Vijesti

Top 20 Trening i fitnes aplikacije za zdrav život

Top 20 Trening i fitnes aplikacije za zdrav život

Danas želimo sve na našim mobilnih telefona. Oni služe kao našu kameru, PC, a sada, naš fitness guru!

Fitness trening aplikacije - postoji bezbroj varijanti njih plutaju okolo. Dok si malo pomoći s vašim dijeta, drugi vam pomoći shvatiti svoj fitness rutine. Postoje određene aplikacije koje će vam pomoći da se prijavite na i pratiti vaše fitness režima. Dok mnogi su ograničeni na samo iOS ili Android operativnim sistemima, ima i drugih koji se mogu koristiti čak i na PC-u. Većina ovih treninga aplikacija dolazi na nuli troškove, ali postoji nekoliko za koje je potrebno provesti nešto novca. Evo 10 najboljih aplikacija za treninge, koje su isključivo izabranim za fitness nakaze tamo. Navuku odmah!

10 najboljih Workout Apps

1. Lose It!

Shed vaše salo i otići fab sa ovim kalorija praćenje čudo aplikaciju. Izgubiti - ime govori sve. To vam pomaže da pratite ono što jedete, posebno ako zgrabiti na brendiranim američki užitke. Postoji širok, jak zajednice ljudi koji će dati svoje moralnu podršku će vam pomoći da ostanete motivirani i držati na svoj fitness režima. I, da, možete se prijaviti svojim vježba rutina ovdje. I, najbolje od svega je to što je kompatibilan s drugim aplikacijama i uređajima za fitness, uključujući Fitbit, Nike + FuelBand, i MapMyFitness, da navedemo samo neke.

load...

Dostupno na: Android, iOS, web, Kindle, Nook

Cijena: Free

Preuzeti ovdje:
 • Android: play.google.com
 • IOS: itunes.apple.com
 • Web: loseit.com
 • Nook: barnesandnoble.com
 • Kindle: amazon.com

2. Daily Joga

Ova aplikacija je za ljubitelje joge i mogu se koristiti početnici i iskusni praktičari. A posvećen joga trening aplikaciju, ona nudi četrdeset i pet plus neverovatno joge sesija sa različitim nivoima i trajanje. Postoje HD video, umirujuće glazbe, uživo glasovno navođenje, pa čak i društvene zajednice za vas. Provjerite za 300-plus yoga asane iz biblioteke. Biblioteka ima veliki broj pozadinske muzike izbora, koji će vam omogućiti da uživate u dubokoj meditaciji, dok umirujuće svoj um i tijelo.

load...

Dostupno na: iOS, Android

Cijena: Free

Preuzeti ovdje:
 • IOS: itunes.apple.com
 • Android: play.google.com

3. Fitsby

Očajnički žele dodati neke goriva sa svojim potonuća nivo motivacije da se pridržava režima fitness? Vaš odgovor je ovaj trening aplikacije. A combo klađenja i igara, stvara zabavno okruženje koje motivira vas i vaše grupe za postizanje željenog cilja u super cool način. Morate odlučiti na određenu količinu ulog. Pobjednik će biti osoba koja je radila od najviše u datom vremenskom periodu. Dok je novac opcioni faktor, to bi mogao biti motivirajući za mnoge.

Dostupno na: Android

Cijena: Free

4. Fitbit.com

To je fleksibilan aplikacija koja vam omogućava da pratite svoju težinu i vježbe rutine kroz slušalicu ili putem web-a. Postoje i druge opcije, koje vam omogućavaju da unesete razne osnovne zdravstvene informacije, uključujući i razine glukoze i krvnog pritiska. Samo posjedujete FitBit i upload prikupljenih podataka uz pomoć Bluetooth.

Dostupno na: Android, iOS i web

Cijena: Besplatno do $ 49 godišnje za Premium verziju

Preuzeti ovdje:

Android: play.google.com

Web: fitbit.com

IOS: itunes.apple.com

5. Cijeli Fitness Exercise Workout Trainer

A zdrav virtualne trener - ova aplikacija vam omogućava da isprobaju nove treninge učeći nove vježbe. Aplikacija dolazi sa slike, a zatim tekst instrukcije, gdje se svaki vježba detaljno objasnio. Postoji oko 30 treninga rutine u ovoj aplikaciji, a možete dodati nove previše. Ova aplikacija također pomaže da se prijavite detalje treninga i ostati motivirani.

Dostupno na: iOS

Cijena: £ 1.49

Preuzeti ovdje:

IOS: itunes.apple.com

6. MyFitnessPal kalorija i Diet Tracker

Ime govori sve. Možete staviti svoje brige u miru o hrani svoj jesti, zahvaljujući ovoj aplikaciji. Uz praćenje vaše dijete i unos kalorija, ovaj app također će Vam pomoći da se održi evidenciju treninga. Aplikacija ima oko 3 milijuna izbora plus hrana u njemu, pa čak i omogućuje vam da dodate novi. Jednostavan i lagan za korištenje aplikacija treninga, omogućava vam da pratite svoj ugljenih hidrata, masti i unos šećera.

Dostupno: iOS, Android

Cijena: Free

Preuzeti ovdje:
 • IOS: itunes.apple.com
 • Android: play.google.com

7. Fitocracy

Fitness je zabavno - to je osnovni koncept ove aplikacije. Prijavite se sa vašim podacima treninga kako bi stazu svog stopa napretka - to je ono što ima u trgovini za vas. Dobra vijest je da je Vas nagrađuje poena, otključava svaki dostignuće, i omogućava vam da se nakon potrage, koje možete na kraju pobijediti. Svi ovi faktori držati motivirani i zalijepljen na svoj fitnes režim. Ova prelijepa aplikacija čini da se osećate kao da igrate, a ne prepustiti u bilo hardcore fitness režim.

Dostupno na: iOS, Android

Cijena: Free

Preuzeti ovdje:
 • IOS: itunes.apple.com
 • Android: play.google.com

8. Argus

Ovo je za fitnes nakaze koji žele budžet za porodicu, ali efikasno u vježbanju. Instalirajte ga na vaš iPhone i početi praćenje vaše dnevne aktivnosti. Čuvajte se! Argus je gledaš. Svaki pokret, svaka akcija tvoj potpada pod budnim okom Argus kao telefon putuje svuda sa sobom. Imate mogućnosti pratiti vašeg treninga, vodozahvat i ishrane. Uz to, drži vas je inspirisalo da se kloni brzu hranu i jesti zdravo.

Dostupno na: iOS samo

Cijena: Free

Preuzeti ovdje:

IOS: itunes.apple.com

9. UniqueTrainer

Kao što ime sugerira, ovo je još jedan fitness treninga aplikacija koja je prilično jedinstven i pomaže vam da vodite evidenciju o svojim fitness režim sesija. Ovo dolazi s realnom vremenu tracker koji je interaktivan. Ova funkcija vam omogućava da modulira sesija biti u sync sa svojim dan-to-day rutine. Trajanje treninga sesija može povećati tokom vremena. The motion capture 3-D animacije ove aplikacije trenira ste u pokretu, praćenje vaše individualnom nivou napredak. Samo okrenite telefon za provjeru ako vaš trening je ispravan iz svih uglova.

Dostupno na: iOS

Cijena: $ 1.99.

Preuzeti ovdje:

IOS: itunes.apple.com

10. Nike + Move

Nike je uvijek ohrabrio svojim kupcima biti fit. Opseg fitness dokaz-ekskluzivni nosi i brzine. To je sada uzeti fitness korak dalje pokretanjem ovog prekrasnog aplikaciju koja radi na Apple M7 coprocessor. Uz praćenje svakog tvoj potez, ova aplikacija može se koristiti i za druge aktivnosti. To vam omogućuje da znate kada ste najaktivniji, pomažući da poboljšate tempom kao što uspori. Sve što je potrebno da uradite je da unesite spolu, dobi i visine za personaliziranu fitness režim.

Dostupno na: iOS

Cijena: Free

Preuzeti ovdje:

IOS: itunes.apple.com

10 najboljih fitness aplikacija Da biste broje kalorije

Djelujući kao personalni asistenti, postoje različite vrste aplikacija, koji može predložiti šta da rade i kada to učiniti. Ove aplikacije pomažu kontrolirati vaše dnevne aktivnosti. Brojač kalorija i fitness aplikacije je jedna od takvih aplikacija koja vam pomaže da izgubite težinu i držati zdrav. Oni pomažu da pratite ono što sve trošite i unos kalorija. Za to, potrebno je da dodate lični statistika kao visina, težina, dob, cilj gubitak težine, itd

Neki od popularnih kalorija aplikacije uključuju:

11. MyFitnessPal

Ovo je popularna aplikacija za iPhone i Android pametne telefone. Besplatna aplikacija, pomaže razraditi kalorija unosite svaki dan u odnosu sa željenu težinu želite da izgubite. Morate dodati vaše dnevne aktivnosti previše računati svoj neto kalorija.

Preuzmite ovdje: itunes.apple.com

12. MyNetDiary

Ova aplikacija pomaže vam da pratite svoj prirodni dijeta. To vam omogućuje da prilagodite ishranu tako da odgovara vašem stilu života. To je besplatna aplikacija, a ima je online zajednica koja motivira i podržava posmatrači težine. Kaže se da ima najveću bazu podataka hrane. To je ujedno i najbrži i najlakši aplikaciju za upotrebu.

Preuzmite ovdje: itunes.apple.com

13. Daily Burn

Ovo je kalorija, fitness, i vježbanju. Ona ima plan kalorija praćenje i svjetske klase trening, koji se lako dizajniran za upravljanje dijeta, fitness i vježbe.

Preuzmite ovdje: itunes.apple.com

14. Obrok Snap

Ovo je dobar kalorija. Možete uzeti sliku svoje dnevne obroke, i to će vam reći kalorija ćete konzumirati. Ovo nije besplatna aplikacija, ali je vrijedan svaki peni potrošen!

Preuzmite ovdje: itunes.apple.com

15. Kalorija Pro

Ova aplikacija je dobra aplikacija koja radi praćenje kalorija brojanje, praćenje težine, barkod skeniranje i vježbe. Ona podržava vaš cilj gubitak težine.

Preuzmite ovdje: itunes.apple.com

16. Lifesum

Ovo je dobra vježba i kalorija tracker koji možete besplatno preuzeti na iPhone. To vam također govori o tome koliko ugljenih hidrata, proteina i masti ste konzumiraju. Ona ima zanimljivu sučelje.

Preuzmite ovdje: itunes.apple.com

17. MyPlate Po Livestrong

Također besplatna aplikacija, ne samo da prati unos kalorija i efekti vježbe, ali i bilježi vaše aktivnosti. Ona ima veliku podataka hrane da vam daje detalje poput kalorija, masnoća svakog od njih. Savršen način da ostvarite svoje ciljeve u pogledu zdravlja!

Preuzmite ovdje: itunes.apple.com

18. Weightwatchers

Popularna aplikacije, weightwatchers pružaju i kratko i dugoročne efikasnosti. Ona ima veliku bazu podataka hrane, koji uključuje obroke u restoranima. Ovo je također besplatna aplikacija.

Preuzmite ovdje: itunes.apple.com

19. Mydiet Trener

Ova aplikacija je usmjerena na žene. To vas motiviše da se drži svoju metu gubitak težine. Možete postaviti personalizirane podsjetnika da piju više vode, ili jesti zdrav obrok. To će Vam pomoći da se odupre iskušenjima hranu, i borbene vježbe lijenost sa inspirativnih fotografija i slogana. Ovo je besplatna aplikacija.

Preuzmite ovdje: itunes.apple.com

20. Sparkpeople

Ova aplikacija radi kao brojač kalorija, vježba, i težinu tracker. Ona također ima vježba demoe da vam pokazati kako to učiniti neke popularne vježbe. Ovo je besplatna aplikacija.

Preuzeti ovdje: itunes.apple.com Redovni fitness rutina može ići dug put u skladu vi stane i aktivan. Ne postoje naučni dokazi ili studije koje dokazuju da su te aplikacije ne rade. Ali jedna stvar je sigurna. Oni definitivno pribor lenjo prirode i zagolicati svoju kreativnu stranu, što vam omogućava da dođe do nove vježbe svaki drugi dan. Osim toga, možete odlučiti o vrsti i trajanje svakog treninga za individualne fitness i zdravlje ciljeva. Neka ove aplikacije vam pomoći da uživate u trening sesije, utirući put za zdravije, ljepše ti.

Jeste li pronašli ovaj članak koristan? Da li koristiti aplikaciju za fitness? Nemojte dijeliti svoje misli s nama u komentarima ispod teksta!

load...