Zdravlje i wellness

10 Trudnoća Lična zaštita

10 Trudnoća Lična zaštita

Savjeti Trudnoća:

Ko ne voli djecu? I ja: D one Cutesy odjeće, Tin prstiće, bezuba osmijeha aawh! Trudnoća je prekrasan dio života žena. Osjećaj novog života što u njoj joj daje osjećaj ljubavi i ispunjenja.

Ali to nije lak posao, s hormonski disbalans, nauseas, vrtoglavica i povraća ?! Takođe vidimo mnoge žene u razvoju averziju prema mnoge njihove omiljene hrane i zdravih. Kada dobiva pogođene one dijeta, očigledno pokazuje na svojoj koži i kosi. Što je bolji dio je sjajne kože! Ko ne zna za sjaj žena dobiva na trudnoću? Nikakva količina rumenila i bronzera mogu dobiti onaj koji;) Ali ipak, zbog hormona, neke žene prolaze kroz fazu akni napade i pada kose.

load...

Trudnice briga:

Ovdje ću navesti niz zajedničkih problema i njihovih pravnih lijekova tijekom trudna njegu:

 1. Ako ste skloni aknama, budite sigurni da bude spreman. Naoružajte se dobrom za njegu kože i anti mane agenata. Budite svjesni da retinol i takve kemikalije treba izbjegavati za vrijeme trudnoće. Dakle, obratite se Derma prije korištenja bilo koji novi proizvod.
 2. Neke žene se zna da pati od suhe kože, iako to nije dio svojih redovnih tip kože. Koristite dosta debele kreme i povećati unos tekućine. Ponovo prijaviti ih sve kroz dan. Ulja tijelo su takođe divna opcija jer pružaju masažu.
 3. Hidratantne kreme za lice ne treba zaboraviti. Koristite HG hidratantnu kremu kako bi vašu kožu podatnom i užaren i održavanje ovog njegu kože tijekom trudnoće.
 4. Izbjegavajte stres koliko je to moguće. To nije dobro za svoje zdravlje ili bebe. Prepustite u meditaciji za svoje umirujuće efekte. Praksa sjedi tihi neko doba dana.
 5. Dobro naspavati noć. A san je kad vaše tijelo mijenja sebe najviše i popravke. Daj mu dovoljno vremena da se izleči.
 6. Vrlo popularna rutina za njegu kože preporučuje se trudnicama je upotreba ne kuhano mlijeko. Umočiti neki pamuk u ne kuhano mlijeko i pokrenite ga polako preko svoje lice. Vaša koža će biti hidratizirana, Tan smanjena i dodao sjaj.
 7. Pastom od kukuruznog brašna i meda svakako pomaže nositi nepravilnosti i mrtve kože. Ribati ga i hidratizirati.
 8. Koristite narezane krastavac dati olakšanje zategnute oči. Zamrznuti ih za bolje efekte hlađenje.
 9. Ako ste pate od većih gubitka kose, odlučiti za kraći šišanje. Sada je vrijeme da eksperimentišu sa svim novina.
 10. Ne zaboravite kremu za sunčanje. Zaštita od sunca je uvijek na vrhu liste prioriteta.
 11. Izbjegavajte korištenje sapuna. Sapuni osušite maksimum vašu kožu i dati vam zamrljane mjesta. Koristite hidratantne mlijeko za čišćenje.

Sve vaše redovne kože i za njegu kose tokom trudnoće previše. Drži ih i sebe vidite sjaj. Budite oprezni i obratite se lekaru pre nego što počnete na bilo koji novi režim - hemikalije u njima imaju potencijal da prodiru kroz kožu i utjecati na vas i vašu bebu. Također, uzimaju suplemente i multivitamine za bolje zdravlje i kontrole.

load...

Dozvolite mi da znaš prijedloge! Ostati prilično!

load...