Vijesti

Top 10 tattoo parlors

Top 10 tattoo parlors

Ako ste ozbiljni u vezi tetoviranja, treba da idete o tome na pravi način. Posjetiti različita umjetnika, istraživanja i otkrijte najbolje salon i tako dalje. Ne postupaju spontana i samo dobiti tetovaža bilo gdje, jer ponekad mogu izazvati infekcije i druge probleme.

Ovdje je lista top 10 tatoo u Indiji ako planirate da biste dobili tetovaža koje ste kabine omogućavaju probati.

1. Brahma tattoo salon, Bangalore:

Studio ima mistik jeziva atmosfera koja u potpunosti odgovara svoje cool tetovaža odluka! To je bio prvi ikad tattoo salon u Bangaloreu i ima mnogo kupaca u posjeti ga i danju i noću. Tačnu adresu je broj 5o - 1 Church Street, off MG Road, ispod State Bank of India.

load...

2. Eternal izraz, Bangalore:

Eternal izraz je još jedan od finih tattoo studijima naći u Bangalore. Oni specijalizirati u portret tetovaža, ali će dizajnirati nešto što tražiti od njih da.

3. Devil'z tetovaža centar, New Delhi:

Lokesh Verma, osnivač ovog centra je veliki umjetnik koji je porastao sa ništa i postigla puno od tada. Njegov tatoo salon je postao najbolji koji postoji u Nju Delhiju! Iako sebe traine, d njegov talent je nedvosmislen i mladi ljudi hrle da ga svaki dan da se njihova koža je potpisao. Postoje tri grane Devilz tetovažu. Preuzmete njihov sajt za dodatne informacije.

4. 3d tattoo studio, New Delhi:

3D tattoo studio je tek nedavno otvoren. Ali oni postaju veoma popularna vrlo brzo. Njihova specijalnost je da se tretiraju stara dotrajala tetovaže i učiniti ih izgledati bolje. Oni mogu sakriti ožiljke i drugih znakova vešto. Njihova adresa je A - 454, Defence Colony, New Delhi, 110024.

load...

5. KDZ tetovaže, New Delhi:

KDZ tetovaže je najveći tattoo studio u Delhiju. Čak trenira ljude zainteresovane za učenje kako napraviti tetovaže! Postoje dvije grane. Da preuzmete svoje službene web stranice za dodatne informacije.

6. Angel tetovaža dizajn studio, New Delhi:

Angel tattoo studio je registrirani tetoviranje. Njegova dizajni su jedinstveni i podliježu zaštiti autorskih prava. Sastoji se od dvije grane jedan u Delhiju, a treći u Gurgaon.

7. Art i kožu tetovaže, New Delhi:

Umjetnosti i tetovaža koža je prije svega kada je u pitanju higijena i efikasnosti. Usluga kupac je dobar i talent umjetnika izvanredno. Njegova adresa je S - 3, 2. Kat, Pankaj Plaza Community Center, Opposite Dayanand Vihar (East Delhi).

8. Moksha tattoo studio, Goa:

Moksha tattoo studio je najbolji tattoo centar u cijeloj Goa. Tetovaža odluka ovdje će dizajnirati bilo tetovaža ih zamoliti da. U principu oni specijalizirati u portret tetovaže, plemenske tetovaže i običaj tetovaže. Nalazi se na putu Calangulate plaži.

9. Andy tattoo salon, Goa:

Andy tattoo salon je počeo, kao što se vidi po imenu, Andy. On je veliki tattoo umjetnika i iako je njegov salon je malo mali, to je besprijekorno. On tvrdi dobre higijenske uslove i njegovi dizajni su bez sumnje najbolji u Indiji!

10. White Star tattoo studio, Kolkata:

White Star tattoo studio je najveći tetoviranje i body art centar u Kalkuti. Ako živite u Kalkuti i žele da se i sami potpisali, ovo je pravo mjesto za vas. Umjetnici ovdje su odlični i da će dizajnirati bilo tetovaža ih zamoliti da. Nalaze se na IB - 150, Sector 3, slano jezero.

Pronađite savršen tetovaža ideju za vas prije nego što popraviti na salon.

Slika izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

load...