Vijesti

Top 10 polinezijskih dizajna za tetovaže

Top 10 polinezijskih dizajna za tetovaže

Polinezija je stari naziv za više od 1000 otoka raštrkanih preko Tihog oceana. Drevni Polinežani su ostavili iza sebe riznica umjetnosti i kulture, još uvijek uticajni na moderne umjetnosti i tetovaža dizajne. Ove prvih deset polinezijski tetovaža dizajne će vam pokazati točno zašto polinezijski plemenske tetovaže umjetnost je još uvijek toliko popularan u oblasti tetovaža umjetnosti.

Top 10 polinezijska Tattoo Designs:

1. Polinezijska cvjetni Tattoo:

Ova lijepa polinezijski umjetnost tetovaža prikazuje lotosov naglašen okićen dizajna. Ove dopre kao pipci preko leđa i prema ramenima. Uzmite pobliže fine okićen dizajna i autentičnost lotosa prikazu. Sasvim je prirodno da treba da se obratite tattoo umjetnik sa njuh za polinezijski tetovaža umjetnosti da ponove ovo tetovaža.

load...

2. Polinezijski Back i nogu Tattoo:

Ovo kitnjastim dizajn počinje od ramena i proteže se skroz do donjih ekstremiteta. Zapišite složenog motiva koji stvaraju viticama. Ove napora pokrivaju stranu cijelog tijela. To je samo jasno da ovaj komad umjetnosti ide vrijeme preuzimanja, bol i ekspert za replicirati savršeno.

3. Polinezijska Back Tattoo:

Ova tetovaža je savršen primjer polinežanske plemenske umjetnosti. Zapišite koliko dobro to tetovaža pokriva cijeli gornji leđa savršeno sinhronizovani temu dizajna. Uzmite pobliže zamršene dizajna i motiva, kao i široka upotreba nijansiranje koji balansira cijeli ovaj komad umjetnosti.

load...

4. Polinezijski ramena i butina Tattoo:

Ovaj par polinezijski ramena i nogu tetovaže savršeno nadopunjuje jedni druge. Zapišite mraku, oštrim rubovima u umjetnosti rame da kontrastu sa mekim cvjetnim motivima na bedro. Međutim, da bi savršena simbioza između dva, i dizajni imaju očigledan oštre rubove.

5. Polinezijski tetovaža ribom i Spearhead Motivi:

Ovo polinezijski dizajn tetovaža uključuje dva popularna motiva sastavni polinezijski umjetnost. Ribe motiv simbolizira plodnost i blagoslov, a koplja motivi predstavljaju snagu, agilnost i brzina. Ovo polinezijski tetovaža je očigledno dobar izvor inspiracije za one koji ga posjeduju.

6. Polinezijski Back Tattoo sa Turtle Motiv:

Ovo polinezijski leđa tetovaža efikasno pokriva cijelu nazad. Kornjača prikaz u struku, ne samo naglašava ovaj komad umjetnosti, ali i dodaje simboličko značenje za njega. Kornjača motiv u polinezijski umjetnost simbolizira dugovječnost kao kornjače žive dugo. Polinezijski kornjača tetovaže su, rekao je da donese sreću dugog i ispunjenog života.

7. Polinezijska Tiki Tattoo:

Tikis su polinezijski bogovi, obično prikazan u polinezijski umjetnost. Tikis su preci ljudi koji su dugo prošlo u svijet duha. Imajući Tiki tetovaže upisan na svojoj koži znači pozivanja vaši preci da uz tebe i od zlih duhova. Iako su ovi sujeverja se ne primjenjuje danas, polinezijski Tiki umjetnost je preživio kroz tetovaža umjetnosti.

8. Polinezijska Shell Tetovaže:

Ovo polinezijski umjetnost tetovaža koje prikazuju apstraktna školjke, simbolizira prosperitet. Granate su koristili u polinezijski puta valutu. Ovaj prikaz granata u polinezijski tetovaža je rekao da simbolizuje sreću uz bogatstvo i prosperitet. Ovo je kane tetovaža. Međutim, možete ponovo istu tetovažu koristeći standardne plemenske boje uz pomoć iskusnog tattoo umjetnik.

9. Polinezijska Turtle Tattoo:

Polinežanskom kultura je porijeklom iz modernog Havajima. Dakle, ova polinezijska kornjača tetovaža također uključuje oceana, sunce i pijesak simbolizira božanski plažama Havaja.

10. Polinezijski Nadlaktica Tattoo:

Ovo polinezijski tetovaža dizajne izdvaja za svoje zamršene dizajn i intenzivne tamne boje. Ova tetovaža je sigurno držati svi pažnju kada ga prođete, ponosno se razmeću na nadlakticama.

Nadam se da vam se sviđa ova polinezijski tetovaža dizajne. Da ostavite nam komentar ispod.

Pronađite najbolju zbirku plemenske tetovaže na tetovaže za sve i oblikuju svoj dizajn savršeno.

Slika izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

load...