Vijesti

Top 15 dizajna za oblake tetovaže

Top 15 dizajna za oblake tetovaže

Mi izražavamo u milion načina - pričamo, pjevamo, mi pokazujemo emocije. Neki od nas izraziti umjetnost - slike, grafiti i još mnogo toga. Najbolji način izražavanja sebe sa nije reč je verovatno od tetovaže koje smo se potpisali na nas.

Ovdje je divan listu najboljih oblaka tetovaže tamo. Čitajte sve da ih vide.

Cloud Tattoo Designs

1. Zelena Plava Oblaci Tattoo:

Ovo je jedan od najpopularnijih tetovaža oblak tamo. Kombinacija samo dvije boje i zvezde čini fantastičan tetovažu.

load...

2. Line Art Cloud Tattoo:

Da li bi voleo super jednostavna tetovaža - samo oblak s kapi vode? Crna tetovaža vjerojatno nikada nije bilo ovako slatko i neodoljivo!

3. Sažetak Cloud Tattoo:

Kako bi bilo da nacrt oblaka za tetovažu? Da vam se sviđa? Ja bih. Oblaci izgledaju teški iako su svjetlost. J Ova tetovaža je tako savršeno za frku besplatan osoba.

4. Oblaci i počinje Cijeli Arm Tattoo:

Stars u oblacima su uvek neverovatno, zar ne? Volim kako ovo tetovaža, što toliko širok, ipak uspeva da bude jednostavan i bez komplikacija.

load...

5. Thunder Cloud Tattoo:

Želite li oblak rezultira oluju za tetovažu? Crne, žute, zelene i crvene čine ga oh-tako-zanimljivo.

6. Brkovi Cloud Tattoo:

Ono što mi se sviđa ova tetovaža je da oblak ima kašu za sebe. Za to je potrebno faktor ljupkost udubljenja veća. Ovo je najbolje odgovara za nekoga ko ima njuh za zabavu i humor.

7. Vrijeme Oblaci Tattoo:

Svi znamo šta oblake sadrže, zar ne? Da navedemo samo nekoliko - na oluje, duge, mračnih vremena, počinje da se igra žmurke i još mnogo toga. Prikazuju ih sve na ruci sa ovom lijepom tetovažu.

8. Kiša Ispunjen Heavy Cloud Tattoo:

Jedan oblak i jedan bodež svjetla dovršili ovaj tetovaža. Kada želite da sve to izraziti u jednom potezu, to je ono što bi trebao dobiti potpisan s. Volim kako komično je to tetovaža, čak i kada je u pitanju grom.

9. Sažetak Cloud Tattoo:

Oblaci u vrlo neobično boja tirkizna, sunce i warmth- sve zajedno dodati fantastičan dodir ličnosti na ovu tetovažu. Možete ga potpisale preko ruku i pusti da ga sunce napuniti dana uz osvjetljenja. Dakle, gde god da krenete, uzmi svoj suncu. Ružičaste dodaje u nekim razliku kao što je u kombinaciji sa teal.

10. Oblaci i suncobrani Tattoo:

Dovedimo vlastite kišobrani za kišovitom vremenu sada, hoćemo li? Ove Cutesy oblacima s kapi kiše na kišobran su tako divan podsjetnik kišne sezone. Jednostavnost svega to je vrlo očito i prilično.

11. Oblaci i Tattoo Cup:

Sada je genije tetovaža, po mom mišljenju. Kada pada kiša, da čuvajte kapi. To se može gledati kao na životnu lekciju - kad imate kišne sezone događa u životu, učiti od njega i čuvajte lekcije u uspomene. Kup ima svoju vrijednost previše - uočiti mali cvijeće na njemu. Sve u svemu, ovo je vrlo sladak tetovažu.

12. A Rainy Night Tattoo:

Žestokim oluje na ruci, koji je u usuđuju da se ova tetovaža je potpisao? Ovo je vrlo snažan izbor za tetovažu oblaka.

13. Cloud i Happy Man Tattoo:

Kinezi Monk u tetovaža oblaci se vjeruje da donosi sreću i šarm u život. Zlatne nijanse dodaje u toplinu i sjaj. Detaljima se radi dobro, dajući sve dužnu pažnju na minutu one previše.

14. Musical Cloud Tattoo:

Muzički oblak tetovaža je vjerojatno najbolje od oba svijeta spojeni u jedan. To će vjerojatno biti favorit tetovaža na mnogo ljudi. Oblaci su ljepotu u sebi i dodavanjem u muzici, duša života za mnoge od nas, ovo tetovaža je definitivno vrijedan prolazi bol na kratko. Šta ti misliš?

15. Srca i Cloud Tattoo:

Zamislite oblak koji kiša ljubavi? Ili srca? Svet bi više od ljubavi mjesto, i imaju manje bola. Ne mogu ipak dobiti preko ljupkost ovdje.

Izvor: Koja je vaša omiljena tetovaža? Zašto? Ono što želite da se jedan potpisan na tebe? Snimiti komentar i javite nam!

Daj svoju ideju dovoljno vremena za testiranje da li zaista želite to potpisale, sačuvali mjesto za tattoo design koja neće biti pokajao.

load...