Vijesti

Top 5 efektivnih maslinova ulja Dostupna sapunica

Top 5 efektivnih maslinova ulja Dostupna sapunica

Većina nas su svjesni prednosti maslinovog ulja za naše zdravlje i ljepotu. Ovo ulje se koristi od davnina pružiti hranu za naše kose i kože. Danas, vodeći brendovi koji koriste maslinovo ulje u rasponu od njegu kože i kose proizvoda. Zar ne bi bilo divno da smo dobili hranjive efekte maslinovog ulja iz sapunica koje koristimo na dnevnoj bazi? Pa, danas ćemo govoriti o nekim od najboljih sapuna koji sadrže maslinovo i posebno značilo za indijsko kožu.

Top 5 maslinovo ulje sapuni u Indiji:

Hajde da pogledamo na vrhu 5 maslinovo ulje sapuni u Indiji:

1. Vaadi Royal Indian Khus sapun s maslinovim i Soja ulje:

Biljni sapuni su bijes ovih dana, prije svega jer sadrže prirodne sastojke i manje količine štetnih kemikalija. Prirodni sastojci pomoći da održite kožu svježe i jarke. Kada govorimo o biljni sapun s maslinovim uljem, u neposrednoj ime koje dolazi u naš um je Vaadi Royal Indian Khus sapun s maslinovim i Soja ulje. Kao što ime sugerira, sadrži Khus, maslinovo i sojino ulje, koji stimulišu ponovni rast ćelija kože. To čini vaš koža izgleda mlađe i predivno. Ovaj sapun je idealan i za muškarce i za žene. Ona se sastoji od organskih sastojaka koje povećavaju proces stanične obnove i pomoći pomladiti i omekšavaju kožu. Osim hidrataciju i ravnanje vašu kožu, Vaadi biljni sapun pomaže u blijedi oznake i tamne mrlje.

load...

Cijena: Rs. 30 po kutiji. Combo paket od 5 sapuna (75 g) košta Rs.175

2. Kiss My Face Pure maslinovog ulja Bar sapun:

Ovo poljubi moje lice čisto maslinovo ulje sapun je bogat čisto maslinovo ulje, koja pomaže da se njeguje, vlaži i hidriraju kožu. To je izuzetno svjetlo na vašu kožu, jer sadrži samo osnovne tri sastojka, a to maslinovo ulje, aqua i natrijev klorid. Ovaj sapun ima blagu neutralan miris. Posebno je pogodan za osobe s osjetljivom kožom. Ako ste pate od iritacije kože zbog jake kemikalije u sapun, onda je ovo sapun je savršen izbor za vas! Također je lišen efekta sušenja, koji se često uzrokovane drugim sapuni.

load...

Cijena: Rs. 1960 80 oz. Čisto maslinovo ulje sapun

3. The Body Shop-Olive Soap:

Body Shop je popularan brend poznat po svom kvalitetu organskih kozmetičkih proizvoda, a maslinovo sapun je jedan od njih. Ovo je sjajna hidratantna sapun koji sadrži organsko maslinovo ulje, ostavljajući kožu čistom i mekom. Njegova bogatu pjenu i svježe masline miris čine ovaj sapun ugodno vašu kožu. Ona čisti i vlaži kožu bez da se osuši.

Cijena: Rs. 195 za 100 g sapuna.

4. Fico D'India Maslinovo ulje sapun:

Opterećen s maslinovim uljem, bademovo ulje, i proteina mlijeka, ovaj luksuzni sapun hrani kožu iz dubine. Njegova miris smokve i kedra je inspirisan Sicilije obilnim kaktus biljaka.

Cijena: Rs.1935 za combo paket od 4 sapuna.

5. Rexona:

Rexona nije novo ime za Indijancima. Ovaj Hindustan Lever proizvod je oko od 1947. Godine i da je igra važnu ulogu u rutinu indijske žene. Kokosovo ulje je bio glavni sastojak u Rexona već dvije decenije. U 2009. Godini, maslinovo ulje je također uveden u ovom sapun. Se učitava s prirodnim dobrotu kokosa i maslinovog ulja i aromatičan miris, Rexona vlaži kožu, ostavljajući je svilenkasto glatka.

Cijena: Rs. 24 za 100 g.

Ovo su neke od najboljih maslinovo ulje sapuni dostupan u Indiji koja stvarno može napraviti razliku na vašoj koži. Pa zašto ne mijenjaju svoje redovne režim kupanje sa ovim sapunima obogaćen dobrotu maslinovog ulja?

Šta sapun koristite? Ono što je dobro u vezi toga? Da li podijeliti svoje iskustvo s nama u komentarima ispod teksta.

load...