Vijesti

Zdravica za sve stvari girly - u dijalogu sa blogerom lisha batta

Zdravica za sve stvari girly - u dijalogu sa blogerom lisha batta

Šećer i začin, sa svim stvarima lijepo - to je Lisha za tebe, u isječku. Osnivač je i urednik srca mašne i sminka, koji je jedan od Indije vodećih ljepote i mode blogova. Zasnovan iz New Delhi, Lisha počeo ovaj blog kao prikaz svoju strast za sve ljepote povezane. U kratkom vremenu, svom blogu je porasla za skokovi i granice, postaje jedan od prvih indijske ljepote blogova provjeriti na Facebooku. Polaska kao jednu ženu vojske, a zatim raste u tim od 25 Srce mašne i sminka je postala pouzdani ime za brendove da se udružuju s. Lisha je na strani ponosno hvali da ima 68.000 lajkova na Facebooku i više od 4.000 sljedbenika na Twitteru i brojanja.

Koja bi bila vaša percepcija o nekome biti, ako voli lukove toliko da će ići u mjeri dobijanja jedne istetoviran na nadlaktici, pa čak i ime svom blogu nakon što? Ja, na primjer, pomislila je dala sa girliest vibracije u prostoriji u kojoj sam je intervju. Bilo da se radi o novoj ljepota proizvod, šminka tehniku, ili korake kako bi probati frizuru, izgleda da je sve to imati na prstima. Dakle, kao što ste pročitali, to bi mogla biti dobra ideja da iskoristite ljepotu savjeti ona ima za ponuditi.

1. Zašto Heart mašne i sminka?

Kada sam počeo blogging, to je bilo više od produžetak moje ličnosti. Uvijek sam bio na girliest djevojka u mojoj grupi koji je volio šminka, moda, i lukove, otuda i ime srca mašne i sminka. Međutim, sada HBM je izrastao u jedan od najpouzdanijih destinacija za žene kada je u pitanju šminka, za njegu kože, ili mode.

load...

2. Najbolji savet koji možete dati ljubitelje ljepote?

Nikad ne spavam sa šminkom na. Ne mogu naglasiti važnost skidanje šminke prije odlaska u krevet bez obzira na to koliko ste umorni. Spavanje sa šminkom dovodi do blokade pora, što rezultira nakupljanje bakterija i znate šta to znači - čaura!

3. Vaš omiljeni komad šminke i zašto?

Oh, to je zajebano, ali me vole neki brod! To je bilo zbog eyeliner da sam počeo čitanje gore na ljepotu blogovima saznati najbolji na tržištu. Osjećam se kao umjetnik, a crtanje mojim očima, bilo da je oštar krilo da ubije srce (figurativno, naravno) ili neke apstraktne dizajna ovisno o mom raspoloženju. Jednom sam čak je moj eyeliner inspirisan makao.

4. Znam da mrzim gledanje filmova, pa odakle vam ljepotu inspiraciju?

Wow, kako ste znali da? Pa, to je istina. Ja mrzim gledanje filmova, kao što nemam strpljenja da sjesti kroz dva do tri sata na jednom mjestu. Uglavnom sam se po uzoru na modnim pistama i oni također pomoći da mi korak sa najnovijim teži.

load...

5. Ko vas je inspirisalo da je ljepota bloger si.

Uvijek sam se divio Christina od Temptalia. Ona je doslovno izrasla u pred našim očima bilo u smislu njene sposobnosti ili uspjeh. Njena predanost radu i naporima ona stalno stavlja u su bili veoma inspirativna. Osim toga, to je uvijek bio povratne informacije i mailove od čitatelja koji su se održala u životu vatru u stomaku nastaviti blogging.

6. Režim za njegu kose vam se kunem?

A dobri stari champi! Iako sam mrzio to u moje vreme školi. Ali to zaista pomaže u rastu.

7. Gdje vidite svoj blog u narednih pet godina?

Imam velike planove za HBM i voleo bih da se uspostavi kao jedan destinacija za ljepotu i šminka u narednih pet godina.

Brza vatra

Omiljena boja sezone

Bordeaux!

Omiljeni Makeup Artist

Chandni Singh

Omiljeni proizvod sezone

Melem je, Manizer Sestre Palette. Kažu da glumi dok ne čine, a ovo je jedan proizvod koji me sjaj čak i na mom najumornijeg dana.

All Time Favorit ruž za usne

Nije ruž po sebi, ali MAC Spice olovka za usne je ruž za usne sam opsjednut. A blizu na drugom bi bilo MAC Flat Out Fabulous.

Vaš Beauty Quick Fix

Maskara. Ona otvara oči i čini ih izgledaju svježe u trenu. Pokušajte ga preko Kohl i vidjet ćete.

5 stvari niko neće uvijek naći u torbi

Powerbank (iPhone i Snapchata, grrr), kompaktan, ruž za usne, za dezinfekciju ruku, i novčanik.

Najvažniji Beauty Savjet Your Mom Naučio si

Da piju puno vode. Mislim da je to razlog zbog kojeg nikad nisam izbio ili se borio s loše kože čak iu mojim tinejdžerskim godinama.

Vaša omiljena osobina o vama - Kako ste naglašavanje It

Moje oči. Nikad ne izlazim iz kuće bez maskare ili liner!

Dakle, to sumira žena iza najtraženijih ljepotu blog u Indiji. Ona je živ i zabava, a vi možete vjerovati njoj stranice da budem tvoj go-to za apsolutno bilo koju ljepotu savjet vam je potrebna.

Napomena: Lisha je šminka vrši Afsha Rangila. Ona je Stylecraze je in-house šminku i stručnjak ljepote. Moglo bi se pogledati neke od svojih postova na www.stylecraze.com.

load...