Vijesti

Top 10 najlepših zelenih ruža

Top 10 najlepših zelenih ruža

Zelene ruže su jedinstveni ruže da raste u vrtovima. Oni su vrlo lijepo i prilično jedinstven.

Evo deset zelene ruže da se može rasti ili kupiti

1. Mint Julep Rose:

Ova zelena ruža se zove zeleni porasla uprkos tome što je pretežno žuta jer ima zelene granice na laticama. Granice su mint zelene boje, i javljaju se na marginama laticama. Oni su divni da pogleda i da imaju svjetlo delikatne boje koje mu daju mekom i utješno izgled. Mogu se koristiti kao ukrasi za prigode ili uzgaja u vrtovima.

load...

2. Viridiflora:

Ova zelena ruža pripada starom porasla vrsta i nema mirisa. Oni su jedinstveni, uglavnom zbog svoje boje i njihove hardy prirode. Imaju dobre ponavljaju i mogu se uzgaja u vrtovima ili saksije. Dodaju jedinstvenost na bilo koji vrt.

3. St Patrick Rose:

Ove ruže su limun žute, ali topline ili direktnom suncu izvlači zelenkaste nijanse u njima. Izgledaju divno u vrtu posebno kada sunce padne na njih. Oni su divni ruže će se koristiti kao buket dekoracije ili vjenčanje dekoracije, jer dopunjuju bijele savršeno.

load...

4. Greensleeves Rose:

Ova ruža ima pogled na zelenu nijansu i izgleda potpuno jedinstveno. Ona se ima drugačiji i fascinantan kvaliteta o tome. Kada je u suprotnosti sa debelim zelenim lišćem, te ruže izgledaju divno. Mogu se koristiti kao dekorativni kombiniranjem s ružama raznih boja kao što su crvena, bijela, žuta ili lavande.

5. Green Ice Rose:

To su minijaturne ruže i izgledaju apsolutno zapanjujući. Oni imaju ledene zelene tonove i savršeni vrt cvijeća. Biti minijaturne ruže, divni su cvijeće da raste u saksiji biljke i držati u stanu ili kao dio terase vrt.

6. Acropolis Rose:

Ova ruža je roze boje sa zelenim tonovima. Oni dobro raste u vrtovima i može se koristiti za ukrašavanje sale ili buketa. Oni su šarmantni i hardy ruže, a može se porastao za pod iskusni vrtlari.

7. Floribunda Rose:

Ova ruža je limeta zelena boji i ima prekrasan izgled. Oni se mogu uzgajati u vrtovima ili u žbunje. Oni se mogu uzgajati na previše liniju ograde. Oni se mogu koristiti za ukrašavanje bukete ili staviti u vazu.

8. Zeleni čaj Rose:

Ove ruže izgledaju i su ime po zeleni čaj. Imaju vrlo delikatan zelene boje o njima i da su divne ruže imaju oko u vrtu ili kod kuće.

9. Umjetno Dyed Rose:

A ruža se može umjetno obojen zeleno. To se može učiniti sa bijelom ružom koja se može bojati bilo nijansu zelene. To bi bio odličan izbor za temu dekoracije. To se može bojiti svijetlo zelena, tamno zelena ili more zeleno.

10. Paper Rose:

Rad zeleni ruža cvijet može biti napravljen od zelenog papira. Ruža papir može biti napravljen sa novinama ili bijeli papir, a zatim obojena zelenom bojom. Rad Narančasta će trajati dugo vremena. Oni su također lako dostupni u odnosu na prirodne zelene ruže.

Slika Izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

load...