pomfrit. Ali, možete ih imati u vrlo maloj količini ili s vremena na vrijeme. Rezanja ih u deblje kriške također pomaže da apsorbiraju manje nafte u odnosu na tanke.

load...

6. Ulja za kuhanje Fast Food:

Osigurati da vi ili prodavac koristiti maslinovo ulje, laneno ulje ili ulje repice za pripremu junk hranu. Ova ulja su sigurni i napraviti vrlo nutritivne i ukusan obrok.

7. Napravite Pizzas At Home:

Možete napraviti pizza kod kuće i uživajte sa svojom obitelji. Dodajte svježe povrće za preliva, niske masnoće sir i piletina na žaru za izradu pice kod kuće.

8. Ograničiti upotrebu Sir:

Koristite sir što je moguće manje. Možete zamijeniti sir preljeva sa tofuom kao zdravu opciju hrane.

9. Idi preliva:

Dodavanje preliva kao pecans, slanina, sira ili krutoni na pizzu ili salatu mogu sadržavati šećer, sol, masti i kalorija. Možete ih preskočiti i čine ga naviku da uživate u salatu ili pizzu bez ikakvih dodatnih kalorija i masti.

10. Ne Izaberite Creamy Toaletni:

Jesti salatu ne ostane zdrav opciju kada uključuju kremasti dressing. Od ova sadrži mnoštvo kalorija i masti. Umjesto toga, možete se odlučiti za vinaigrette preliv za salatu na odrezati višak kalorija iz junk kremasti dressing.

11. Make Deep Fried Foods At Home:

Pržene hrane mogu povećati šanse za koronarne bolesti srca. Većina restorana iznova i iznova ponovno koristiti ulje. Ovo povećava formiranje trans-masti da očvrsne arterija i smanjiti pumpanje krvi u srce. Duboko pržena hrana kao što su čips, pomfrit i pakoras imaju tendenciju da apsorbira masti u procesu kuhanja i zadržati više kalorija. Dakle, možete ih napraviti kod kuće da se zdravo kalorija u vašoj ishrani.

12. Treniraj sebi sa Think Small:

Uvijek uzeti jednu kuglu sladoleda, a ne cijeli luk. Ovo će vas pripremiti mentalno da smanji malo kalorija.

13. Odaberite Prirodni zaslađivači:

Odlučite se za nerafinirani šećer preko rafiniranog šećera. Prirodni zaslađivači mogu lako dobiti iz voća i povrća koje sadrže esencijalne vitamine, minerale i druge hranjive tvari za energiju u vašem tijelu.

Nemojte ostaviti nam svoje vrijedne komentare ispod i javite nam vaše načina za tajne brze hrane u zdravije hrane!

load...