Vijesti

Top 10 najljepših ljubičastih ruža

Top 10 najljepših ljubičastih ruža

Ljubičaste ruže simbolizuju čaroliju i mistike. Oni su fascinantni i dodajte ljepotu na bilo koji pejzaž.

U nastavku su navedene deset prekrasne ljubičaste ruže vrsta

1. Kardinal de Richelieu Rose:

Ove tamne boje ruže početi kao mauve-roza ali sazrijevaju u Deep Purple. Oni su mali, ali vrlo izdržljiv ruže i imaju divan stara ruža miris. Oni pripadaju starom ruža vrste i raste u visokim grmljem. Međutim, oni trebaju puno pažnje. Jedan pogled na ove ljubičaste ruže slike i izgubili smo u ljepoti od toga!

2. Munstead Wood Rose:

Ova vrsta engleskog ruže su vrlo izdržljiv i lako rasti. Oni imaju jaku miris i može uljepšati bilo koji pejzaž ili kuću. Rastu kao čupave grmlja srednje veličine. Oni su divni i prekrasna cvijeće za ukrašavanje sa u svakoj prilici.

load...

3. Lavanda Lassie Rose:

Ove ruže su vrlo izdržljiv i imaju delikatan i divan miris. Oni imaju staru porastao suština o njima i imaju dobre ponavlja. To su divne cvijeće poklon osobi ili da raste u vašem vrtu. Njihove prekrasne lila ružičaste boje mogu omekšati i očarati svakoga.

4. Princess Anne Rose:

Ove ruže imaju uske latice s neobičnu kombinaciju boja. Donje je žute boje, a sa gornje strane ima duboko ljubičaste nijanse. Ove ruže su štetočina otporna i imaju srednje miris. Oni su savršeni kao živice i granica.

load...

5. Rose du Roi:

Ove ruže pripadaju Hardy razne ruže i imaju dobre ponavlja. Oni također imaju jak miris koji ima privlačan kvaliteta. Oni su od suštinskog značaja u prekrasan vrt i može izvesti umjetnički ukus baštovanove.

6. Jeanne de Montfort:

Ove ruže savršeno uklapaju elegantan tematske vrt. Imaju topao i bogat u boji koji dodaje estetske vrijednosti kao što su vrt. Oni su u suštini hardy ruže i da su slabo formirane cvijeće. Izgledaju božanski kada uzgaja kao grm, jer je divna ljubičasta nijansa je u suprotnosti sa tamno zelena lišća.

7. William Shakespeare 2000:

Ove ruže okrenuti bogate ljubičaste dok rastu. Oni su vrlo izdržljiv i bolesti otporan postrojenja sa dobrim ponavlja. Oni su uglavnom uzgaja kao grm srednje veličine i svake stabljike nosi brojne cvijeće. Nazvan nakon velikog pisca, te cvijeće imati raskoš i veličanstvenost u izobilju.

8. Bleu Magenta Rose:

Ove ruže imaju bogatu i čarobna boja koja se kreće od duboke ružičaste do svijetle ljubičaste. Oni su penjanje ruže koje rastu do petnaest metara. Ovi cvijeće, međutim nemaju miris. To je razlog zašto ste mogli posaditi ovo cvijeće na udaljenost do uljepšati krajolik.

9. Sissinghurst Castle:

Otkrivenih na i nazvana po Sissinghurst Castle, ove prekrasne boji ruža sa zlatnim prašnika su divna. Oni rastu kao grmova do srednje visine i imaju svjetlo i očaravajuća mirisa.

10. Chapeau de Napoléon:

Ove srednje roze i ljubičaste hladu ruže imaju veoma velike latice koje su vrlo atraktivna za gledanje. Imaju hardy prirode i vrlo jak miris. Oni su šarmantni sorta raste u vrtu i dodajte veličanstvenost na bilo koji krajolik.

load...