Vijesti

Top 5 vitamina C-Obogaćene kreme za lice dostupne

Top 5 vitamina C-Obogaćene kreme za lice dostupne

Zaista je mudra odluka da uključi Vitamin C obogaćenog kreme u svakodnevnu rutinu za njegu kože. Ogromna prednosti korištenja Vitamin C krema za lice su vrlo dobro poznati. Samo pitajte nekoga ko je koristio ove kreme i oni će jamčiti za njihovu efikasnost. Vitamin C u bilo kojem obliku je dobro za vašu kožu. Brojne kreme za lice dolaze prepuna dobrote vitamina C. Dakle, što onaj koji želite da izaberete?

Ovdje su top 5 vitamina C obogaćenog kreme koje će sigurno učiniti čuda za vašu kožu!

1. Kaya Antox Vitamin C:

Ovaj vitamin C krema za lice dolazi s ne-masnu formula i može se sigurno koristiti osobe sa masnom kožom. To je gel na bazi vitamina C proizvod, a poznato je da se bori protiv slobodnih radikala, koji su odgovorni za prerano starenje kože. Koristeći ovu kremu redovno će spriječiti pojavu tamne mrlje, fine linije i bore, dajući vam mekan, lepu kožu. Ova krema je dobra za vrijeme ljeta i na snazi ​​za osjetljivu kožu previše.

load...

Cijena: Rs. 1790

2. Snowberry Bright obrane:

Ovaj vitamin C bogata krema za lice sadrži anti-glikacijska i anti-slobodnih radikala materijala. Krema je mekan, nježan i dobar za osjetljivu kožu. To je korisno za održavanje zdravlja kože i je usjek iznad druge slične kreme dostupnih na tržištu danas. Ova krema se sastoji od drugih važnih elemenata poput kombuchka za mane bez i blistavu kožu.

load...

Cijena: $ 61.95

3. E'Shee Serum Vitalizer:

Ovo je jedan od najefikasnijih kreme za lice dostupan danas. Sadrži prirodni vitamin C. Ali to se lako kvari kada je izložen kisik. Ali, u odnosu na druge Kreme za njegu zajednički kože, ovaj proizvod je vrlo dobra i korisna previše. E'Shee vam omogućava da stabilizuju količinu vitamina C u organizmu i sprečava kožu od oksigenacije. E'Shee serum Vitalizer pruža više od 20 puta više energičan Vitamin C do ćelija kože direktno u usporedbi s drugim sličnim proizvodima. Ona prodire duboko u kožu i stupa na snagu za više od 48 sati. To će Vam pomoći da poboljša imuni sistem vaše kože i sprečava propadanje tkiva, smanjuje natečenost kože, isceljuje fine linije i bore, pročišćava teksturu kože, tonizira kožu, pomaže u borbi protiv kožnih problema. Ova krema može biti ključ za zdravu i lepu kožu.

Cijena: $ 119

4. Kiehl moćni biološki piling:

Ova krema je također poznat kao linija gumicu. Sadrži 10,5% Vitamin C je moćan kao retinol. Ona se priprema sa 10,5% prirodna i čista Vitamin C koji vam pomaže da se ojača kožu iznutra. Takođe smanjuje fine linije i bore, poboljšava teksturu kože, tonira kožu pravilno, uklanja akne i daje vam besprijekoran i užaren kože.

Cijena: Rs. 4050

5. Dr. Reddy je Strea C10 Pure Vitamin C:

Reddy je Strea C10 je vrlo dobar Vitamin C krema za lice koja radi za otklanjanje noge vrane, pomoći da u zaglađivanje teksture kože i efikasno tonira kožu. Možete riješi 90% vaše pigmentacije kože uz pomoć ovog vitamina C-krema za lice. Možete ga koristiti kao temeljni premaz. Ova krema nema miris ili sadrže kemijske spojeve. Dakle, možete ga koristiti sigurno bez brige o neželjenih efekata.

Cijena: Rs. 1250

Vitamin C nudi zadivljujuće rezultate za našu kožu. Da li uključiti ga u svakodnevnoj ishrani ili ga koristiti kao dio svog ljepote režima-jedno je sigurno-vaša koža će zablistati uz dobro zdravlje i izgledaju mlađe nego ikada prije! Dakle, sljedeći put ste u kupovinu za kreme za lice, provjerite etiketu. Pobrinite se da vaša krema za lice sadrži dovoljno vitamina C da biste dobili sjajni ten. Ili još bolje, tražiti jedan u ovom članku znati koji vitamin C krema je najbolja za lice !!

Da li vaša krema za lice sadrži vitamin C? Koju marku voliš? Podijeliti s nama u komentarima ispod teksta.

load...