Vijesti

Top 10 dizajnirana za pištolj za pištolj

Top 10 dizajnirana za pištolj za pištolj

Guns, iako često sinonim za nasilje i uništavanje, su također simbol mačizma, avanture i sigurnost. Tattoo majstora širom svijeta su predstavili svoje viđenje ovih smrtonosnog oružja kroz tetovaža umjetnost, pretvarajući način ovi objekti su uglavnom doživljavaju.

Ove prvih deset pištolj tetovaže su estetskog prikazima oružja kroz varirao slučajeva tetovaža umjetnosti. To su često macabre, neobičnim i jedinstvenim, ali u većini slučajeva, čak i šokantno lijepa.

Top Ten Gun Tattoo Designs:

1. Hip Gun Tattoo:

Ovaj kauboj inspiriran tetovaža je savršen nalaz za snažnu nezavisnu djevojka. Ovo umetničko delo je sjajan primjer suvremenog dizajna tetovaža. Pogledajte kako pištolj viri iz struk ovih teksas šorc. Ova tetovaža je oličenje trendi tetovaža umjetnosti.

load...

2. Gun Finger Tattoo:

Ova tetovaža definitivno rezultate poene za inovativne konceptualizacije. Svaki prst se koristi za formiranje kompletnu pušku. Nije baš veliki razrađen komad umjetnosti, ovo tetovaža je suptilna još u trendu.

3. Pištolj sa Bow Tattoo:

Tradicionalno, pištolj tetovaže su usmjerena prema muškim klijentima. Međutim, ovaj pištolj tetovaža, sa roze luk, je simbol girl power. Imam ovo upisan na vašoj koži da se vijoriti svoj ženstven čari koje definitivno ne može biti u zabludi za slabost. Ova tetovaža je savršen apstraktna zastupljenost ženskog snage.

load...

4. Multi boji Gun Tattoo:

Bubblegum pink i neon plavi, pištolj tetovaža ima sve. To je predivan kako ovaj tattoo umjetnik koristi šokantan paletu boja za stvaranje komad umjetnosti koji je jedinstven, a istovremeno, neobičan. Ovaj pištolj tetovaža je sigurno privukao pažnju gdje god idete.

5. Kostur i Guns Tattoo:

Macabre i razraditi, ova tetovaža ima savršen sastojke koji čine jedinstvenu tetovažu. Iako ovo može biti malo previše nasilan za neke, to ne pada kratko čiste genijalnosti i genije.

6. Minijaturni Gun Tattoo:

Ako ste u potrazi za pištolj tetovaža koja je suptilna još atraktivan, ovaj minijaturni pištolj tetovaža je savršen pronaći za Vas. Imaju iskusnog tattoo umjetnik ponovi ovo na vašoj koži. To je najbolje da se drže koncepta kao što je prikazano ovdje kako bi dobili najbolji rezultat.

7. Lubanja, Guns and Roses Tattoo:

Ova tetovaža ima sve klišeje tetovaža umjetnosti, naime lobanje, pištolji i ruže, uporedo zajedno da se formira jedinstveni umjetničko djelo. Pogledajte kako je scarlet crvene ruže u sukob sa pretežno sive topove i lobanju za zapanjujući kontrast boja. Estetski i razraditi, ovo tetovaža je definitivno privlači pažnju.

8. Cvjetni Gun Tattoo:

Još jedan pištolj tetovažu sa jasnom ženskog temu. Delo se sastoji od cvijeća koje formiraju pištolj. Jedan apt prikaz snage i feminizma, ovaj cvjetni pištolj tetovaža efektivno promovira girl power.

9. Tribal Art Inspiriran Gun Tattoo:

Za one koji imaju afinitet za plemenske umjetnosti, pištolj tetovaža je savršen otkriće. Zamršene i zapanjujući, to plemenske umjetnosti inspirisan pištolj tetovaža je visoko na estetsku vrijednost. Jedan nijansa najtamnije crne boje ističe ovaj komad umjetnosti.

10. Broken Heart i Gun Tattoo:

Slomljeno srce tetovaže su prilično kliše, ali kada ih upariti s oružjem, kao što je prikazano ovdje dobiti jedinstven i trendi tetovažu. Ova tetovaža je sigurno da ste dobili pažnju i divljenje prijatelja i vršnjaka.

Uz tetovaže postaje izuzetno zajedničkih ovih dana, sportske jednu od ovih "drugačiji", elegantan i umjetničke tetovaže su sigurni da uzmeš neke očne jabučice i komplimente.

Tetovaže može biti lako utjecaja, dajte tetovaža ideja dovoljno vremena prije nego što popraviti na njemu.

Slika izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

load...