Vijesti

Top 10 vegetarijanskih kozmetičkih brendova

Top 10 vegetarijanskih kozmetičkih brendova

Rasprava o listama sastojak kozmetičkih se nikada ne završava. Polazeći od toksina sadrže do zagađenja koje rezultiraju, kemikalije u kozmetici su uvijek mrzio. Mi smo uvijek u potrazi za bolje proizvode sa zdravije sadržaj. Prirodna kozmetika su postali bijes u globalnom kozmetičke svijeta. Mi smo vjerovatno svjedoci veliki skok u ovom žanru proizvoda nakon izvještaja o tome kako toksičnih sastojaka prisutnih u šminke koristimo svakodnevno nam može nauditi. Rak, alergije kože, osip i više, nema kraja straha od kemikalija na kožu. Dok idemo revnosni o prirodnu kozmetiku, zaista znamo šta su oni?

Jednostavno rečeno, prirodne kozmetike su napravljeni od ekstrakta prirodnih sastojaka, odnosno postrojenja ili biljnih ekstrakata. Ovi proizvodi tvrde da vam dati iste rezultate kao i redovne proizvode minus izloženosti hemikalijama i moguće toksina. Oni su poznati da se više vremena nego kemijski Ladenovih, očito zbog nedostatka kemikalija koje daju instant rezultate. Ali, kada je zdravlje u opasnosti, mi radije pričekati malo duže nego pristati na instant još katastrofalne rezultate, zar ne?

Ovdje smo sastavili listu poznatih brendova koji proizvode prirodne kozmetike u Indiji. Ako ste u potrazi za prirodni bezopasan proizvode, onda možda da probate ovo. To su lako dostupni širom zemlje.

load...

Vegetarijanski kozmetike marke koje morate probati

1. The Body Shop:

The Body Shop je jedan od najpopularnijih globalnih kozmetičkih brendova koji nude prirodni sastojak na bazi šminke proizvoda. Proizvoda koje nudi potpuno su bez testiranja na životinjama.

2. Lotus Herbals:

Lotus Herbals je vrlo dobro poznati brand u Indiji. Poznato je da ponudi prirodnih biljnih proizvoda i lako je dostupna u online i offline trgovinama diljem većini azijskih i europskih zemalja.

load...

3. Biotique:

Biotique je također vrlo dobro poznat brand njegu ljepote u svijetu. Osnovao ga je 6 doktora, među kojima, 4 su bili indijski. Ovi proizvodi se mogu naći vrlo lako u oba online i offline trgovinama. Međutim, ovi proizvodi su uglavnom pogodan za suhu i mješovitu kožu zbog svoje hidratantna formula.

4. Aroma Magic:

Aroma Magic je i poznati brend koji nudi prirodne proizvode opsega. Robne marke proizvoda su poznati za korištenje prirodnih aroma sastojaka.

5. Shahnaz Herbals:

6. Himalaya Herbals:

U Shahnaz Husain Grupa nudi kozmetičkih proizvoda napravljena pomoću prirodnih sastojaka. To je dobro poznati brand u području prirodne njege ljepote i liječenje. Proizvodi koje nudi ovaj brand su čisto Ayurvedska, posebno dizajniran za liječenje problema sa kožom. I to je za ovu svrhu da su čak i proizvode vlastite bilja.

Himalaya Herbals je još jedan poznati prirodni brand proizvoda koji koriste rijetke biljke iz Himalaja. Ovi proizvodi su potpuno siguran za korištenje, bez neželjenih efekata i dostupni su lako u cijeloj zemlji.

7. Ayur Herbals:

Ayur Herbals je jedan od najčešće nalaze biljni brendova u Indiji. Ovaj brand asortiman je u potpunosti zasnovan na Ayurveda i tvrdi da je siguran za korištenje s nula nuspojava.

8. Lass Naturals:

Lass kozmetika također pruža prirodnih proizvoda, čiji sastojci su izvedeni iz biljnih izvora. Proizvodi tvrde da su slobodni od kemikalija, mineralna ulja, pa čak i konzervansa. Proizvodi se mogu lako naći na internetu.

9. Dabur:

Dabur je vrlo dobro poznat brand u Indiji. Ona nudi niz proizvoda koji se kreću od kategorije hrane za negu lepote. Njihov je također u potpunosti bazirana na Ayurveda i ne nanijeti štetu.

10. Emami:

Bengal-based Emami je vrlo dobro poznato da ponudi džep prijateljski proizvode prirodne ljepote njegu.

Koji su prirodni proizvode koje zavisi? Snimiti komentar i javite nam!

load...