Vijesti

Vjenčanje boja Kombinacije ideje

Vjenčanje boja Kombinacije ideje

Kada je vaš veliki dan je iza ugla, sve izgleda kao velika stvar. To je vjerojatno zato smo završili sa napad panike tako lako u toku pripreme. To može biti prilično velika - sve mora da usavrši, svaki detalj treba da se okupe u velikoj šemi stvari. Ne mislim da dodati do vaše konačan spisak neophodnih stvari, ali znaš šta je još važno? Paleta boja. I to mora biti jedna od prvih stvari koje ste se odlučili jer je mnogo toga što se dešava tokom priprema se na osnovu ovog.

Neka ovo bude jednostavan i razgovarati vjenčanje kombinaciju boja ideje koje možete koristiti i graditi na. Ostani sa mnom i borave u vjenčanje nijansama.

Popis vjenčanja kombinacije boja za odabrati Od

1. Fuschia Pink boja kombinirana

A boja koja je svuda odmah. Pink ne mora uvijek biti girly. Pink se vaše vjenčanje sa kombinacijom fuksije i zlata - to je i vesela i slavljenička. Fuksija čini jedinstvenim još zanimljiv izbor boja za vjenčanicu. Vaš čovjek može ići na tradicionalne indijske haljine u zlatu sa dozom roze ili tužbu Fuschia kvadratnih džepovima.

load...

Moglo bi se ugrade ove boje za vintage vjenčanje teme gdje je fokus na cvijeće. Učinite to za sve dekor i istaknite ga gdje god mogu, ali i proverite da li je ukusno i dobro izbalansiran. Papir za maglu, cupcakes, svadbene torte, raspored sjedenja, dekoracije, itd, su sve mogućnosti da se uključe u paleti boja.

2. Plava boja kombinirana

Koji su svadbe bez nešto pozajmljen ili nešto plavo? Uzmi malo dalje i napraviti sve plavo. Mislim, zašto ne? Od nebo plave do Teal, tirkiz u aqua boje, ovaj spektar nikada neće vam uspjeti. Prvo, odlučuje o nijansu plave koju voliš najviše i uključiti ga u sve. Plave i bijele je klasična kombinacija, tako da bilo koji način koristiti boju je strava. Također, ne zaboravite da blistaju se dekor gdje god možete razbiti ga malo. Ako želite da se udalji od tipičnih plava, bijela, i bling porodice, možeš ići na boje poput zlata porasla, tan ili čak tupe za vanjski afera i čine ga beachy aferu.

3. Orange boji Kombinacija

Toplo, dobrodošlice, i žive - koliko vjenčanja bi trebao biti. Mandarina, naranče, spaljena naranče ili bilo u tom hladu kartica vrišti vjenčanje kao ni jedna druga. Za tradicionalne svadbe, možeš ići van s narančastom i dodirnuti ga sa zlatnim hlad da dodate malo glam. Za više savremeni koncept odredište vjenčanja, razbiti stereotip sa kombinacijom plave. Ovo je kombinacija boja koja sustiže, i kao požar, posebno s dolaskom starosti vjenčanja. Budite sigurni da ćete završiti s jednim prekrasnim vjenčanje album, jer neke boje dodali sjaj u lice i rad u svoju korist. Možete uključiti ovu kombinaciju boja u milion stvari - iz pozadine, raspored sedenja, i oltar na središtem.

load...

4. Ljubičaste boje Kombinacija

A favorit mnogih parova. Jedan, jer lako je izvršiti i opcije su beskonačne, i dva, jer se postavlja raspoloženje pravo napora. Kombinuju ljubičaste sa mandarina, žute ili čak pokušati ombre ako želite, i to će se izdvajaju kao ni jedna druga. Ljubičasta cupcakes ili svadbene torte su neke od kolača najbolje izgleda i odličan način da se spoje temu. Ideju koja se lako uklapa u vaš svadba nositi previše. A što se tiče cvjetnih aranžmana i vjenčanje buket u pitanju, vaš izbor su neograničene.

5. Peach boja kombinirana

Uzmi ovo romantična priča tvoj i kombinirati ga sa vjenčanja boje breskve - ništa manje od bajke. Postoji nešto u vezi ove boje koja se mijenja sve to postaviti raspoloženi za slatkiš, sofisticiran i elegantan afere. Ako želite da se prekine suptilnost u prigušenim breskve, baciti u neke crvene za dobru mjeru. Bold crvena i graciozan breskve da ga malo poradite.

6. Red Boja Kombinacija

Mi smo u vremenu kada je poriv da to jedinstvena stvari svih vremena visoka. Da, slažem se da je sve u redu s njim; učiniti sve što je potrebno da bude "cool"! Međutim, rad sa bojama koje su zauvijek bili povezani s ljubavlju, romantiku, vjenčanja, i bajke, i spajajući ih sa suvremenim bojama zvuči puno hladniji prema meni. Crvene i zlatne, crvene i zelene, crvene i satena, crvena i zelena, crvena i roze, i tako dalje. Nisam mogao sjediti ovdje i ići na zauvijek, to je koliko možete učiniti sa crvenim. Drži se! Kako bi bilo smanjenje nijansama crvene, kao ombre efekt? To je nadrealno, pa ću vas ostaviti s tom mišlju.

7. Zlatna boja kombinirana

A vjenčanje boja koja radi jednako lijepo bilo kao samostalni boji ili u kombinaciji. A, govoreći o kombinacijama, kao što su oni s pravom reći - nebo je granica. Ako imate 'debelu indijski vjenčanje' u vidu, ići za zlatom, bez dvoumljenja. Pozajmiti sjaj i sjaj iz ove raskošne, Luxe, i prekrasna boja. Sve od sebe sa zlatom - možete se odlučiti za monotonim obrazac ili kretati zupčanika sa susjednim boje poput pastelnim ili ružičasta. Ili, okrenite ga u potpunosti odlaskom hrabar i internac.

8. Navy plava boja kombinirana

Opet, teget je sinonim za vjenčanje bojama. A teget odijelo ide greatr sa bijeloj haljini. I, ono što je većina parova imaju u svojim konačnoj listi. Ali, šta je sa teget i zlata za malo nervozan izgled, ili teget i breskve? Čekaj! Da li ste čuli za eklektični teget i fuksije kombinaciju koja je u modi sada? Za kombinacije poput ovih, mogli ste swing malo i koriste akcente zlata, srebra ili druge boje za sjaj i sjaj.

9. Žuta boja kombinirana

I, moja opsesija sa žutim i Coldplay se nikada ne završava. Ona vrišti svečane žarom. Ako ste nešto poput mene, vi ste već prodao na ideji da žuti vjenčanje. Žute i crvene su tradicionalni vjenčanje boje koje imaju živu, svijetle, i lijepe auru na njih. Mislim, ne svi želimo to? Dekor koji dodaje do prijatno ponašanje. Žuta ide uz većinu jarkim bojama, kao i tonovima. Dakle, biti moj gost i čine ga nokaut sa žutim.

10. Off-White And pastelne boje Kombinacija

Znaš šta kažu - desno u sredini običan život, ljubav ti daje bajke. Ako si mlada-to-biti i ovo čitate, siguran sam da se slažete. I, kako drugo će ga prevesti u fizički svijet, ali sa bojama i temama koje znače fairytale? Pastela, Ivories, off-bijele, a drugi tonovima može opisati kapriciozan vjenčanja. Nijanse off-bijele ili slonovače s nijansama breskve, pastel ili zlatne make za romantičnu temu. Uvek imate izbor za dodavanje nervozan ili neonskim bojama na osnovu vaše garderobe, lokacija, itd

Ljeto Vjenčanja Boja Kombinacija Ideje

Izbor boje za vaše vjenčanje je veliki dio slagalice, kao što smo već govorili. Ako niste sigurni kako započeti, neka priroda bude vaš vodič. Počnite sa doba godine ćete da se udam - recimo da se udaje u ljeto. Pomislite na sezonskog cvijeća u vašem dijelu svijeta. To je tvoj znak. Sada, početi sužavanje boje dole ih mapiranjem sa svojim omiljenim bojama. Koristite kombinacije koje smo upravo dali i odgovaraju ih u skladu s tim. Odaberite meke i umirujuće boje za vanjsku ljeto vjenčanja nadoknaditi ljeto svjetline ili ići s mješavinom hrabar i delikatne nijanse. Ne postoje pravila dok svoj dekor ne daje svoje goste glavobolju i nije u njihovom lice!

Zima Vjenčanja Boja Kombinacija Ideje

Da, zima vjenčanja su sve o sanjive i kapriciozan. I, to je dobra ideja da se drži ovaj obrazac i otići sa zlatom, plava, pastelno ili roze. Ili, možete dodati neke toplinu sa bojama kao što su crvena, fuksija, mandarina, smeđe, zlatne ili žute. Imajte na umu da ne postoji mjerenje parametrima proporcije tih boja. Nemojte biti kruti o temi i držeći se njega. Fluidna i otvoren - to će sve pada na svoje mjesto. Uzmite naznake od lokacija; to se obično daje odskočna daska.

Kako odabrati Vjenčanje bojama po vašoj koži Tone

Dakle, prije nego što smo dobili u detalje, postoji osnova za izbor boje prema ton kože. Postoje toplih i hladnih tonova kože, a postoji mnogo načina kako bi se utvrdilo ovo. Ali, najlakši način sam pronašao je određivanjem boje vena ispod zgloba. Ako se pojavljuju zelene, vi ste topla zategnut, a ako su swing prema plave, vi ste cool zategnuta. Jednostavna i ravno!

  • Vjenčanje Color ideje za lakši ton kože

Sorbet, sjajna, maline, i vruće ili samo o bilo nijansu roze će raditi kao šarm. Ostali svjetliji boje su smaragdno ili ponoć plava, navy, kraljevski ili smaragdno plave, magenta ili nara, teal, tirkiz ili mint zelena. Imate mnogo opcija sve dok nisu neodoljiv.

Ono što treba izbjegavati - Pokušajte i držati podalje od boja koje učiniti da izgledate isprano. Dok crvene i naranče raditi kao što smo govorili, ne daj im biti over-the-top ni. Oni mogu biti prilično velika.

  • Vjenčanje Color ideje za Wheatish Skin Tone

Idi za boje koje su na vedriju stranu spektra. Oni ne treba da bude previše upadljivo, ali, u isto vrijeme, ne može biti ni previše blijeda. Ravnotežu ovdje. Mandarine, koral, zlatno žuta, breskva, sjajni ili pink, neke nijanse crvene ili boje oko ovog i onog dodati instant sjaj tvoje lice i upotpuniti Vaš ton kože. Teget, kraljevski plava, smaragd, maslinasto zelene boje, itd su druge opcije koje rade to isto za vas.

Ono što treba izbjegavati - Dull ili prigušenim bojama poput sive pepela, tupe, bež, galaksija boje, a neke nijanse zelene možda nije dobra ideja.

  • Wedding Boje za Deep Skin Tone

Za masline ili dublje tonove kože, pastela su ti go-bojama. Vaša reakcija može biti, "Ali, to mi ne odgovara?" Da, čuo sam to i ranije, tako da ćete morati da mi vjerovati kad kažem ovo - go mente, pastel, peachy pink ili drugim toplim tonovima - oni učiniti vaše lice zračenja. Također možete ići malo teška sa ovom paletom i pokušati spaljenih naranče, koral, itd, a vi ćete se vratiti u nas zahvaliti.

Što biste trebali neizbegavanja Kloni sve što je over-the-top i hrabar. Kao žestoka crvene ili ništa u neonskim možda neće dobro sjesti sa svojim tonusa kože.

Iskreno, to nije nuklearna fizika - samo treba pažnju na detalje. I, svu pažnju tvoj veliki dan zaista zaslužuje. Ako imate venčanja, imate osnovu za dajući im instrukcije, a ako ne, to je dobro mjesto za početak i graditi na koliko god želite. Nadam se da je to pomoglo. Uživajte u veliki dan, i sretno sa svime!

Expert odgovori za čitaoce pitanja

Da li vjenčanje boje su značenje?

Boje simboliziraju i postaviti raspoloženje bilo kojem mjestu - to je razlog zašto ona postaje imperativ da odaberete one prave. Odaberite boje koje definirate kao par, vaše zajedničke interese, lokaciju, vrijeme vjenčanja, itd puno govori o vama bez rekavši ništa. Odvojite vrijeme iz svog planiranja vjenčanja i razumjeti ono što svaka boja predstavlja. Ne morate da se u znanosti i psihologije boja, ali su obaviješteni prilikom donošenja odluke ima puno razlika u odnosu na vibracije vaše vjenčanje će se dati.

Da li boje na svadbene torte znači ništa?

Da, kao što smo upravo govorili, oni nešto znače. I, najlakši način je da se ide sa bojama koje odgovaraju vašoj temi. Ali opet, ne biti pakao na odgovaraju svadbenu tortu sa sve ostalo. Sve dok nisu potpuno nasumično, i što je najvažnije, ako je torta ima dobar ukus, sve je u redu!

Preporučena Članci

  • 15 stvari koje nikada ne bi trebalo obući za vjenčanje
  • 60 Best Indian Bridal šminka Savjeti
  • 40 Indijski svadbeni frizura savršena za vaše vjenčanje
  • 20 najboljih Outfits Od Manish Malhotra Bridal Collection

load...