Vijesti

Top 10 najlepših narančastih ruža

Top 10 najlepših narančastih ruža

Narančaste ruže su simbol mladosti, živost i život. Oni također napraviti veliki vjenčanje ruže. Ove ruže možete dodati razigranosti na bilo koji vrt. Ovdje je lista od narančaste ruže.

1. Abraham Darby:

Ova ruža je dobio ime po Abraham Darby. Raste kao visok grm ili kao kratki penjač. To spada u kategoriju engleskog ruža i vrlo je izdržljiv. Ove prekrasna ruže imaju divan i voćni miris koji može očarati svakoga. Prosječna visina ovih ruža je pet metara.

2. Tamora:

Ime ove veličanstvene ruža je ugrađen od Shakespearea igrati 'Tit Andronik ". Ove ruže su savršene za ruža kreveta. Oni su cvijeće kup u obliku i miriše na jorgovan ili mimoze. Oni uglavnom ne raste vrlo visok u toplim klimama i vrlo izdržljiv.

load...

3. Port Sunlight:

Ove veličanstvene boje marelice ruže su hardy i imaju prekrasan bogat čaj miris. Oni čine divne dekoracije za prigode poput vjenčanja, godišnjice i tako dalje. Oni su odličan ponavljaju i na taj način može biti vrlo ugodno biljka da raste u vrtu.

4. Lady of Shallot:

Ime je dobio po Gospe od Shallot, pesma Alfred Lord Tennyson, ove ruže su prilično i mistične baš kao i glavni lik u pesmi. Latice su pehar u obliku i imaju topli čaj miris koji je prožet lijepim mirisom jabuke i karanfilića. To su savršeni vrt ruža.

load...

5. Lady Emma Hamilton:

Ove ruže su savršene za amater vrtlar jer su vrlo izdržljiv i lako rasti. Imaju prekrasan narandžasto i žuto-narančaste boje dreka o njima i izgledaju divno set protiv pozadini duboko zeleno lišće. Uz ljepotu, oni također imaju vrlo ugodan miris.

6. Jude the Obscure:

Ovo je porasla vrsta medveda ruže sa veoma jak i elegantan miris. Ove ruže treba saditi u blizini kuće ili negdje gdje se mogu cijenjen svoje divno miris. U mjestima s toplom klimom, ove ruže napraviti velike planinara i na taj način može biti posađeno duž zida ili visoke ograde.

7. Ambridge Rose:

Ove ruže pripadaju English Rose vrste. Imaju odličnu ponavljaju i veoma su hardy biljke. Njihove prekrasne kajsije, breskve i naranče boje i njihove jake i ugodan miris čine ih savršenim biljke da rastu u vrtu ili imate oko kuće.

8. Princeza Margareta:

Ove ruže su ime po unuka kraljice Viktorije. Ona je bila talentovana vrtlara i baš kao i ona, ove ruže dodati osjećaj ljepote i čuda na bilo koji krajolik. Oni su vrlo izdržljiv ruže i može se uzgaja kao grm srednje veličine.

9. Grace:

Slično kao i njihovo ime, ove ruže su puna milosti i eleganciju. Oni su jaki i pravih biljaka sa očaravajućim mirisom. Oni također imaju dobar ponavlja i na taj način napraviti veliki vrt cvijeća. Oni se mogu koristiti za ukrašavanje raznim prilikama dodati živost u atmosferu.

10. Naranče i Lemons:

Ovo je porasla vrsta ima vrlo jedinstvenu boju jer ima narančasta sa žutim laticama prugastim. Imaju ugodan miris i imaju dovoljno dobar ponavlja. Oni su hardy cvijeće i na taj način se može uzgajati za čak neiskusni vrtlari. Oni su veliki cvijeće imati oko u vrtu ili kod kuće.

load...