Vijesti

Top 10 obrva oblik za azijske žene

Top 10 obrva oblik za azijske žene

Azijatkinje su poznati širom svijeta za svoje besprijekorne kože, blistav kosu, i naravno, topla tijela! Ako ste azijskog porijekla ili su zainteresirani za postizanje mlade i atraktivne 'azijske' izgled, onda morate imati na umu da su ove žene često položiti veliki naglasak na njihove obrve. Ovo pomaže u stvaranju raskošnim i privlačan izgled. Postoji toliko mnogo obrva oblika može se pokušati kako bi izgledati kao vruće Azijski. Najbolje azijske obrve oblici su navedeni ovdje!

Top 10 obrva Oblici za azijske Oči:

Ovih 10 obrva oblika radi savršeno sa azijskim karakteristikama. I azijske žene izgledaju tako lijepo sa ovim obrva oblika. Provjerite ih, te da pick!

load...

1. The Pretty Babe obrva:

The Pretty Babe Obrve je idealna za žene koje vole da se daju vrlo trendi, a opet jednostavan izgled. Obratite pažnju na debljinu obrva. To se održava u cijeloj. Ne samo da taj oblik laska vaše lice, ali i naglašava vaše mogućnosti. Ako imate malo lice, to bi bilo savršeno za vas!

2. Smart i šik obrva:

Smart i Chic Obrve je za sve ljubitelje stranke tamo. Ako ste izlazio s nekoliko prijatelja, smatraju uzimajući ovaj oblik učinjeno. Međutim, nisam siguran da li to može učiniti sam. Zgrabi crnu olovku i uzeti pomoć profesionalnog. Ako ne, možete doći i potražiti par tutorijala na YouTube. To će sigurno pomoći da postignete izgled si bio tako željan!

3. Korejski Obrve:

Ovo obrva oblik za azijske oči je apsolutna inspiracija za sve one dame koje bih da liče na svoje omiljene K Pop Diva. Oblik je jednostavan, ravno i izgleda uredno i bez mane. Unatoč nedostatku krivulje, te obrve uspevaju da izgledate odlično!

load...

4. Innocent Obrve:

Mnogo azijskih žene uživaju imaju vrlo nevino i stidljivim nastup na njihova lica. A to se može učiniti uz pomoć dobrog obrve u obliku kao što je ovaj. Pokretanje gusta i blago završava tanji, ovaj oblik je prilično složene i teško napraviti. Ali, kada ste postigli da se ništa slično!

5. Perfect obrve:

Ako ste neko ko želi jednostavan obrva oblik koji izgleda savršeno na njenom licu i ističe njen ima previše, ovo je apsolutno idealan. Izgleda prirodno i može se obaviti lako. Sve što trebate učiniti je slijediti neke tutorijale postavljen na YouTube i to je to.

6. Jednostavno Obrve:

Gusta i jednostavna obrve su trend među svim azijskim ženama. Većina žena preferira ovaj nastup jer čini svoje lice izgledati privlačno i atraktivno. Najbolji dio je da to nije uopće teško izgled nokta. Ako nemate debele obrve, crne olovke će biti dovoljno!

7. Debeli Azijski obrva:

Za žene koje vole da eksperimentišu malo sa svojim obrvama, ovo je za njih. Ovo nije samo gusta, ali i ima jedinstven i zanimljiv teksture. Pokušavam to će sigurno biti zabavno!

8. Dark Brown Azijski obrva:

Ako želite da vaše obrve boje u skladu sa svojim prekrasnim smeđa kosa, koristite ovu ideju. Ne zaboravite, od vas će zahtijevati smeđa olovka ovdje umjesto crne.

9. Oblo Azijski obrva:

Na curvy Azijski obrve su super nevjerojatan i šik. Ako želite nešto što će staviti u centar pažnje na vas, nemojte probati ovu ideju!

10. Uredan Obrve:

Je uredan Obrve su idealni za svaki koledž ide djevojka. Oni su jednostavni, moderan i trendi. Izgled val nalik je sigurno će vam donijeti puno pažnje.

To su bili neki od najboljih obrve oblika za azijske oči! Dakle, što je jedan od njih je tvoj favorit? Ako se ja pitam, ja bih pokušati sve njih prije ili kasnije! Šta je s tobom?

load...